2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dunyalari verseler niye etrafindaki gezegenleri de vermiyorsunuz modundayim kendimi tutmaya calisiyorum ama bugun raydan ciktim yarin itibari ile tekrar dikkat etmeye calisicam
Bende çok yoldan çıktım ne olacak halimiz bilmiyorum tatlı çok yiyorum midem yeter artık diyor

Canım ikizlerde 30dan so ta çalışmayı pek tavsiye etmiyorlar dayanabilecek misin

Sor bana şimdiden dayanabiliyor musun diye Bülent Ersoy un zorrr cookk zorrr ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor şarkısını ilk aydan beri kendime ithaf Edip duruyorum

2 çıtçıtlı oluyor canım ya zaten bezleri var ya rahatsız edecek bir durum olmuyor

Eki Görüntüle 2724130 kızlar bebek doğdugunda bunu giyebilir mi dışarı çıkarken falan battaniye ye sarılıyo ama bundan almak gerekiyor mu çok cahılım bebek konusunda
Kız estağfurullah o ne demek diyer tabiki bende alıcam hem göbek bağı düşsün rahat giyer hemde al al bende alıcam böyle tulum

Bnce karnmz büyüdüğü için artk kaburgalarmza kadr vuruyor agrsıı ve geçmiyor malesf sürekli şişknlk yaşıyorum sanki
Karnim hiç yok canım olsa evet ondan cunku oğlumda son ay cok ağrım oluyodu tek taraflı ama bebek büyümüştür heralde içerde oda mideye baskı yapiyodur kalktim hala bi şişkinlik var sanki cok yemişim ki kahvalti yapasim yok

Kızlar fetal dna sonucu bugün çıkmış. Bir sorun yok test negatif çıkmış çok şükür
Merhabalar , bende 10+1 haftalık hamileyim çarşamba günü fetal dna yaptırcan ama çok korkuyorum. Ben geçen sene gelişme geriliğinden bebeğimi kaybettim. Bu sefer tedbir amaçlı yapalım dedi doktor. Allahtan gelen kabulum tabiki yapıp nolursa olsun bebeğimi bırakmicam ama ister istemez stresliyim . Kaç günde sonuç aldınız . Stresinizi nasıl yendiniz?

Yok doktorumdan cok memnunum :) onun ıcın demedım bu yönde frklı dusunceler olabılıyor . allah su hastalıkla karsılaştırmasın dıyeyeım ben de :)
Farklı düşünceye aslında açık bir konu değil canım hamile bayanlar risk grubunda ve korona 6000 lere dayandı ve geçti bile bence ayrıcalık tanınmalı her hamileye sadece kamuda olanlara değil

Farklı düşünceye aslında açık bir konu değil canım hamile bayanlar risk grubunda ve korona 6000 lere dayandı ve geçti bile bence ayrıcalık tanınmalı her hamileye sadece kamuda olanlara değil
Benm calıstıgım kurum da heyet raporunu kaldıracak bı yer degıl vırvır vır konusurlar kesin

Evet bugün n son kez geldim okula müdür bey devam et dedi ben yapamam dedim tamam dedi
Öğretmen bulmuşlar mı yerine bende 2 hafta sonra heralde göz,baş, kulak, boğaz kalmadı salın beni gidiyom ben diye kapılarda biterim heralde

Yarın başlıyor ve game Of thrones mottosuyla " winter is coming" diyorum

Evet diğer okuldan öğretmen yapacak dersleri. Müdür bey biraz yap dedi ama benim ikiz olunca doktorum izin vermedi ağrım çok bu ara ilaçlarımı artırdı bol bol yat dedi o yüzden riske atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…