Her gün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Kahvaltıda çay içmiyorum pekmezin faydası olsun diye kahvaltıda mandalina nar falan sıkıp içiyorum. Her gün bir bardak kefir içiyorum bir muz bazen iki muz. Cennet hurmasını çok severim ondan yiyorum. Her gün mutlaka en az bir yumurta. Bide aralarda kaşarlı tost . Üç öğün yiyorum fıstık ceviz falan tüketmeye çalışıyorum
Bugün kontrolüm vardı. 30cm 637 Gr çıktı kızım. 23+3. Tek damarda çentik devam ediyor yani şuan tek damarla besleniyor kızım. Gelişimi geri kalacak diye çok korkuyorum. Doktor iyi gidiyorsun herşey yolunda dedi. zayıf mı kısa mı ne bileyim herşey içime dert oluyor
evet canım. Tek damarda sorun olmuyor dedi. perinatologla birlikte 4 doktora gidiyorum tamamen kendi isteğimle. hepside sorun yok diyor. İnşallah sıkıntı olmaz ya.
Benim 23+3 de devam ediyor hala. Perinatolog çok az var dedi. dert edilmesi gereken bişi değil dedi ama bende geri kalacak diye korkuyorum. coraspirine devam edeceğim 32 ye kadar
Öğretmen arkadaşlar bende devam edicem de 2.doneme aktarmak için,,e siz 8 hafta ikinci dönemi kapatmazsa ne yapacaksınız? Rapor mu ücretsiz izin mı kullanacaksınız?
Canım ben hiç başlamayı düşünmüyorum ilk kızımda da böyle denk gelmişti 24 martta doğum olmuştu mayıs sonu bitmişti sanırım 4 hafta rapor yazdırmıştım 5+5+5 şeklinde. Kendi doktorum yazdı aile hekimim yazdı seminere gitmiştim. Bunda da öyle yapıcam tek fark iznim erken bitecek mayıs başı gibi 7 8 hafta rapora ihtiyacım olacak yine doktorumdan aile hekimimden tanıdık doktorlardan rica edicez seminer ve yaz tatilinde başlamış olucam ama eylülde ücretsiz izin alıcam Allahtan bir mani çıkmazsa
Avent kullandım sonra mamajoo aldım son damlaya kadar çıkarıyordu çok memnunum ama o zamanlar mochi diye manuel bir şey de çıkmıştı ondan da memnun olanlar vardı belki mamajoo ek bı de ondan denerim
Anne baba zayıf bebisler tombiş olursa bilmiyom artık hergün aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi bir bardak kefir iki muz yiyorum oyuzden heralde çok kilo aldılar
Canım ben hiç başlamayı düşünmüyorum ilk kızımda da böyle denk gelmişti 24 martta doğum olmuştu mayıs sonu bitmişti sanırım 4 hafta rapor yazdırmıştım 5+5+5 şeklinde. Kendi doktorum yazdı aile hekimim yazdı seminere gitmiştim. Bunda da öyle yapıcam tek fark iznim erken bitecek mayıs başı gibi 7 8 hafta rapora ihtiyacım olacak yine doktorumdan aile hekimimden tanıdık doktorlardan rica edicez seminer ve yaz tatilinde başlamış olucam ama eylülde ücretsiz izin alıcam Allahtan bir mani çıkmazsa
Anladım canım bende öyle öyle 2 ay rapor almıştım farklı hastanelerden dilenci kılığında bunda mecbur bir buçuk ay calisicam aktarırsam bı iki hafta rapora ihtiyaç duyucam gibi, Eylül de maalesef başlarım ben
Normal zamanda olsa dikkat ederdim ama çok acıkıyorum. Önceden meyveyle falan bastırıyodum ama şimdi şeker varsa meyve de yenmiyormuş. Ekmek yeme meyve yeme hamur işi yok patates bezelye yok pirinç yok makarna yok. Sabah aksam pırasa ıspanak bamya veya et mi yicem onu anlamadım. İşten saat 6'da geliyorum bi de o halde yemek yapmaya çalışıyorum. Arada çok yorgunsam lahmacun filan alıyordum ne bileyim makarna yapıyordum şimdi her akşam bunla nasıl uraşıcam. Çok canım sıkkın
Çok haklısın canım ben şuan pandemiden dolayi evdeyim, çalışıyor olsaydım tıpkı senin gibi olurdum zaten eve gelene kadar saat 7 oluyordu yemeğe her zaman vakit ayiramiyorsun o yorgunlukla genelde hazır şeyler tüketirdim o zamanlar kilo olmuyordu ama şimdi ne yesem kilo oluyor 7 kilo aldim, dediğin gibi sürekli acıkıyorum elimde değil. Bide yediğim zaman mutlu da olmuyorum ki biliyorum ki kilo olacak. Şeker çıkma o yüzden çok üzdü beni tamamen kısıtlanma hissi baskı yarattı. Tv de görsem canım çekiyor hiç de öyle biri degildim acaba diyetisyen desteği mi alsan belki motive eder en azından ne yiyeceğini önceden bilirsin kendini hazırlarsın iyi gelir belki.
Anladım canım bende öyle öyle 2 ay rapor almıştım farklı hastanelerden dilenci kılığında bunda mecbur bir buçuk ay calisicam aktarırsam bı iki hafta rapora ihtiyaç duyucam gibi, Eylül de maalesef başlarım ben
Bakalım biz ne yapcaz canım doktorlar yardımcı oluyo genelde ama bazı doktorlar da uyuz oluyo bizim tanıdıklar var neyse ki onlara güveniyorum olsun kuzum ilk 6 ay yanında olacaksın sonuçta bir daha gelmiyo o zamanlar
Avent kullandım sonra mamajoo aldım son damlaya kadar çıkarıyordu çok memnunum ama o zamanlar mochi diye manuel bir şey de çıkmıştı ondan da memnun olanlar vardı belki mamajoo ek bı de ondan denerim