Covid olan ve olmayanlar size bi bilgi vermek istiyorum benim arkadasım 17/18 haftalık gebe covid olmuştu doktor hem coraspin hemde clexane vermiş ikiside kan sulandırıcı kız bunları kullandıktan bi kaç gün sonra aşırı kanaması oldu şimdi hastanede yatıyor sizde dua edin bebeğini kaybetmesin hemde dikkatli olun olurda covid olursanız ilaçları araştırarak kullanın
İstediğim uyku arkadaşını aldım bugün. İçinde 10 tane sözsüz ninni. 3 tanede rahatlatıcı ses var. Birisi anne karnı sesi. Telefonu yanında tutmak istemediğim için böyle birşey aldım. Birde arkadaşın attığı tavşandan ördürcem kayınvalideme
Arkadaşlar merhaba öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 23 haftalık hamileyim ve 24. Haftada idari izin muhabbeti vardı şimdi canlı dersler olunca izinli sayılmıyormuşum kendimi hazırladım sanırım izin kısmına ve şimdi çalışacaksın denilince moralim bozuldu baya da yoğun bir programım var merak ettiğim bu okula özgü mu yoksa genel bir uggulama mı ?
Arkadaşlar merhaba öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 23 haftalık hamileyim ve 24. Haftada idari izin muhabbeti vardı şimdi canlı dersler olunca izinli sayılmıyormuşum kendimi hazırladım sanırım izin kısmına ve şimdi çalışacaksın denilince moralim bozuldu baya da yoğun bir programım var merak ettiğim bu okula özgü mu yoksa genel bir uggulama mı ?
Evet evden canlı derslere devam edicez ama mesela haftada birgün okula gitmemiz gerek ona gitmeyiz. Burda bazı arkadaşların yerine ücretli bulundu sanırım onlar canlı ders vermeyecek
Ben de devam etmiyorum canli derslere canim izinliyim ben neden zorunluyum ders vermeye diye sordun mu idaraye ? Bana sordular ben online egitime katilmayacagim dedim tamam dediler
Ben de devam etmiyorum canli derslere canim izinliyim ben neden zorunluyum ders vermeye diye sordun mu idaraye ? Bana sordular ben online egitime katilmayacagim dedim tamam dediler
Daha öncede sanki ders vermek zorunda değilmişsiniz gibi konuştunuz ama gelen yazıda idari izinde canlı ders verilir yazıyor demiştim. İdarenize karşı bence haklıymış gibi konuşmayın :) idarenizin iyi niyetiyle size ders verilmemiş minnet duyun o yüzden
Benimde şekerim düşük . Sık sık yemek yemen gerekiyo ellinin altına düşerse bi küp şeker ye. Bi küp şeker ortalama 20 kadar arttıyo . Benim gebelikten dolayı değil ama normalde de düşük tokluk şekerim 60/70 gelir bazen 90 görürüm.