2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker yüklemesini yaptırmasam çok bşy kaybeder miyim kızlar
Ben cumartesı yaptırdım sabah 9 da gıttım bı kan verdim snra 50 gr ıcecek ıctım 1 saat bekledım kan verdım cok kolayddı ıctıgım sey de guzeldi ; eger ondan cekınıosan fazla abartılcak bır sey degıl ama ben karşıyım dıyorsan seker yuklmesıne o zaman o senin kararın cnmm

Kesinlikle doğru değil çoğu yerde ikili uygulama var süreci bilmediklerinden, herkes kafasına göre uygulama yapıyo idare benim ayrılmak istediğimi bildiğinden zaten ara tatil öncesi ayrılmıştım arayıp da diretmediler Allahtan zaten görevlendirme yapıldı yerime tekrar eskiye dönmesi bir sürü iş onlar da uğraşmak istemez

Ay bu ben çokta bisey yemedim ama suan nefes alamıyorum oglani uyutuyorum şimdi daraldim kalkmak istiyorum bi an önce resmen tekme atma olayını unutmusum attıkça ay diyorum her seferinde
Ben de unutmuşum her tekmede ay oy diye bi haller oluyor bana

Kuzu doktorun ne düşünüyor hiç konuştunuz mu yüklemeyi
Canım doktor risk almıyor. Yaptır işin garanti olsun diyor
Yaptır yaptır doktorlar çok önem veriyor gebelik şekerine bencede önemli herşey bebeklerin sağlığı için
1 saat nasıl duracaksan çok merak ediyorum
Ben de yaptırmak istemiyorum doktorların %90 ı yaptır der. Hamilelikten önce yaptırmam diyordum şimdi kafam karışık ama yaptırmamaya daha yakınım
Ben o içeçek beni kesin kusturur diye tereddüt ediyorum yaa
Yok zararlı vs diye değilde aç karnına gidilecekmiş ya kesin kusarım diye

Merhabalar, hamileliginiz hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben salı sabah kan verdim. Kan fransaya gitti. Ertesi hafta perşembe günü sonuç geldi. Yaklaşık 10.gün sonuç cıktı. Aklıma hiç getirmedim. Çevremdekiler sürekli sordu dediğim sonucun benim için önemi yok, Allahtan gelen kabulumdur dedim hep. Bir de ben pek yaptırmak istemedim. Doktorun ısrarı üzerine yaptırdık. Kalbinde beyaz nokta var diye. Benim ilk hamileliğim, hamilelik geçmişim yok.
Sonuç bir şey değiştirmeyecek ise aklınıza pek getirmeyin başka şeylerle ilgilenin. Inşallah sonucunu temiz çıkar, sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Cnm bende kusarım diye çok korktum. Ama çok şükür kusmadan hallettim. Zaten onu içince açlık filan kalmıyor. Ben öyle bir açlık hissetmedim. Akşam 9 da yemeği kestim. Sabah 9 da o içeceği içtim. Isim bitip eve geldiğimde 12 bucuktu saat. Korkma yani. Streste yapma. Benim 2 kere yükleme yapıldı. Ilkinde öyle stres yaptm ki yüksek cıktı ve 2.yi de yaptırmak zorunda kaldım. 2.de tamam teslimiyet duygusu ile yaptırdım. Değerler normal cıktı.
Eğer yatıracaksan sana tavsiyem teslimiyet duygusu ile kabullen yaptır. Yoksa da hiç strese girme.

Açlık için mi diyorsun ben aç kalma konusunda hiç zorluk yaşamadım ki ya ne bileyim bana dayanırım gibi geliyor ama insandan insana fark eder belki sana zor gelebilir bu

Günaydın kızlar gebelik şekeri şüphem vardı az önce doktorla görüştüm çok şükür bir sorun yokmuş değerler normal dedi çok mutluyum acayip stres olmuştum ☺☺
Ooh süper. Gözün aydın canım. Gönül rahatlığyla ye artık

Ben de bugün yaptırdım şeker yüklemesini. 1. saatin sonunda biraz başım döndü ama çok şükür verdim gitti kanı yedim yemeğimi. Sonuçlar da iyi çıkar inş

Evet diğer okuldan öğretmen yapacak dersleri. Müdür bey biraz yap dedi ama benim ikiz olunca doktorum izin vermedi ağrım çok bu ara ilaçlarımı artırdı bol bol yat dedi o yüzden riske atmak istemiyorum
Aaa sende mi ikiz brutus,? Tek ? Çift? Tedavi mı cinsiyetleri ne benim de çift kese tek plesanta sıkı takipte sürpriz ikizler oldu bı de 2 yaşında kızım var

Ha tadından mi tıpkı elmalı soda gibi bence güzeldi tadı o 1 saat için de oyalanacak biseyler bulursun bence ya ben cumartesi toplam 3 saat bekledim ev hastaneye uzaktı biz de yakındaki mağazaları falan dolaştık eşimle öyle geçti vakit.

Ben ilkinde yaptırmadım kızlar doktorum da ısrarcı olmadı çok şart bulmuyordu canım şahin korkmaz ya şu korona olmasa yine gidip o doğurtsun isterdim..

Bugün saat 2 de randevu var 24.haftadayim sorucam gerekli mi diye benim kesin midem bulanır, normal ilaçlar bile bulandırıyor

Kuzum ben doktor önermese yaptıralım diye doktora söylemezdim ama bana yaptıralım dediği için ben yok diyemezdim icim rahat etmiyor sonra birşey çıksaydı doktor bu testi istemişti ben yaptırmadım diye vicdan azabı çekerdim. Içindeki şekerin bebeğe zararı yokmuş zaten. Doktoruma güveniyorum bugüne kadar fuzuli gördüğü hiçbir testi yaptırmadı Zaten içecek de gayet güzel abartıldığı gibi birşey değil gece 12den sonra yemek yemeyi kestim sabah 9da hastanede oldum 9.30da kan verdim içeceği içtim 10.30 da birdaha kan verdim ve 11.30da birdaha kan verip eve gittim 12.30 civarı evdeydim sonuç için doktora yazdım hastanede beklemedim. Sadece aç karnına o kadar saat beklediğin ve kan verdiğin için başın dönüyor belki herkeste olmaz o da. Bünyeye göre değişiyordur

Sagolun mesajiniz icin .. oyle donuc bisey degistirmeyecek .. Allah buyuk o bana neyi layık gördüyse kabulüm inşallah temiz çıkar . Bende çarşamba vercem
sonuçlarımı sizinle paylaşırım

Sagolun mesajiniz icin .. oyle donuc bisey degistirmeyecek .. Allah buyuk o bana neyi layık gördüyse kabulüm inşallah temiz çıkar . Bende çarşamba vercem

sonuçlarımı sizinle paylaşırım
Bekliyorum ben de sonucunu. Inşallah hayırlı haberle geleceksin dua ediyorum sana

Şeker yüklemesini yaptırmasam çok bşy kaybeder miyim kızlar
Yaa Allah korusun seker varsa ve bilmiyorsan sikinti yaratabilir ama hic etkilemeyedebilir, buna bisi demek inan cok zor.. ama sunu soyliyim ictigin seyin icindeki seker 2 dilim baklava degerinde, simdi beni biraksan cok rahat 4-5 dilim yerim mesela bu sebeple bence yaptirsan icin rahat eder:)

Ben ozel bir labaratuvarda yaptirdim Bana bi sandalye verdiler disari oturdum valla pasa pasa ben de duramam edemem diyordum ama hic sorun olmadi.. sonrasin da biraz midem karisti ama oglene duzelmistim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…