• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu hamilelik beni çok zorluyor ağrılar hastaneye yatmalar dogum riski derken cok yoruldum. Eşimde tüpleri bağlat diyor. Yaşım 36 zaten başka çocuk istemiyorum. Ne yapsam nasıl karar versem bilemiyorum. Pisman olmaktan korkuyorum.
Gelecekte bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz Allah korusun evlatlarımızdan da uzak etsin ama duymuşsundur illaki bazı rahatsızlıklar için doktorlar tekrar kardeş yapın diyebiliyor doku uyumu vs için, o yüzdenden korunmak daha iyi diye düşünüyorum ben, eğer olurda istenmeyen bir çocuk olursa o da nasiptir zaten olacağı varsa tüpler bağlıyken bile olabiliyor
Söyleseydin doktora. Haftası gelişimi uygunsa sezaryen olurdun, ama tabi normal doğumu bekliyorsan o ayrı
Yok ben kendi isteğiyle doğum günümde gelsin istiyorum çok şey istiyorum ama 🙈

Son ihtiyaç olan korsemide almış bulunmaktayım. Doğum sonrasu bakalım içine sığabilecekmiyim. Bel korsesi vardı ilk onu kullanırım biraz toparlayıncada bu aldığım taytlı olduğu için bunu kullanırım diyorum. İnşallah hepimiz hamilelik kilolarından kurtulup fit görünüşe kavuşuruz.❤

Gelecekte bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz Allah korusun evlatlarımızdan da uzak etsin ama duymuşsundur illaki bazı rahatsızlıklar için doktorlar tekrar kardeş yapın diyebiliyor doku uyumu vs için, o yüzdenden korunmak daha iyi diye düşünüyorum ben, eğer olurda istenmeyen bir çocuk olursa o da nasiptir zaten olacağı varsa tüpler bağlıyken bile olabiliyor

E biraz öyle olmuş 😁

Erkekler geç gelio kısmı doğru olabilir o zmn bknz bnm ilki 40+5te zorla çıkardık bıraksak 45i görürdü içerde 😂 ana tabi gönlüne göre olsun haftaya gelsin bekletmesin anasını 🙏🏿😄😄 ben de max bu haftaya dayanabilirim gibi bi ruh hali içindeyim yetti canıma diorm bazen doğuranları görünce sıra bende olsn diorm 🤪 severb severb H E H E ama size ben de sarılcam teletabi misali sarılalım sıkı sıkı diyip 🤣
Valla ben hastaneye randevuya gittikçe umudumu kaybediyorum hepsi erkek bebek ve hepsi de gecikmiş benimki de geç gelecek heralde 😂

Son ihtiyaç olan korsemide almış bulunmaktayım. Doğum sonrasu bakalım içine sığabilecekmiyim. Bel korsesi vardı ilk onu kullanırım biraz toparlayıncada bu aldığım taytlı olduğu için bunu kullanırım diyorum. İnşallah hepimiz hamilelik kilolarından kurtulup fit görünüşe kavuşuruz.❤
Canım yalnız 40 ın çıkmadan kullanmamalıymışsın. Çünkü rahmin önce kendi halinde toparlanması gerekiyormuş. Eğer hemen takarsan rahimde yapışıklıklar olabiliyomuş. Rahim kendini topladıktan sonra takmak gerekmiş

Valla bende 3 çeşit korse var biri önden klipsli boydan boya biri tek parça taytlı falan ötekisi de tek parça ama sadece bel için. İçlerine gidebileceğimi hiç sanmıyorum hamile değilken bile zorla giriyodum içlerine doğumdan sonra sıkı diyete başlamam lazım acil

Canım yalnız 40 ın çıkmadan kullanmamalıymışsın. Çünkü rahmin önce kendi halinde toparlanması gerekiyormuş. Eğer hemen takarsan rahimde yapışıklıklar olabiliyomuş. Rahim kendini topladıktan sonra takmak gerekmiş
ya ben kullanmadan yapamam. 🙈🙈🙈
Valla bende 3 çeşit korse var biri önden klipsli boydan boya biri tek parça taytlı falan ötekisi de tek parça ama sadece bel için. İçlerine gidebileceğimi hiç sanmıyorum hamile değilken bile zorla giriyodum içlerine doğumdan sonra sıkı diyete başlamam lazım acil
Bende hamilelikten önceki bedenime göre aldım o yüzden zorlanıcağıma eminim ama ara ara takarım diye düşünüyorum. Hiç takmamam olmaz kızımda şal bile bağladım ama onlar sayesinde bide tabi sporla göbekten eser kalmamıştı.👌🏻

Bebeğim fizyolojik sarılık olmuş devamlı olur mı daha belli değil ama inşallah öyle olmaz tehlikeli değilmiş şu an için ama üzülüyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah atlatırsınız. Kendini çok yıpratma senden de etkilenir bebek. ❤

Bebeğim fizyolojik sarılık olmuş devamlı olur mı daha belli değil ama inşallah öyle olmaz tehlikeli değilmiş şu an için ama üzülüyorum
Bende ilk defa duydum sadece yüzeysel galiba tehlikeli değilse çabucak iyileşir inşaallah üzülme

Canimm geçmiş olsun. İnan olacağı varsa oluyor ne kadar emzirsen de . Önceki formlarda gördüm çok emzirende emziremeyende de sarılık çıkıyor. Sen güçlü ol atlatacak inşallah 🥰

O kısmı araştırdım hastalık durumunda dokular uysun diye tüp bebek yapılıyor yine.

Maşallah kilosu falan iyiymiş. Madem normal doğum riskli, yanaşmıyor; o zaman sezaryen için gün verseymiş. Yarın yatışın yapılsa doğurman için hiçbir engel yok. Haftan falan gayet iyi. Neyi bekliyo ki?
Akşam a haber verecek canım .

Back
X