Daha öncede sanki ders vermek zorunda değilmişsiniz gibi konuştunuz ama gelen yazıda idari izinde canlı ders verilir yazıyor demiştim. İdarenize karşı bence haklıymış gibi konuşmayın :) idarenizin iyi niyetiyle size ders verilmemiş minnet duyun o yüzden
Bizim arkadas ders yapmak istedi ancak idare kabul etmedi idari izindeseniz ekders yazamayiz dediler. Demekki isleyiste farkliliklar var il milli egitimlerde ben de yapmayacagim dedim ki yerime ogretemen halen gelmedi ona ragmen tamam dendi
Benimde şekerim düşük . Sık sık yemek yemen gerekiyo ellinin altına düşerse bi küp şeker ye. Bi küp şeker ortalama 20 kadar arttıyo . Benim gebelikten dolayı değil ama normalde de düşük tokluk şekerim 60/70 gelir bazen 90 görürüm.
Bizim arkadas ders yapmak istedi ancak idare kabul etmedi idari izindeseniz ekders yazamayiz dediler. Demekki isleyiste farkliliklar var il milli egitimlerde ben de yapmayacagim dedim ki yerime ogretemen halen gelmedi ona ragmen tamam dendi
Hic sorma canim valla oyle ders atama yapmaya ugrasiyor benim okuldakiler saatlerde sorun cikiyomus vs bi suru sey Allah koronasiz gunlere ulastirsin tez vakitte hersey alt ust
Rica ederim ama bir karışıklık oldu sanırım 1 gün değil 1 haftalık bir fark vardı
Bu arada doktorum kan ve idrar tahlili de istemişti onları sağlık ocağında yaptırabilirsin ama şeker yüklemesi için buraya gel demişti belki de her sağlık ocağı yapmıyordur..
Birşey olmaz Allahın izniyle insan merak eder tabi bayağı olmuş görmeyeli kuzum güzel haberlerle gel inşallah
Ay bu ben çokta bisey yemedim ama suan nefes alamıyorum oglani uyutuyorum şimdi daraldim kalkmak istiyorum bi an önce resmen tekme atma olayını unutmusum attıkça ay diyorum her seferinde
Ya çok teşekkür ederim. Demekki doktorun 24ü geçirmemeye çalışsa da tam 24+0da ya da 24+1de diretmemiş. Benim randevu tarihinde 23+4 olucak baya fark oluyor. Senin gibi 1 gün fark olsa düşünmezdim ama 4-5 gün sonraya değistirsem içime daha iyi sinecek sanırım.
Aa olabilir henüz sormamıştım aile hekimliğine, hem hastane uzakta hem de tek başıma gideceğim için hastanede testlerle uğraşmıyım istemiştim.
24 ve 28. Haftalar arasında yapılmalı yazıyor internette, sizin doluyor aslında.
Dunyalari verseler niye etrafindaki gezegenleri de vermiyorsunuz modundayim kendimi tutmaya calisiyorum ama bugun raydan ciktim yarin itibari ile tekrar dikkat etmeye calisicam
Canım tamamen idarenin inisiyatifine bağlı her şey. Bana da söyledi müdür evden devam et hem ek dersini alırsın dedi istemediğimi söyledim başka öğretmen çağırmış. tabi yapmak zorunda da değildi. Devam et dese bir iki diretir kabul ederdim ama idareye çok bağlı gerçekten. Mesela yakın çevremden de bir kişi izne ayrıldı diğeri çok istemesine rağmen ayrılamadı. aslında bu çifte standart hoş değil ama
İstediğim uyku arkadaşını aldım bugün. İçinde 10 tane sözsüz ninni. 3 tanede rahatlatıcı ses var. Birisi anne karnı sesi. Telefonu yanında tutmak istemediğim için böyle birşey aldım. Birde arkadaşın attığı tavşandan ördürcem kayınvalideme
Canım tamamen idarenin inisiyatifine bağlı her şey. Bana da söyledi müdür evden devam et hem ek dersini alırsın dedi istemediğimi söyledim başka öğretmen çağırmış. tabi yapmak zorunda da değildi. Devam et dese bir iki diretir kabul ederdim ama idareye çok bağlı gerçekten. Mesela yakın çevremden de bir kişi izne ayrıldı diğeri çok istemesine rağmen ayrılamadı. aslında bu çifte standart hoş değil ama
Doğru kuzu haklısın dediğin şeylerde inisiyatif meselesi ama dediğim şey şu sana ders verilseydi hak idda edemezdik idari izinde veriliyor 60 yaş üstü de mesela veriyor kronik rahatsızlığı olanda veriyor uzaktan eğitim