Ben cumartesı yaptırdım sabah 9 da gıttım bı kan verdim snra 50 gr ıcecek ıctım 1 saat bekledım kan verdım cok kolayddı ıctıgım sey de guzeldi ; eger ondan cekınıosan fazla abartılcak bır sey degıl ama ben karşıyım dıyorsan seker yuklmesıne o zaman o senin kararın cnmmŞeker yüklemesini yaptırmasam çok bşy kaybeder miyim kızlar
Benim yerime görevlendirme bulundu Allahtanbiz bile bu süreçte bocalıyoruz. dan diye damdan düşer gibi ücretli öğretmen gelse ne yapar acaba. eba zoom hepsi çorba oldu.
Kesinlikle doğru değil çoğu yerde ikili uygulama var süreci bilmediklerinden, herkes kafasına göre uygulama yapıyo idare benim ayrılmak istediğimi bildiğinden zaten ara tatil öncesi ayrılmıştım arayıp da diretmediler Allahtan zaten görevlendirme yapıldı yerime tekrar eskiye dönmesi bir sürü iş onlar da uğraşmak istemezCanım tamamen idarenin inisiyatifine bağlı her şey. Bana da söyledi müdür evden devam et hem ek dersini alırsın dedi istemediğimi söyledim başka öğretmen çağırmış. tabi yapmak zorunda da değildi. Devam et dese bir iki diretir kabul ederdim ama idareye çok bağlı gerçekten. Mesela yakın çevremden de bir kişi izne ayrıldı diğeri çok istemesine rağmen ayrılamadı. aslında bu çifte standart hoş değil ama
Ben de unutmuşum her tekmede ay oy diye bi haller oluyor banaAy bu ben çokta bisey yemedim ama suan nefes alamıyorum oglani uyutuyorum şimdi daraldim kalkmak istiyorum bi an önceresmen tekme atma olayını unutmusum attıkça ay diyorum her seferinde
Beni de ekler misinizTamam canım
Ekliyorum canım
Canım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyorKuzu doktorun ne düşünüyor hiç konuştunuz mu yüklemeyi
1 saat nasıl duracaksan çok merak ediyorumYaptır yaptır doktorlar çok önem veriyor gebelik şekerine bencede önemli herşey bebeklerin sağlığı için
Ben o içeçek beni kesin kusturur diye tereddüt ediyorum yaaBen de yaptırmak istemiyorum doktorların %90 ı yaptır der. Hamilelikten önce yaptırmam diyordum şimdi kafam karışık ama yaptırmamaya daha yakınım
Yok zararlı vs diye değilde aç karnına gidilecekmiş ya kesin kusarım diyeBen cumartesı yaptırdım sabah 9 da gıttım bı kan verdim snra 50 gr ıcecek ıctım 1 saat bekledım kan verdım cok kolayddı ıctıgım sey de guzeldi ; eger ondan cekınıosan fazla abartılcak bır sey degıl ama ben karşıyım dıyorsan seker yuklmesıne o zaman o senin kararın cnmm
Merhabalar, hamileliginiz hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.Merhabalar , bende 10+1 haftalık hamileyim çarşamba günü fetal dna yaptırcan ama çok korkuyorum. Ben geçen sene gelişme geriliğinden bebeğimi kaybettim. Bu sefer tedbir amaçlı yapalım dedi doktor. Allahtan gelen kabulum tabiki yapıp nolursa olsun bebeğimi bırakmicam ama ister istemez stresliyim . Kaç günde sonuç aldınız . Stresinizi nasıl yendiniz?
Cnm bende kusarım diye çok korktum. Ama çok şükür kusmadan hallettim. Zaten onu içince açlık filan kalmıyor. Ben öyle bir açlık hissetmedim. Akşam 9 da yemeği kestim. Sabah 9 da o içeceği içtim. Isim bitip eve geldiğimde 12 bucuktu saat. Korkma yani. Streste yapma. Benim 2 kere yükleme yapıldı. Ilkinde öyle stres yaptm ki yüksek cıktı ve 2.yi de yaptırmak zorunda kaldım. 2.de tamam teslimiyet duygusu ile yaptırdım. Değerler normal cıktı.Canım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
1 saat nasıl duracaksan çok merak ediyorum
Ben o içeçek beni kesin kusturur diye tereddüt ediyorum yaa
Yok zararlı vs diye değilde aç karnına gidilecekmiş ya kesin kusarım diye
Açlık için mi diyorsun ben aç kalma konusunda hiç zorluk yaşamadım ki ya ne bileyim bana dayanırım gibi geliyor ama insandan insana fark eder belki sana zor gelebilir buCanım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
Ooh süper. Gözün aydın canım. Gönül rahatlığyla ye artıkGünaydın kızlar gebelik şekeri şüphem vardı az önce doktorla görüştüm çok şükür bir sorun yokmuş değerler normal dedi çok mutluyum acayip stres olmuştum☺☺
Aaa sende mi ikiz brutus,? Tek ? Çift? Tedavi mı cinsiyetleri neEvet diğer okuldan öğretmen yapacak dersleri. Müdür bey biraz yap dedi ama benim ikiz olunca doktorum izin vermedi ağrım çok bu ara ilaçlarımı artırdı bol bol yat dedi o yüzden riske atmak istemiyorum
Ha tadından miCanım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
Ay kesinlikeOoh süper. Gözün aydın canım. Gönül rahatlığyla ye artık
Kuzum ben doktor önermese yaptıralım diye doktora söylemezdim ama bana yaptıralım dediği için ben yok diyemezdim icim rahat etmiyor sonra birşey çıksaydı doktor bu testi istemişti ben yaptırmadım diye vicdan azabı çekerdim. Içindeki şekerin bebeğe zararı yokmuş zaten. Doktoruma güveniyorum bugüne kadar fuzuli gördüğü hiçbir testi yaptırmadıCanım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
sonuçlarımı sizinle paylaşırımMerhabalar, hamileliginiz hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben salı sabah kan verdim. Kan fransaya gitti. Ertesi hafta perşembe günü sonuç geldi. Yaklaşık 10.gün sonuç cıktı. Aklıma hiç getirmedim. Çevremdekiler sürekli sordu dediğim sonucun benim için önemi yok, Allahtan gelen kabulumdur dedim hep. Bir de ben pek yaptırmak istemedim. Doktorun ısrarı üzerine yaptırdık. Kalbinde beyaz nokta var diye. Benim ilk hamileliğim, hamilelik geçmişim yok.
Sonuç bir şey değiştirmeyecek ise aklınıza pek getirmeyin başka şeylerle ilgilenin. Inşallah sonucunu temiz çıkar, sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Bekliyorum ben de sonucunu. Inşallah hayırlı haberle geleceksinSagolun mesajiniz icin .. oyle donuc bisey degistirmeyecek .. Allah buyuk o bana neyi layık gördüyse kabulüm inşallah temiz çıkar . Bende çarşamba vercem
sonuçlarımı sizinle paylaşırım
Yaa Allah korusun seker varsa ve bilmiyorsan sikinti yaratabilir ama hic etkilemeyedebilir, buna bisi demek inan cok zor.. ama sunu soyliyim ictigin seyin icindeki seker 2 dilim baklava degerinde, simdi beni biraksan cok rahat 4-5 dilim yerim meselaŞeker yüklemesini yaptırmasam çok bşy kaybeder miyim kızlar
Ben ozel bir labaratuvarda yaptirdim Bana bi sandalye verdiler disari oturdum valla pasa pasaCanım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?