2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok fark olmuyor zaten bı haftadan benimkiler de neredeyse aynı çıkmışlardı bı hsfta arayla hadii bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah benim kaldı 4 hafta tahmini inşallah 36 olursa tabi
Valla az kaldı canım 4 hafta dediğin nedir ki

Bende biberon, emzik ve göğüs pompasını sterilize edemedim. Kaynatıp ziyan edersem diye korkuyorum. Kaynatmazsamda içime sinmeyecek.
Sterilizasyon makinesi verdi arkadaş ama nasıl kullancam pek bilmiyorum.
Bende kaynatıp kaynatmamaya karar veremediğim için onlar bana bakıyor ben onlara . Yarın bişey yapıcam artık

Bende biberon, emzik ve göğüs pompasını sterilize edemedim. Kaynatıp ziyan edersem diye korkuyorum. Kaynatmazsamda içime sinmeyecek.
Sterilizasyon makinesi verdi arkadaş ama nasıl kullancam pek bilmiyorum.
Canım kaynat hiçbir şey olmaz ben kızımın biberonunu hala kaynatırım

Dolap alanlar olmuş kızlar bizde az önce dolap vardı kaplama için mint yeşilini ve gri yi tercih ettim oda da genel olarak bu tonları taşır birde kulp siparis ederim nasipse yatak da hazır sonrasında eksik olarak kirli sepeti ve oyuncaklar vs için çekmeceli raflar oluyorlar ya onlardan almak ıstiyorum

Evet kuzum şimdi kızımda kaynar suda bekletigimi hatırlıyorum sağma makinelerini ve biberonlari ama bu kez kullanılmış oldukları için çok kaynatmak da lastikleri gevşeterek performanslarini etkiler özellikle süt sağma makinasınin çok sıkı olması lazım bıkac dk kaynatmak yeterli olur sanırım

Benimde aynı canım . Her defasında bugün iyiyim deyip heveslenip yürüyüşe çıkıyorum max.15 dakka sürüyor . Bildiğin kasıkta değilde altımda baskı hissediyorum bebek çıkacak gibi
Vucudu alıştırmak ilgili olabilir ben her gün 1saat yürüyorum simdi doktor 1.5 saate çıkar dedi nasil yapicam bilmiyorum çalar saat gibi vücudumdan anliyordum 1 saat olduğunu.

Benimde aynı canım . Her defasında bugün iyiyim deyip heveslenip yürüyüşe çıkıyorum max.15 dakka sürüyor . Bildiğin kasıkta değilde altımda baskı hissediyorum bebek çıkacak gibi
Evet benmde benzer durum .. cok bunalmaya basladim hareket kisitlandikca zaman nasil gececek diye kara kara dusunmeye basladim gerçekten

Benim kız geri çıkıyor canım 32 de bakalım ara çok açılacak mı dedi insallah çok açılmaz açılırsa kan akışına bakmak gerekiyor dedi bakalım inşallah aşırı fark olmaz

Ne kadarlık bi fark canım benim en başlarda 50 Gr di şimdi 150 oldu birisi bı hafta geri ama ciddi alınacak kadar değil dedi dr

Vucudu alıştırmak ilgili olabilir ben her gün 1saat yürüyorum simdi doktor 1.5 saate çıkar dedi nasil yapicam bilmiyorum çalar saat gibi vücudumdan anliyordum 1 saat olduğunu.
Ben 1 yil aktif spor yapiyodum hamilelik oncesi hamielliktede ilk 5 6 ay yaptim spor 7.ayda haftada 2 ye 3 edustu yürüyüşler 1 aydir hic yapmıyorum simdide baya zor geliyo yurumek agirlik var yururken kasiklarda cok

Hayirli olsun cnm

Canım kaynat hiçbir şey olmaz ben kızımın biberonunu hala kaynatırım
Bir kere damacana pompasını kaynattim, çöpe gitti pompa. O yüzden korktum. Ama hatırlıyorum küçük kardeşim de hep kaynatırdık biberonu.

Atart ikiz annelerine de katil guzel sohbet var orda da az konusuluyo ama guzeldir

Tanımıyorum ki bı soru soruyorum üçüniz cevap veriyorsunuz geç katılmanın dezavantajları gerçi minikzelal,aslimuu ile de konuşuyoruz işte bi bildirime tıklamayıbca sonra gelmiyor

Ne kadarlık bi fark canım benim en başlarda 50 Gr di şimdi 150 oldu birisi bı hafta geri ama ciddi alınacak kadar değil dedi dr
Önce 4gün fark çıkıyordu canım gram olarakta 2 hafta önde 150 gram fark vardı bu cuma rapor için gittim sadece karın çevresine baktı ikisinin de dedi şimdi bir haftada çok şey değişmez ölçüp hiç kafa karıştırmayalım takip edelim baştan beri geri ama gerilik haftası açılıyor mu onu takip edelim duruma göre konuşuruz dedi 4 şubatta

Ben 1 yil aktif spor yapiyodum hamilelik oncesi hamielliktede ilk 5 6 ay yaptim spor 7.ayda haftada 2 ye 3 edustu yürüyüşler 1 aydir hic yapmıyorum simdide baya zor geliyo yurumek agirlik var yururken kasiklarda cok
O bir aylık boşluk olmasa zorlanmazdın ben 15. Haftadan beri yürüyorum en az haftada 4 gün o yüzden zorlanmiyorum vucut alıştı. Gebelik öncesi çalıştığım için çok az hareket ediyordum gebelikte alıştım yürümeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…