2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi yapmissin bende oturdum oturdum sonra birden dedm kendime kalk hazirla cantani oglumda 30. Haftada herseyimz hazirdi 33 u doldrduk artik hazir kalsn kenarda
Ilkte ben yine aynı 34tr hazirlamistim zaten 34 haftaya girmek uzereyim ultrasonda da bi hafta onde gozukuyo hazırlayım gitsin dedim

Şunu merak ettim günah silme olayı doğru mu? Amin canım heves ediyoruz tabi ben pozitif olmak istiyorum herkes gibi inşallah hepimiz sağlıcakla alacaz kucağımıza
Bana da hep öyle diyorlardı canım. Kadın Doğum yaptığında bütün günahları silinirmiş.. Ama şimdi her şeyin kolayı çıktı epidurali prenses doğumu falan... O kadar ince hesap yapamayazam bu durumda ama Rabbim in merhameti bol

Carsaf 2 adet yastik kilifi 3 adet pijama takimi taburcu olurken giymeye takim almistm kendime triko onuda koydum yuz havlusu depend 3 tane kalin corap terlik ic camasiri aldm valize sirt cantamada kisisel temzlk malzemesi dezenfektan maske kolonya koyucam yanima

Dezenfektan oluo hastane de aslında

Ilkte ben yine aynı 34tr hazirlamistim zaten 34 haftaya girmek uzereyim ultrasonda da bi hafta onde gozukuyo hazırlayım gitsin dedim
Aynen benimde oyle ultrosnda 1 hafta onde 34 oldu bgun ya su olay kafami cok kurcaliyor ultrosonda onde olmasi dogumu one cekmez mi aslinda gelisim onde erken dollenme sati nedn baz aliyr ki

Kızlar beni bilen biliyor. Özelde de haftasonları çok aktif olamıyordum. Herkes evde haftasonları denmiş ama öyle olmuyor. Eşim evde oluyor temizlik yemek film çay kahve derken geçiyor.
Ben sana şahitlik yaparım gayet aktifsin burda da
Özel degil.mi canim covidden sebep daha titiz davranıyorlar ben çarşaf almayı düşünmüyorum havlu gerekli evet.
Hastane özel canim ama yine de bilemedim gecen gün şubat annelerinde birisi yazmisti hastane ortamını bildigim için çarşaf falan da aldim yeterince özenli değiller falan demiş o zaman aklıma geldi öncesinde hic düşünmemiştim.
Ooo sen baya almışsın canim bende koyayım o zaman ya ne olacak cok yer kaplamaz nasılsa. Depend 3 tane yeter mi dersin ben paketi koyayım diyordum ilk dogum ya bilmiyorum ne kadar kanama olur.

Aynen benimde oyle ultrosnda 1 hafta onde 34 oldu bgun ya su olay kafami cok kurcaliyor ultrosonda onde olmasi dogumu one cekmez mi aslinda gelisim onde erken dollenme sati nedn baz aliyr ki
Çekmez canım ultrason cunku yüzde yüz doğruluk payı vermiyo aynı kiloda doguyo mu bebek doktor sana söylüyo artı eksi 500 gr diye arda doğumdan iki gün once 3200 dedi doktor 3750 doğdu 2 günde alabilir mi o kadar alamaz

Bak soru soruyorum cevap alamıyorum küstüm oynamıyorum

Biberon , süt sağma makinelerini nasıl yaptınız kaynar suda mı beklettiniz , suda kaynatınız mı?

Bak soru soruyorum cevap alamıyorum küstüm oynamıyorum

Biberon , süt sağma makinelerini nasıl yaptınız kaynar suda mı beklettiniz , suda kaynatınız mı?
Onu ben daha yapmadım atart yaparım elbet bende sterilizasyon makinesi var niye aldıysam kocaman bisey çıkardım gecen gözüme batıp duruyo eşime sat şunu demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…