2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Marsade Canım senin şeker yüklemen sınırda çıkmıştı devamında ne yaptın tekrar yükleme falan yapıldı mı?
Yok canim hergun hatta son 1 haftadir 3 ogun tokluk sekerimi kontrol ediyorum. Bir daha hic 140 in uzerine cikmadi 2 kere 136yı gordum maksimum onun disinda iyi gidiyor. Doktoruma da gosterdim ne yapiyorsan aynen devam dedi yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ( ama bugun raydan ciktim) oglen ya da aksam protein+salata takiliyorum. Ekmegimi degistirdim bi de hergun 45 dakika orta tempoda yuruyorum. Senin nasil gidiyor?

Ise yariyor muymus bunlar? Yorumlara bakmissindir? Nasildi?
yaradığı yazılmış. zaten bu tarz sesler genelde kolik bebekler için telefondan açılıp kullanılıyor. bebekleri rahatlattığı kolay uyumalarını sağladığı söylenmiş. ben telefonu yanında tutmak istemediğin için aldım.
bir seçeneğim daha vardı ama onun sesi çok azdı. bunun ses ayarı var

Sagol canim ben de dusunuyorum boyle birsey, buna bi bakayim :)

Magazaya gidemem olmadi gelmesini beklerim ya da baska yerlerden bakinirim. En son avmye 10 ay once gitmistim
şu önümüzdeki indirimleri takip edebilirsin. ben hippopotam projektör diye birşeyi dha çok beğendim. karanlıkta parlayan yıldızlar yapıyordu tavana. çok tatlı birşey. google a yazıp bakabilirsin. onu almak istiyordum ama sesi çok azdı. yani onu sessiz bir bebeğin yanına koymak lazım.. ağlayan bebek zaten kendi sesinden duyup rahatlamaya geçemez

Kizlar simdi bana cahil demeyin ama size bisi sorucam bebeklere kac kat giydirmemiz gerekiyor, simdi citcitli uzun kolly badinin icine ne giydiricez aynisinin kisa kollusunu mu? Ama o da citcitli. Valla benim kafam cok yandi tecrubeli anneler bana bi destek olsaniz. Ona gore ust ve alt daha neler almam lazim ona karar verecegim.. mesela ornek olarak resimdeki takimin icine ne gydirmem lazim, citcitsiz atlet goremedim ben hic

Eklentiler

• 3F54B450-873D-4E7D-A3C9-7D1EDA983A9D.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 41
Cok guzelmıs baktım da sımdı ben bu tarz seylere bakmıstım 400 flndı bunlar uygunmus ama dedıgın gibi sesını fln duymak lazım o zaman ınternetten alsak gerı göndeerebılır mıyız acaba actıgımız seyı

çıtçıtlı giydir. 2 kat olsun ne olacak ki . bende tecrübesizim ama 2 çıtçıtlı üst üste giydiren görmüştüm

Aynen bı kat daha gıydırccen ıcınden :) cıtcıtlı olabılır o da sorund eıl

sanmıyorum bizim aldığımız yer mağazaydı o yüzden adam denettirdi ama bizim açmamıza izin vermedi. kendi açıp pillerini koydu. o dediğimin sesi çok azdı. duyamadık resmen. birde onun 129 liraydı fiyatı. ışığını çok beğenmiştim ama işlevsel olmayacaktı ses açısından. bu zürafanın sesi ayarlanıyor. o bakımdan iyi. fiyatıda 59.

Ha bı de ılk dogdugunda cıtcıtlı cok zor o bı atletler var ondan gıydırmek gerekıyırmus

Ona dogduktan snra bakarım onzaman aklımda bnm de

iç zıbın denilen şeyden bahsediyorsun sanırım.
Evet sımdı kuzenımın bebegıjın 4 gunluk vıdeosunu ızledım de baya kucuk tutulmuo bıle O ıc zıbını var ıcınde alttan alt tulum be ustune bı kat daha gıydırmıslsr

Ayy ben de sunu cok begeniyorum ama 400 tl yaa cook pahalii

Eklentiler

• A029A65D-8490-46D1-BA43-2A356A544F13.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…