Canım ben geçen hafta sanırım çalışıri verdim , eşim götürdü ama sormamis tatil olayını ,bu arada izin konuşabiliyoruz değil mi burada:))) öyle bugün 32+1 im bekliyorum sen ne yaptın? Kontrolün nasıl geçti ikiz annelerine yetişemiyorum artık valla orayı geç keşfettim sız söylemediniz başta bir tek sen, masal ve özlem i tanıyorum diğerlerine gözum aydın geçmiş olsun yazıyorum da em son aslimuu doğurmustu hatta
Canım ben geçen hafta sanırım çalışıri verdim , eşim götürdü ama sormamis tatil olayını ,bu arada izin konuşabiliyoruz değil mi burada:))) öyle bugün 32+1 im bekliyorum sen ne yaptın? Kontrolün nasıl geçti ikiz annelerine yetişemiyorum artık valla orayı geç keşfettim sız söylemediniz başta bir tek sen, masal ve özlem i tanıyorum diğerlerine gözum aydın geçmiş olsun yazıyorum da em son aslimuu doğurmustu hatta
Valla canım ben yazıyorum 7,24 saat bunu Konuşmuyoruz bunaltmıyoruzsuyu rahim ağzı normal dedi kuzu nst bağlamadı 4 şubatta gel dedi belki o zaman nst bağlar kiloya bakmadı bir önceki hafta baktığı için raporu aldım verdim okula ben de
Cenazemiz vardı canım. O yüzden giremedim. Girsem de mesajları okuyamadım. Ruhende biraz keyfim yok. Bdv de ilgimi çeken konuları okudum kafam dağılsın diye. Niyeyse bi kötü his çöktü içime. Hamilelikle ilgili şeyler okumak istemiyorum
Ocak annelerine bi bakiyim dedim bakmaz olaydim gaz sancilari uyuyamiyorum demeler depresyona girenler annelik bana gore degilmis kendimi isci gibi hssediyorum demeler koydugum an agliyor kucaktan inmiyo uykusuz ölüyorum diyenler aman Yarabbim guzel.bisiyler okurum dedim sayfalarca bıkkınlık zorluk valla korktum
Salı ilaç yazdırmaya aile hekimine randevum var bnm de. Cumartesi kendi Druma. Aile hekimini değiştirdim. Aynı saglık ocagında farklı Dr la değiştirdim.
ben tatile giderken bile tam takım götürürüm. bende nevresim yastık Alezi vs almyı düşünüyorum çantama. ilknurrr22
20 bez yeter bence canım. Çok kalınmıyor zaten hastanede. Atart
Bende merak ediyorum. çok kaynatıp zebil etmeyelim birde eşyaları
Valla canım ben yazıyorum 7,24 saat bunu Konuşmuyoruz bunaltmıyoruzsuyu rahim ağzı normal dedi kuzu nst bağlamadı 4 şubatta gel dedi belki o zaman nst bağlar kiloya bakmadı bir önceki hafta baktığı için raporu aldım çok fark plliyverdim okula ben de
Çok fark olmuyor zaten bı haftadan benimkiler de neredeyse aynı çıkmışlardı bı hsfta arayla hadii bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah benim kaldı 4 hafta tahmini inşallah 36 olursa tabi
ben tatile giderken bile tam takım götürürüm. bende nevresim yastık Alezi vs almyı düşünüyorum çantama. ilknurrr22
Çok fark olmuyor zaten bı haftadan benimkiler de neredeyse aynı çıkmışlardı bı hsfta arayla hadii bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah benim kaldı 4 hafta tahmini inşallah 36 olursa tabi
Benim kız geri çıkıyor canım 32 de bakalım ara çok açılacak mı dedi insallah çok açılmaz açılırsa kan akışına bakmak gerekiyor dedi bakalım inşallah aşırı fark olmaz
Bende biberon, emzik ve göğüs pompasını sterilize edemedim. Kaynatıp ziyan edersem diye korkuyorum. Kaynatmazsamda içime sinmeyecek.
Sterilizasyon makinesi verdi arkadaş ama nasıl kullancam pek bilmiyorum.
Benimde aynı canım . Her defasında bugün iyiyim deyip heveslenip yürüyüşe çıkıyorum max.15 dakka sürüyor . Bildiğin kasıkta değilde altımda baskı hissediyorum bebek çıkacak gibi