2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

32 sonrası ne kadar çalışırsan o kadar aktarırsın canım aynen dediğin gibi 24 32 arası çalışma aktarılmıyor idari izin olduğu için doğum izni dışında bir izin bu

Bende ağırlaştim valla hıc umrum olmaz eğer çok zorlanırsam heyeti raporu zorlar ayrılırım doğum sonrasında aktarım olmaz ve dönem kapanmazsa hıc kimse hiçbir şey ben bile onların sağlığından mühim değil zaten bir de biz sıkıntılı risk doğabilecek hamilelik geçiriyoruz

Keşke hiç girişmeden ayrılsaydın canım birini bulurlardı belki tabi canım inan bir saat oturmak bile yoruyor

Ben hıc aktarma yapmadım 32 de direk ayrıldım sonra da raporlarla dönem kapattığim için bana da karışık geliyor durumum ama her durumda Kendi ve bebeklerimin çıkarını düşünüp şartları çok zorlamam sanırım

Keşke hiç girişmeden ayrılsaydın canım birini bulurlardı belki tabi canım inan bir saat oturmak bile yoruyor

Girişmeden ayrolsaydin diyorsun iyi hoş da daha yarın başlıyordu iznim yani öncesinden rapor alırdım bilseydim kimse önünü göremiyor maalesef .. ilçeden daha haber gelmemiş yoksa bende çok hevesli değilim canlı ders işkence,heyet raporu vs de zor yani en son tercih edeceğim şey olurdu

Çok sevindim canım insan o ihtimali duyunca panik oluyor biraz ☺ benim ilk yükleme 150 cıktı 2. Yapıldı onun sonucları daha iyiydi sonuçlarla igili yarın gorusucem inşallah doktorla. Tabi ben bu sürede ekmeğimi degistirdim normalde tatlı çikolata her gün mutlaka yerdim şuan yemiyorum bakalım inşallah çıkmaz canım ya arada bir kaçamak hakkimiza olsun yani

Heyet raporunu çok kolay aldım ben ikiz gebelik korona zaten bizim durum cidden heyet raporluk. Benim doktorum hemen yazdı sen hiç sordun mu? Sen sanırım sonrasına aktarırım diye araştırmadın.

Idarı ızne ayrıldın mı ayrılmadın mı? Ona göre yorum yapacam:)

Hatta benim doktor bu hamileler Bu virüs te neden çalıştırılıyor daha çocuğa etkisi var mı yok mu nasıl var veya yok bilmiyoruz varsayım üzerinden gidiyoruz en riskli grupta yer alıyorsunuz deyip sisteme kızıp yazdı hatta sana yazmıcam kime yazcam ikiz gebelik üstelik dedi. İnşallah sana da yazılır

Ayyy di mii yaa hamileyiz sonucta tut tut nereye kadar cikmaz insallah canim o da ayri bi stres, kendin icin degiL bebek icin stres oluyorsun Insallah guzel haberlerle gelirsin

Benm cnm doktorum calıs dedı bana :) uff yrn işe gidecem

Canım ikizlerde 30dan so ta çalışmayı pek tavsiye etmiyorlar dayanabilecek misin

Merhaba hanımlar.Ateşölçer almak istiyorum medisana markasını kullanan var mı acaba?

Heyet raporunu çok kolay aldım ben ikiz gebelik korona zaten bizim durum cidden heyet raporluk. Benim doktorum hemen yazdı sen hiç sordun mu? Sen sanırım sonrasına aktarırım diye araştırmadın.

Ben aktarımı falan hıc düşünmedim canım iznim başlamadan online a dönünce böyle kaldık e madem calisicam, aktarayım dedim ben ilk gebelikte ne aktarmak ne birşeyle uğraştım raporu dayadım o yüzden böyle oldu eğer 32 den sonrası aktarilacaksa ben bı iki hafta duruma bakıp yolumu çizerim 37 ye kadar ikizlerle kendimi çok hayal edemiyorum o zamanlar, eşimin ailesinin burda tanıdığı çok ,mağduriyet yaşamam alırım ben De

Idarı ızne ayrıldın mı ayrılmadın mı? Ona göre yorum yapacam:)
Ay ri la Ma dim doktor randevum yarın, yarın 24+0 dan raporumu verecekti ki çarşamba günükara haber geldi işte online a döndüğü haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…