2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla doğumun çok şeyi var benim gözümde konuşulacak normal mi sezeryan miepidural mı spinal mi genel mi olacak normal doğumda epidural veriliyor mu doğum fiyatı ortalama bir tarih
Takma kafana olur her şey güzel olur keyfine bak diyo nasıl bakcaksam keyfime oturduğum yerden zor kaldırıyorum totomu fiyatı sormuştum ama zaten önceden

Valla doğumun çok şeyi var benim gözümde konuşulacak normal mi sezeryan miepidural mı spinal mi genel mi olacak normal doğumda epidural veriliyor mu doğum fiyatı ortalama bir tarih
Valla ilk dogumumdan tecrübe dogumu ne kadar az düsunursen o kadar rahat oluyor. Sonuc olarak vakti gelince bir sekilde cikacaklar,cok istesek de içimizde kalmıyor kuzular

Bebegin her seyıne kendı annen bile karısıyo ınankı o yuzden cok kafana takma olumsuz kelımeler kullanmasında
Ondan da eminim zaten annem de karışır ama annem işte ona kendimi daha rahat ifade ederim rahatsız olduğum şeyleri dile getirebilirim diye onu çok düşünmedim. Olumsuz kelimelere karşı cevabim sert olur ama o noktada kimseye susmam. Hayırlısı olsun bakalım yasayıp göreceğiz neler olacak
Bak şu anlattığın gibi bir ortam olursa ve modumu düşürecek şeyler söylemezlerse süper olur
Hahaha benim kayınvalidem ve kayınpederim de çok sesli tv izler o kötüymüş
Maşallah canım gayet güzel ilerliyor hareketleri hissedebildin mi sonradan?
30+1 de 1500 gram 42 cm çıktı benimki de.
Sana yakın bir tarih olarak da 30+5te 1424 gr çıkmıştı. Benim bebiş az minyon
Sesli güldüm ya
Maşallah hep süper geçsin inşallah
Ay benim doktorum bu kontrolde bağlar artık diyordum ama hâlâ bağlanmayan seni görünce yine umudu kestim kesin benimki de bağlamaz 36da gideceğim
Anamm kizlar korkmayin daha dogurmadim sancim cok ve duzenliydi dun sukur ilac serum daha iyiyim canlar telasiniz merakiniz icin cok tesekkurler
Vakitlice gelsin azdaha dursun minikler inşallah❤❤
Valla sağolsun ilk başlarda da yürüyüş yaparken kasıklarımda ağrı oluyo hocam demiştim “e o zaman yürüme” demişti
Senin doktora da çok güldüm ya

Kızlar göğüs kremini ne zaman sürmeye başlıyoruz? Bide gümüş kapak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…