2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla çok haklısın canım bende porsiyon azalttım ama öyle 3 kaşıkla falan mümkün değil doyamaz bu beden

Doktorum.ogunde yedigim makarna veya pilavi 3 kasik i geçmeyecek dedi.sabah kahvaltida 1.dilim.ekmek.

Valla çok haklısın canım bende porsiyon azalttım ama öyle 3 kaşıkla falan mümkün değil doyamaz bu beden
Ben akşam kuru fasulye yapmıştım kepekli ekmekle yedim hatta 4-5 büyük dilim yemiştim salata da yaptım. Şekerimi ölçtüm 1 saat sonra 124 çıktı. 2 gün önce de yine bu kepekli ekmekten fazla fazla yemiştim o gün de 130 çıkmıştı. Bu ekmek demek ki şekeri yükseltmiyor ben bu unonun kepekli ekmeğinden yerim bundan sonra 1 dilim beni kesmez

Canim.guzel besleniyorsun masallah ama.meyve suyu yerine meyve yesen meyve suyunu seker diyor doktorlar.
Hazır meyve suyu değil eşim sıkıyor kahvaltıda iki mandalina bir nar şeklinde başka bişey katmıyoruz içine çay içmiyorum ya içecek olsun diye
Şeker yüklemesi yaptırdın mı canım sen o normalde sıkıntı yok ama bebek iri çıkınca doktorlar genelde şekerden şüpheleniyor benimkiler minnak
Bu hafta yaptırcam yüklemeyi geçen hafta normal rutin kan tahlili yaptırdım kahvaltıda reçel falan da yemiştim iki saat sonra tokluk baktırdım 77 çıktı. Ben bekarlığımdada bakardım hep altmış yetmişlerde gezerdi şekerim

O zaman normal canım beslenme ile ilgili çocukların kilosu

Anladim canim genelde.posali yiyin diyorlar meyveyi o anlamda dedim

Ay bende bu ekmekleri sevmiyorum ya beyaz ekmek gibi olmuyor mecbur bende onlardan aldım. Yukseltmemesi çok iyiymis en azından karnımız doyar
Aksam.yemeginde 1 kase corba 1 dilim.ekmek ve nohut yemegi yedim.1 tabak su anda aciktigimi hissediyorum
Bende nohutla bulgur yapmıştım yemekten yarim saat sonra acıktım baktım dayanamıyorum tuzsuz az yağlı mısır patlattım tam doydum

Ayy canım çekti bende mısır patlatacağım şimdi

ya her hamilelik başka tabi, her insanın verdiği tepkiler de değişiyor. Ben ilk hamilelikte hiç öyle bir şey hissetmedim onun her hareket ettiği an mutlu oluyorum zaten, ben de çevremden kemiklere vuran ve ciddi ağrı yapanlar duymuştum ama yani öyle bir akşam birine gidince de o kadar olmaz heralde yani

Ha tam orası kuzum benimde aşağısı demi böbreklerin olduğu kisim sağ tarafı sadece gazdanmis galiba biraz yattim ovaladım gecti
Evet kuzm tamda orası uzanyorm azcık geciyor derkn daha kötü olyor Ovdugm an iyide snrasu

Şeker testi yaptıran arkadaşlarım tam 24. Haftayı tamamlayıp mı yaptırdınız?

Ben yeni bir doktora geldim son adet tarihime göre 24+1 tarihi olacak şekilde randevu verdi şeker testi için, fakat muayenelerimde bebeğimin günü 4 gün geç çıkıyordu. Randevu tarihinin de 24+1 olduğunu yeni fark ettim, çok önemli midir 24ü doldurmak? Kesin olsun diye test ve randevu tarihini mi değistirsem ki? Doktor da hiç sorunuz olursa arayın falan demedi ona sormaya çekindim.

Bir de hastane biraz uzak, sabahtan test yaptırmaya gideceğim doktorun gelmesini bekleyeceğim, sonra bir de öğleden sonra test sonuçları için tekrar gideceğim. Bunun yerine testlerimi bir gün önceden evime çok yakın olan aile hekimliğinde yaptırsam ertesi gün de doğrudan doktora sonuçlarla gitsem bana daha mantıklı geliyor ama acaba hastanedeki doktor terslik yapar mı ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…