2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sifa versin. Sikintisiz atlatirsiniz insallah

Aksam.yemeğinden sonra bisey yemeyip acligi, kahvaltidan 2 saat sonrada tokluk sekerine mi baktiriyorsunuz?
Hayır canım dün 50 gr şeker yüklemem yapıldı sonuç 150 cıktı max 140 olması gerekiyormus yüksek çıktığı için yeniden 75 gr yükleme yapıldı onun sonucunu henüz görüşemedim doktorla. Hâlâ yüksek bulursa o zaman ölçümler isteyeceğim demişti. Bugün ki yükleme sonrası 3 kez bakıldı saat başı.

Mascara benim sırt agrılarım vardı bişey yiyince hareket edip döndüğünü dizini dayadığını hissederdim ama hiç öyle tekme attı da yerimden fırladım canım yandı olmadım hele tırnakları çiziyor tamamen abartı olmuş biraz hava mı yapmaya calıştı acaba

Normal zamanda olsa dikkat ederdim ama çok acıkıyorum. Önceden meyveyle falan bastırıyodum ama şimdi şeker varsa meyve de yenmiyormuş. Ekmek yeme meyve yeme hamur işi yok patates bezelye yok pirinç yok makarna yok. Sabah aksam pırasa ıspanak bamya veya et mi yicem onu anlamadım. İşten saat 6'da geliyorum bi de o halde yemek yapmaya çalışıyorum. Arada çok yorgunsam lahmacun filan alıyordum ne bileyim makarna yapıyordum şimdi her akşam bunla nasıl uraşıcam. Çok canım sıkkın

Damarda direnç artışı olan kızlar gittiniz mi hiç kontrole bişey denildi mi ben aspirin içiyorum ama yine de huzursuzm herşey yolunda mı diye

Elini ayagini direyerek duruyordur belki rahat rahat uyuyordur
Olabilir
Burdakiler topikten konuşalım diyor zaten topik kurucusu olarak ordakileri buraya çağır madem onlar gelmek istemezse biz gelelim topiği de kapatalım canım
Ben yazdım oraya canım
Benm suan yanda cnki sol tarafimda bi sert cisim cikio arafa hafif ve ayaklarni sag kasik bolgemde hissediyorm kipir kipir hic durmuyr
Demekki her yerde geziyorlar

Yok biri 940 biri 800 küsürdü . 800 küsür olan ayakları kafasında yatıyodu doktor buda 900 vardır böyle yattıgı için düşük çıktı dedi
Ay masallahhh ne yaptinz kilo aldilr bu kdr benim.minmal 22 haftalikken 515 grmdi suan 24+1 olduk bakalim 25 de gtcem kac kg olms

Bugün kontrolüm vardı. 30cm 637 Gr çıktı kızım. 23+3. Tek damarda çentik devam ediyor yani şuan tek damarla besleniyor kızım. Gelişimi geri kalacak diye çok korkuyorum. Doktor iyi gidiyorsun herşey yolunda dedi. zayıf mı kısa mı ne bileyim herşey içime dert oluyor

Ay masallahhh ne yaptinz kilo aldilr bu kdr benim.minmal 22 haftalikken 515 grmdi suan 24+1 olduk bakalim 25 de gtcem kac kg olms
Her gün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıda çay içmiyorum pekmezin faydası olsun diye kahvaltıda mandalina nar falan sıkıp içiyorum. Her gün bir bardak kefir içiyorum bir muz bazen iki muz. Cennet hurmasını çok severim ondan yiyorum. Her gün mutlaka en az bir yumurta. Bide aralarda kaşarlı tost . Üç öğün yiyorum fıstık ceviz falan tüketmeye çalışıyorum

Damarda direnç artışı olan kızlar gittiniz mi hiç kontrole bişey denildi mi ben aspirin içiyorum ama yine de huzursuzm herşey yolunda mı diye
Benim 23+3 de devam ediyor hala. Perinatolog çok az var dedi. dert edilmesi gereken bişi değil dedi ama bende geri kalacak diye korkuyorum. coraspirine devam edeceğim 32 ye kadar

Çok güzel beslenme düzenin canım. Başka bir doktordan da görüş almanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…