Anne baba zayıf bebisler tombiş olursa bilmiyom artık hergün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi bir bardak kefir iki muz yiyorum oyuzden heralde çok kilo aldılar
esim pozitif 4.gunde benim de bugun koku alma gitti elime limon kolonyası bosalttim koku yok galiba bende oldum.gecmis olsun dileklerini ileten cevap veremediğim ince düşünceli arkadaş lar size cok tsk edeyorum bu arada ❤
Hayır canım dün 50 gr şeker yüklemem yapıldı sonuç 150 cıktı max 140 olması gerekiyormus yüksek çıktığı için yeniden 75 gr yükleme yapıldı onun sonucunu henüz görüşemedim doktorla. Hâlâ yüksek bulursa o zaman ölçümler isteyeceğim demişti. Bugün ki yükleme sonrası 3 kez bakıldı saat başı.
Mascara
benim sırt agrılarım vardı bişey yiyince hareket edip döndüğünü dizini dayadığını hissederdim ama hiç öyle tekme attı da yerimden fırladım canım yandı olmadım hele tırnakları çiziyor tamamen abartı olmuş biraz hava mı yapmaya calıştı acaba
Şeker sıkıntı canım ya bende de daha belli değil ama olma ihtimali çok yüksek bu ihtimalin varlığı bile aciktiriyor beni sen yedikten 1 saat sonra mi ölçtün beyaz un maalesef hemen yükseltiyor. Bebeğini düşünerek motive olmaya çalışsan.
Normal zamanda olsa dikkat ederdim ama çok acıkıyorum. Önceden meyveyle falan bastırıyodum ama şimdi şeker varsa meyve de yenmiyormuş. Ekmek yeme meyve yeme hamur işi yok patates bezelye yok pirinç yok makarna yok. Sabah aksam pırasa ıspanak bamya veya et mi yicem onu anlamadım. İşten saat 6'da geliyorum bi de o halde yemek yapmaya çalışıyorum. Arada çok yorgunsam lahmacun filan alıyordum ne bileyim makarna yapıyordum şimdi her akşam bunla nasıl uraşıcam. Çok canım sıkkın
Burdakiler topikten konuşalım diyor zaten topik kurucusu olarak ordakileri buraya çağır madem onlar gelmek istemezse biz gelelim topiği de kapatalım canım
Bugün kontrolüm vardı. 30cm 637 Gr çıktı kızım. 23+3. Tek damarda çentik devam ediyor yani şuan tek damarla besleniyor kızım. Gelişimi geri kalacak diye çok korkuyorum. Doktor iyi gidiyorsun herşey yolunda dedi. zayıf mı kısa mı ne bileyim herşey içime dert oluyor
Her gün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıda çay içmiyorum pekmezin faydası olsun diye kahvaltıda mandalina nar falan sıkıp içiyorum. Her gün bir bardak kefir içiyorum bir muz bazen iki muz. Cennet hurmasını çok severim ondan yiyorum. Her gün mutlaka en az bir yumurta. Bide aralarda kaşarlı tost . Üç öğün yiyorum fıstık ceviz falan tüketmeye çalışıyorum
Benim 23+3 de devam ediyor hala. Perinatolog çok az var dedi. dert edilmesi gereken bişi değil dedi ama bende geri kalacak diye korkuyorum. coraspirine devam edeceğim 32 ye kadar
Her gün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıda çay içmiyorum pekmezin faydası olsun diye kahvaltıda mandalina nar falan sıkıp içiyorum. Her gün bir bardak kefir içiyorum bir muz bazen iki muz. Cennet hurmasını çok severim ondan yiyorum. Her gün mutlaka en az bir yumurta. Bide aralarda kaşarlı tost . Üç öğün yiyorum fıstık ceviz falan tüketmeye çalışıyorum