2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim şifa versin çok üzülüyorum korkuyorum ya hamilelere genelde veriliyormuş kan sulandırıcı ama işte kimine iyi gelmiyor

İstediğim uyku arkadaşını aldım bugün. İçinde 10 tane sözsüz ninni. 3 tanede rahatlatıcı ses var. Birisi anne karnı sesi. Telefonu yanında tutmak istemediğim için böyle birşey aldım. Birde arkadaşın attığı tavşandan ördürcem kayınvalideme

Eklentiler

• 109FE008-B06B-4F7F-9BFE-F0DD4E8A8DA6.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benim iştahım çok açıldı sizde durumlar nasıl hep yemek istiyorum midem rahatsız oluyo cayır cayır yaniyo ama yine tutamıyorum kendimi yiyorum
Bende de durum aynı ne görsem canım çekiyor. İlk üç ay yiyememenin acısını çıkarıyorum adeta zaten boğa burcuyum yemekle aram her zaman iyi olmuştur

Kizlar sekerim cok dusuyor yedigim halde yukselmiyor 70in altinda var mi boyle olan

Arkadaşlar merhaba öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 23 haftalık hamileyim ve 24. Haftada idari izin muhabbeti vardı şimdi canlı dersler olunca izinli sayılmıyormuşum kendimi hazırladım sanırım izin kısmına ve şimdi çalışacaksın denilince moralim bozuldu baya da yoğun bir programım var merak ettiğim bu okula özgü mu yoksa genel bir uggulama mı ?

Evet evden canlı derslere devam edicez ama mesela haftada birgün okula gitmemiz gerek ona gitmeyiz. Burda bazı arkadaşların yerine ücretli bulundu sanırım onlar canlı ders vermeyecek

Ben de devam etmiyorum canli derslere canim izinliyim ben neden zorunluyum ders vermeye diye sordun mu idaraye ? Bana sordular ben online egitime katilmayacagim dedim tamam dediler

Ben de devam etmiyorum canli derslere canim izinliyim ben neden zorunluyum ders vermeye diye sordun mu idaraye ? Bana sordular ben online egitime katilmayacagim dedim tamam dediler
Yayınlanan genelgede canlı derslere katılacağımız yazıyor idari izin yüzyüze olan durumlar için geçerli maalesef sizin idare insaflıymış

İdari izin yüzyüze eğitim içindi. Okul online ver diyebilir ve hakkıdırda bence.

Daha öncede sanki ders vermek zorunda değilmişsiniz gibi konuştunuz ama gelen yazıda idari izinde canlı ders verilir yazıyor demiştim. İdarenize karşı bence haklıymış gibi konuşmayın :) idarenizin iyi niyetiyle size ders verilmemiş minnet duyun o yüzden

Bunu iki kez sordum ve hic cevap alamadim sizlerden kizlar
Benimde şekerim düşük . Sık sık yemek yemen gerekiyo ellinin altına düşerse bi küp şeker ye. Bi küp şeker ortalama 20 kadar arttıyo . Benim gebelikten dolayı değil ama normalde de düşük tokluk şekerim 60/70 gelir bazen 90 görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…