2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim arkadas ders yapmak istedi ancak idare kabul etmedi idari izindeseniz ekders yazamayiz dediler. Demekki isleyiste farkliliklar var il milli egitimlerde ben de yapmayacagim dedim ki yerime ogretemen halen gelmedi ona ragmen tamam dendi

Endise duyuyorum ben de ilk kez son gunlerde yasayinca boyle bir durum demekki daha sık yemem gerek bakalim yarin gidecegim doktora. Sagol canim
İnşallah bi sorun çıkmaz canım iyi düşün

Allah razi olsun

Bizim arkadas ders yapmak istedi ancak idare kabul etmedi idari izindeseniz ekders yazamayiz dediler. Demekki isleyiste farkliliklar var il milli egitimlerde ben de yapmayacagim dedim ki yerime ogretemen halen gelmedi ona ragmen tamam dendi
İşleyiş farklı olamaz canım yazı genele hitap ediyor sizin idarecilerin gözünden kaçmış olabilir mi acaba

İşleyiş farklı olamaz canım yazı genele hitap ediyor sizin idarecilerin gözünden kaçmış olabilir mi acaba
Bahsettigin yazi nerde canim burda kac kisiye sorsam benim gibi cunku durumu
Bende izne ayrılınca yerime başkasını bulmaya çalıştılar. Bana kimse online gir demedi ama ben kendi isteğimle iptal ettirdim.
Benim yerime de bulacaklar insallah bakalim uzaktan egitimde ucretli bulmak kolay okula gitme olmadigi icin muhtemelen cok beklemezler

Benim yerime de bulacaklar insallah bakalim uzaktan egitimde ucretli bulmak kolay okula gitme olmadigi icin muhtemelen cok beklemezler
biz bile bu süreçte bocalıyoruz. dan diye damdan düşer gibi ücretli öğretmen gelse ne yapar acaba. eba zoom hepsi çorba oldu.

biz bile bu süreçte bocalıyoruz. dan diye damdan düşer gibi ücretli öğretmen gelse ne yapar acaba. eba zoom hepsi çorba oldu.
Hic sorma canim valla oyle ders atama yapmaya ugrasiyor benim okuldakiler saatlerde sorun cikiyomus vs bi suru sey Allah koronasiz gunlere ulastirsin tez vakitte hersey alt ust

Amin inşallah canım merak ediyorum valla artık dahada güzel gözükür ultrasonda

Kızlar benim iştahım çok açıldı sizde durumlar nasıl hep yemek istiyorum midem rahatsız oluyo cayır cayır yaniyo ama yine tutamıyorum kendimi yiyorum
Ay bu ben çokta bisey yemedim ama suan nefes alamıyorum oglani uyutuyorum şimdi daraldim kalkmak istiyorum bi an önce resmen tekme atma olayını unutmusum attıkça ay diyorum her seferinde

Ben 20+5 de yaptim seker yuklemesini

Marsade Canım senin şeker yüklemen sınırda çıkmıştı devamında ne yaptın tekrar yükleme falan yapıldı mı?

İdari izinliler ihtiyaç halinde göreve çağrılır yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20201122_223048_com.android.chrome.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar benim iştahım çok açıldı sizde durumlar nasıl hep yemek istiyorum midem rahatsız oluyo cayır cayır yaniyo ama yine tutamıyorum kendimi yiyorum
Dunyalari verseler niye etrafindaki gezegenleri de vermiyorsunuz modundayim kendimi tutmaya calisiyorum ama bugun raydan ciktim yarin itibari ile tekrar dikkat etmeye calisicam

Canım tamamen idarenin inisiyatifine bağlı her şey. Bana da söyledi müdür evden devam et hem ek dersini alırsın dedi istemediğimi söyledim başka öğretmen çağırmış. tabi yapmak zorunda da değildi. Devam et dese bir iki diretir kabul ederdim ama idareye çok bağlı gerçekten. Mesela yakın çevremden de bir kişi izne ayrıldı diğeri çok istemesine rağmen ayrılamadı. aslında bu çifte standart hoş değil ama

Ise yariyor muymus bunlar? Yorumlara bakmissindir? Nasildi?

Doğru kuzu haklısın dediğin şeylerde inisiyatif meselesi ama dediğim şey şu sana ders verilseydi hak idda edemezdik idari izinde veriliyor 60 yaş üstü de mesela veriyor kronik rahatsızlığı olanda veriyor uzaktan eğitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…