2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşleyiş farklı olamaz canım yazı genele hitap ediyor sizin idarecilerin gözünden kaçmış olabilir mi acaba

Bende kendi isteğimle devam ediyorum canım 24 de ayrılmak en doğal hakkımız değil mı sonuçta bu izni bu haftaya çekmişler ,ben çocuklar mağdur olmasın diye devam edicem çünkü öğretmen yok, olsaydı girmez idare de baskı yapmazdı

Gaz olunca oluyo canım o gün ben karnıbahar yemiştim normalde yapmaz gaz o gün cok kotu oldum ertesi gün az bisey kalmıştı yine yedim yine oldu o zaman anladım gazdan oldugunu
Bnce karnmz büyüdüğü için artk kaburgalarmza kadr vuruyor agrsıı ve geçmiyor malesf sürekli şişknlk yaşıyorum sanki

Kızlar size bişey sorucam doğum öncesi 8 hafta izin varya 32. Haftada başlıyor misal 30. Haftada doğum yaparsan 10 haftamı aktarılıyo doğum sonuna

canım aslında değil. izni 24de başlatmalarının sebebi hamilelerin risk grubunda olması ve salgının varlığı. ama online olursa idarenin idari iznini başlatmıyoruz deme hakkı var bence. evde risk yok sonuçta. burda tek sorun uygulamadaki farklılıklar.

Kuzum okul olsaydı sıkıntı yoktu o zaman ders verilmiyor. Ama bu uzaktan eğitim sürecinde veriliyor. Nitekim 60 yaş üstü ve kronik hastalar da idari izinli onlarda uzaktan eğitim yapıyor.

Himn o zaman olabilir de idareciler beni de zorunlu tutmazlardi sanırım çünkü online da sürekli ekrana bakıp boğaz patlatmaktan günü 3 parolla bitiriyorum inşallah çalışmama değer de sonrasına aktarılır

Ayyy yukleyememisim fotoyu bak suu iste
aslında mantık aynı sadece içindeki ses çalan şeyi peluşa koymuşlar. birde sensör olması çok iyi değil mi ya. bebek ağlıyor sesi duyunca tekrar uyuyor falan. ay bu teknoloji insanı tembel yapar

valla sorma orası ayrı konu bende online da sınıftakinden daha çok yoruluyorum. hele ilk zamanlarda günde 8 saat ders veriyorlardı. arada bir kamerayı kapatıp uzun oturup belimi dinlendiriyordum. ne yapayım

Kuzum okul olsaydı sıkıntı yoktu o zaman ders verilmiyor. Ama bu uzaktan eğitim sürecinde veriliyor. Nitekim 60 yaş üstü ve kronik hastalar da idari izinli onlarda uzaktan eğitim yapıyor.

Himm anladım canım neyse ben planı oluşturdum zaten devam edicem de inşallah 5 hafta aktarılır 2 de ikizlerden gelir,8 hafta da normal doğum izni sonrasına 15 hafta dönemi kapatır, rapor imkanım var ama doktorlara ağız yüz eğmek istemem

Aktarma 32 sonrası için oluyor canım 32 den sonra ne kadar çalışırsan o kadar aktarırsın

valla sorma orası ayrı konu bende online da sınıftakinden daha çok yoruluyorum. hele ilk zamanlarda günde 8 saat ders veriyorlardı. arada bir kamerayı kapatıp uzun oturup belimi dinlendiriyordum. ne yapayım
Yerde oturup ayağımın altına yastık belimin arkasını da yastık koyup yaparım ne yapayım kamera açmıyorum zaten

Aktarma 32 sonrası için oluyor canım 32 den sonra ne kadar çalışırsan o kadar aktarırsın

Yani benim şimdi belki ilk dönemin sonuna kadar olan çalısmam 30 da bitmiş olursa aktarma hakkım yok mu hıc bu kötü işte

Yani benim şimdi belki ilk dönemin sonuna kadar olan çalısmam 30 da bitmiş olursa aktarma hakkım yok mu hıc bu kötü işte
senin durum bana karışık geliyor ama şöyle söyliyim. benim 32de doğum iznine ayrılmam lazım ya. ben 37ye kadar çalışacağım. 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım. doğum sonrası 8 artı 5 den 13 hafta olacak. bu arada 37 son hafta. ondan daha çok çalışılmıyor.

Evet canım maalesef yok çünkü bu doğum izni değil idari izin senin aktarman için 32 sonrası çalışman lazım ne kadar çalışırsan 32 sonrası o kadar aktarırsın ben çok ağır oldun ikiz gebelik ilk gibi asla değilmiş kızımda var bide canlı ders veremezdim ben iyi ki yerime ücretli bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…