2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Been uyeyim hatta ama gecen kistan beri urun siprs vermiyorm urunlern hepsinu kullandim hepsi cok guzel ve dogal kimyasal icermiyor
Çamaşır tozlarından aldım ben ama çamaşır aktif diye birşeyle kullanılıyormuş. Aldığım kadın söylemedi hiç. Onsuz olmuyor mu

Canim.guzel besleniyorsun masallah ama.meyve suyu yerine meyve yesen meyve suyunu seker diyor doktorlar.

Calisinca daha zor oluyor canim bende ogle arasinda ister istemez fast food yiyordum aksamda ne yapabilirsem.onu genellikle kizimdan dolayi yemeksiz birakmam. 24. Haftafan itibaren idari izne gectim cok.sukur gunde 2.ogun yiyorum ve 45 dk.yurumeye gayret ediyorum. Doktorum.kilo.alma dedi cunku ilk.6 ayda 10.kilo.aldim

Kızlar bebeklern anne karnında hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz

Ben daha önce diyetisyene gittim ama 4 kaşık fasulye 1 kepçe çorba 3 tane köfte gibi bir liste verdi. Ben o şekilde asla doymuyodum o yüzden 1 aydan sonra bıraktım. Evdr bi tencere yemek yapıp 3 kaşık yiyodum
I Interrex canım bence haftasonu bolca ymeek yapıp artık buzluğa falan atmaya bak. Salata tüketmeye çalış. Çok zor ama geçici bir durum üzülme lütfen
Salata bile dert oldu iki saat marul yıka karbonatlı sirkeli suda beklet falan bamya fasulye atmıştım dolaba yazın onları yapıyorum şimdilik.
Ben öğlen yicek bişey bulamaz oldum o sebeple öğlen yemiyorum artık. İdari izne ayrılma hakkım var ama ben izne ayrılırsam benim işler sürüncemede kalacak ben dönene kadar beni bekleyecek. 7-8 ay boyunca iyice birikecek, çocuk varken çalışmak daha zor olacak o sebeple 37. Haftaya kadar çalışıcam. Bu şekilde doğum sonrasına 5 haftayı da aktarmış olucam

Süt sağma makinesi almak isteyenlere söyliyim ben lansinoh almıştım elektrıklı ama hiç memnun kalmadım sütüm çoktu ilk oğlumda ama makine saatlerce beklese azıcık çekiyordu elimle daha iyi sağdım öyle diyim

Doktorum.ogunde yedigim makarna veya pilavi 3 kasik i geçmeyecek dedi.sabah kahvaltida 1.dilim.ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…