2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek anne karnında yan durur mu. Hep aşağı yada yukarıda mı olur kafası. Yanda olmaz mı
Benim ultrasonda en son yan duruyordu hâlâ öyle sanırım baş sol göğüs altında ayaklar sağ kasığa doğruydu
Kızlar bebeklern anne karnında hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Düzenli ve uzun sürüyor pıtpıtlar ritmik bir şekilde aynı yerden seyiriyor gibi kalp atışı gibi de doğru ifade edebildim mi bilemiyorum
Benim ultrason ölçümüm de geri çıkıyor hep yani son kontrolde 24+2 deydim aslında ama 1 hafta geri çıkıyor. Doktorum yine de bu hafta şeker yükleyelim dedi 24+6da yükledik, fakat kesin 23+6 görünüyormuşumdur ultrasonda

Merhaba günaydın kızlar ben yine size de birşey sormaya geldim. Hatırlayanınız vardır belki ikiz gebeliyim muhtemelen martta olacak doğum diye yazmıştım. Çok takip edemiyorum ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. 19+5 teyim ve adet olacak gibi bir sancım var aksam 8–9dan beri özellikle yani ilk zamanlar ara ara oluyordu ama böylesi ilk defa oldu bacaklarıma belime vuruyor artık böyle birşey yasayanınız doktoruna soranınız var mı acaba? Hiç dinmemesi ve hatta biraz artması beni endişelendirmeye başladı. Pazar diye doktorumu rahatsız etmek istemedim ama endişe duyunca dayanamadım yazdım demin whatsapptan görünce döner inşaallah.

İkiz gebeliklerde çok fazla ağrı oluyo benimde çekmediğim ağrı kalmadı ben üstüne düşmemişti önemli değildir diye ama bi arkadas muayene gitmişti sancıları mı ne çıkmıştı sende ihmal etme zaten doktoruna yazmışsın o geri döner

Covid olan ve olmayanlar size bi bilgi vermek istiyorum benim arkadasım 17/18 haftalık gebe covid olmuştu doktor hem coraspin hemde clexane vermiş ikiside kan sulandırıcı kız bunları kullandıktan bi kaç gün sonra aşırı kanaması oldu şimdi hastanede yatıyor sizde dua edin bebeğini kaybetmesin hemde dikkatli olun olurda covid olursanız ilaçları araştırarak kullanın

Benim ilkkez bukadar oldu ve rahat olmaya calıstıkça artık endişe etmeye başladım ister istemez. Doktoruma yazdım ama inşaallah cabuk görür

Aile hekimliğinde yapmıyorlar diye biliyorum canım şeker testini bak bunu bende merak ediyorum benimde tam 24+1 oluyo acaba daha sonrasina mi randevu alsam ki yaptıranlar bilgilendirirse sevinirim bende

Bi sorun oldu mu canim doktor bisey dedi mi yani 24 hafta olmamis felan diye
K KurkmantoluS canım Hickirik tutunca boyle hızlı hızli ama minik minik pıt pit oluyo Karnında 2 3 dakka suruyo

Bi sorun oldu mu canim doktor bisey dedi mi yani 24 hafta olmamis felan diye
K KurkmantoluS canım Hickirik tutunca boyle hızlı hızli ama minik minik pıt pit oluyo Karnında 2 3 dakka suruyo
Hayır kuzum birşey demedi bizdeki 1 hafta geri çıkma olayı biraz farklı belki ondandır. Şakakları arasındaki ölçü darmış biraz bu da ultrason geneline yansıdığı için ölçümler geri gibi çıkıyormuş aslında geriden gelişmiyormuş o yüzden birşey dememiş olabilir

Ya çok teşekkür ederim. Demekki doktorun 24ü geçirmemeye çalışsa da tam 24+0da ya da 24+1de diretmemiş. Benim randevu tarihinde 23+4 olucak baya fark oluyor. Senin gibi 1 gün fark olsa düşünmezdim ama 4-5 gün sonraya değistirsem içime daha iyi sinecek sanırım.
Aile hekimliğinde yapmıyorlar diye biliyorum canım şeker testini bak bunu bende merak ediyorum benimde tam 24+1 oluyo acaba daha sonrasina mi randevu alsam ki yaptıranlar bilgilendirirse sevinirim bende
Aa olabilir henüz sormamıştım aile hekimliğine, hem hastane uzakta hem de tek başıma gideceğim için hastanede testlerle uğraşmıyım istemiştim.

24 ve 28. Haftalar arasında yapılmalı yazıyor internette, sizin doluyor aslında.

Benim haftasıyla günüyle bire bir aynı cikiyo ama haftaya tam 24+1 yada 23+6 oluyo acaba bisey olur mu diye düşündüm daha geçte almak istemiyorum yaa ultrasonda en son 18 haftalıkken gordum merak ediyorum ayrıntılıda hiç göstermedi doktor

Aynen doluyo ama tam 24 bitmiş oluyo tereddüt ettim biraz artik aldık randevuyu bakalım aile hekiminde en son 10a kadar kan veriliyor canım yapıldığını sanmıyorum cunku sabah 9da açılıyo zaten gidip ac karnına vereceksin once sonra o içeceği icip oyle vereceksin bi saat sonra tekrar biseyler yiyip kan vereceksin yapılması imkansız orda sabahtan gidersin hastaneye yaptirirsin zaten öğlene kadar isin sürer öğleden sonrada sonuç alırsın

Gaz olunca oluyo canım o gün ben karnıbahar yemiştim normalde yapmaz gaz o gün cok kotu oldum ertesi gün az bisey kalmıştı yine yedim yine oldu o zaman anladım gazdan oldugunu
Her yemeğe kimyon at mutlaka . Kimyon gazı alırmış nette öyle okumuştum ben yumurtaya bile atıyom faydası oluyomu bilmiyorum bi oturuşta çok fazla yemek yersem kötü oluyom bi

Ben şeker yüklemesini 22+4'te aile hekiminde yaptırdım. 75 gr yüklendi 1.saat tokluk değerim 190'larda çıktı. Şimdi hergün açlık tokluk ölçüyorum.

Her yemeğe kimyon at mutlaka . Kimyon gazı alırmış nette öyle okumuştum ben yumurtaya bile atıyom faydası oluyomu bilmiyorum bi oturuşta çok fazla yemek yersem kötü oluyom bi
Atıyorum genelde hepsine ama karnıbahara atmadim o an aklıma gelmedi bi daha yemem zaten

Rica ederim ama bir karışıklık oldu sanırım 1 gün değil 1 haftalık bir fark vardı
Bu arada doktorum kan ve idrar tahlili de istemişti onları sağlık ocağında yaptırabilirsin ama şeker yüklemesi için buraya gel demişti belki de her sağlık ocağı yapmıyordur..
Birşey olmaz Allahın izniyle insan merak eder tabi bayağı olmuş görmeyeli kuzum güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar benim iştahım çok açıldı sizde durumlar nasıl hep yemek istiyorum midem rahatsız oluyo cayır cayır yaniyo ama yine tutamıyorum kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…