Dunyalari verseler niye etrafindaki gezegenleri de vermiyorsunuz modundayim kendimi tutmaya calisiyorum ama bugun raydan ciktim yarin itibari ile tekrar dikkat etmeye calisicam
Sor bana şimdiden dayanabiliyor musun diye Bülent Ersoy un zorrr cookk zorrr ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor şarkısını ilk aydan beri kendime ithaf Edip duruyorum
Kizlar simdi bana cahil demeyin ama size bisi sorucam bebeklere kac kat giydirmemiz gerekiyor, simdi citcitli uzun kolly badinin icine ne giydiricez aynisinin kisa kollusunu mu? Ama o da citcitli. Valla benim kafam cok yandi tecrubeli anneler bana bi destek olsaniz. Ona gore ust ve alt daha neler almam lazim ona karar verecegim.. mesela ornek olarak resimdeki takimin icine ne gydirmem lazim, citcitsiz atlet goremedim ben hic
Eki Görüntüle 2724130
kızlar bebek doğdugunda bunu giyebilir mi dışarı çıkarken falan battaniye ye sarılıyo ama bundan almak gerekiyor mu çok cahılım bebek konusunda
Sor bana şimdiden dayanabiliyor musun diye Bülent Ersoy un zorrr cookk zorrr ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor şarkısını ilk aydan beri kendime ithaf Edip duruyorum
Karnim hiç yok canım olsa evet ondan cunku oğlumda son ay cok ağrım oluyodu tek taraflı ama bebek büyümüştür heralde içerde oda mideye baskı yapiyodur kalktim hala bi şişkinlik var sanki cok yemişim ki kahvalti yapasim yok
Merhabalar , bende 10+1 haftalık hamileyim çarşamba günü fetal dna yaptırcan ama çok korkuyorum. Ben geçen sene gelişme geriliğinden bebeğimi kaybettim. Bu sefer tedbir amaçlı yapalım dedi doktor. Allahtan gelen kabulum tabiki yapıp nolursa olsun bebeğimi bırakmicam ama ister istemez stresliyim . Kaç günde sonuç aldınız . Stresinizi nasıl yendiniz?
Farklı düşünceye aslında açık bir konu değil canım hamile bayanlar risk grubunda ve korona 6000 lere dayandı ve geçti bile bence ayrıcalık tanınmalı her hamileye sadece kamuda olanlara değil
Günaydın kızlar gebelik şekeri şüphem vardı az önce doktorla görüştüm çok şükür bir sorun yokmuş değerler normal dedi çok mutluyum acayip stres olmuştum ☺☺
Farklı düşünceye aslında açık bir konu değil canım hamile bayanlar risk grubunda ve korona 6000 lere dayandı ve geçti bile bence ayrıcalık tanınmalı her hamileye sadece kamuda olanlara değil
Günaydın kızlar gebelik şekeri şüphem vardı az önce doktorla görüştüm çok şükür bir sorun yokmuş değerler normal dedi çok mutluyum acayip stres olmuştum ☺☺
Evet diğer okuldan öğretmen yapacak dersleri. Müdür bey biraz yap dedi ama benim ikiz olunca doktorum izin vermedi ağrım çok bu ara ilaçlarımı artırdı bol bol yat dedi o yüzden riske atmak istemiyorum