2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay masallah bebislernize bende yiyorm 2 haftadir yemeye basladim kilo almaya korktigmdan yemiyordm ama bu gdsle 2 kilo anca dogcak benmki

Aspirin mi içiyorsun sen de? Bende de aynı sorun var aklım hep orda besleniyor mı acaba diye

Benim 23+3 de devam ediyor hala. Perinatolog çok az var dedi. dert edilmesi gereken bişi değil dedi ama bende geri kalacak diye korkuyorum. coraspirine devam edeceğim 32 ye kadar
Bende 24. Hafta bıtınce kontrole gıdıcem inşallah benim de sorunsuz devam edıyodur

süt sağmak için pomba konuşulmuş. Araştıran anneler çoğunlukta grupta hangi marka almalıyım. çift mi tek mi pompalı olmalı

Öğretmen arkadaşlar bende devam edicem de 2.doneme aktarmak için,,e siz 8 hafta ikinci dönemi kapatmazsa ne yapacaksınız? Rapor mu ücretsiz izin mı kullanacaksınız?
Canım ben hiç başlamayı düşünmüyorum ilk kızımda da böyle denk gelmişti 24 martta doğum olmuştu mayıs sonu bitmişti sanırım 4 hafta rapor yazdırmıştım 5+5+5 şeklinde. Kendi doktorum yazdı aile hekimim yazdı seminere gitmiştim. Bunda da öyle yapıcam tek fark iznim erken bitecek mayıs başı gibi 7 8 hafta rapora ihtiyacım olacak yine doktorumdan aile hekimimden tanıdık doktorlardan rica edicez seminer ve yaz tatilinde başlamış olucam ama eylülde ücretsiz izin alıcam Allahtan bir mani çıkmazsa

süt sağmak için pomba konuşulmuş. Araştıran anneler çoğunlukta grupta hangi marka almalıyım. çift mi tek mi pompalı olmalı

Avent kullandım sonra mamajoo aldım son damlaya kadar çıkarıyordu çok memnunum ama o zamanlar mochi diye manuel bir şey de çıkmıştı ondan da memnun olanlar vardı belki mamajoo ek bı de ondan denerim

Anladım canım bende öyle öyle 2 ay rapor almıştım farklı hastanelerden dilenci kılığında bunda mecbur bir buçuk ay calisicam aktarırsam bı iki hafta rapora ihtiyaç duyucam gibi, Eylül de maalesef başlarım ben

Çok güzel beslenme düzenin canım. Başka bir doktordan da görüş almanı tavsiye ederim
Rutin iki doktora gidiyorum ayrıntılı ultrasonu iki hafta önce başka doktorda yaptırdım üçüde normal dedi
Ay masallah bebislernize bende yiyorm 2 haftadir yemeye basladim kilo almaya korktigmdan yemiyordm ama bu gdsle 2 kilo anca dogcak benmki
Eşim zorla yediriyor ya hergün başımda şunu yedinmi bunu yedinmi

Çok haklısın canım ben şuan pandemiden dolayi evdeyim, çalışıyor olsaydım tıpkı senin gibi olurdum zaten eve gelene kadar saat 7 oluyordu yemeğe her zaman vakit ayiramiyorsun o yorgunlukla genelde hazır şeyler tüketirdim o zamanlar kilo olmuyordu ama şimdi ne yesem kilo oluyor 7 kilo aldim, dediğin gibi sürekli acıkıyorum elimde değil. Bide yediğim zaman mutlu da olmuyorum ki biliyorum ki kilo olacak. Şeker çıkma o yüzden çok üzdü beni tamamen kısıtlanma hissi baskı yarattı. Tv de görsem canım çekiyor hiç de öyle biri degildim acaba diyetisyen desteği mi alsan belki motive eder en azından ne yiyeceğini önceden bilirsin kendini hazırlarsın iyi gelir belki.

Bakalım biz ne yapcaz canım doktorlar yardımcı oluyo genelde ama bazı doktorlar da uyuz oluyo bizim tanıdıklar var neyse ki onlara güveniyorum olsun kuzum ilk 6 ay yanında olacaksın sonuçta bir daha gelmiyo o zamanlar

Ben lansinohtan memnun kalanlar duydum canim lansinoh dusunuyorum

Avent kullandım sonra mamajoo aldım son damlaya kadar çıkarıyordu çok memnunum ama o zamanlar mochi diye manuel bir şey de çıkmıştı ondan da memnun olanlar vardı belki mamajoo ek bı de ondan denerim
cevaplar için teşekkürler kızlar indirimi takip edeyim bende

I Interrex canım bence haftasonu bolca ymeek yapıp artık buzluğa falan atmaya bak. Salata tüketmeye çalış. Çok zor ama geçici bir durum üzülme lütfen

Korse kullanımı için ne düşünüyorsunuz. Hangi markalara bakmak lazım ben mutlaka kullanayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…