Valla doğumun çok şeyi var benim gözümde konuşulacak normal mi sezeryan miepidural mı spinal mi genel mi olacak normal doğumda epidural veriliyor mu doğum fiyatı ortalama bir tarih
Takma kafana olur her şey güzel olur keyfine bak diyo nasıl bakcaksam keyfime oturduğum yerden zor kaldırıyorum totomu fiyatı sormuştum ama zaten önceden
Takma kafana olur her şey güzel olur keyfine bak diyo nasıl bakcaksam keyfime oturduğum yerden zor kaldırıyorum totomu fiyatı sormuştum ama zaten önceden
Valla doğumun çok şeyi var benim gözümde konuşulacak normal mi sezeryan miepidural mı spinal mi genel mi olacak normal doğumda epidural veriliyor mu doğum fiyatı ortalama bir tarih
Valla ilk dogumumdan tecrübe dogumu ne kadar az düsunursen o kadar rahat oluyor. Sonuc olarak vakti gelince bir sekilde cikacaklar,cok istesek de içimizde kalmıyor kuzular
Valla ilk dogumumdan tecrübe dogumu ne kadar az düsunursen o kadar rahat oluyor. Sonuc olarak vakti gelince bir sekilde cikacaklar,cok istesek de içimizde kalmıyor kuzular
Ondan da eminim zaten annem de karışır ama annem işte ona kendimi daha rahat ifade ederim rahatsız olduğum şeyleri dile getirebilirim diye onu çok düşünmedim. Olumsuz kelimelere karşı cevabim sert olur ama o noktada kimseye susmam. Hayırlısı olsun bakalım yasayıp göreceğiz neler olacak
Yapmaz insallah canim ya iyi düşünelim.iyi günler yasayalım. Zaten bebek anneyle dipdibe oluyor anneler daha cok yemek temizlikle ugrasiyor birde ameliyatlı.olursan beşikten sana verirler minnosu
Babamla annem yarı kırkına kadar kalıyor bizde benim sıkıntım her diziyi takip etmeleri birde yüksek sesle dinliyorlar.sesten başım agriyor
Bak şu anlattığın gibi bir ortam olursa ve modumu düşürecek şeyler söylemezlerse süper olur
Hahaha benim kayınvalidem ve kayınpederim de çok sesli tv izler o kötüymüş
Selam herkese yeniden. Ben kontrolden geldim. 2600 olmuşuz. Herşeyi normal dedi doktor. Nst de hareket etmedi ama karnım açtı büyük ihtimal ondan oldu. Doktor birdaha girebilirsin dedi ama öğle arasına girdiği için eve geldim. Hareket hissedemezden tekrar gideceğim
Ağrıların nfeksiyondan dur dedi yine ilaç ve fitil verdi 9gun sonra geri çağırdı kilo 2650 suyu falan iyi dedi yüzünü göstermedi 3parmak gösterdi sadece hanımefendi artık yavaş yavaş yürümeye basla dedi inanaiyorum sana sen doğurmayqcaksin firlatacaksin diyor bana doktorum komik biri
Selam kizlar kontrol super gecti doktor nst ye baglamama luzum yok hersey gayet iyi gorunuyor ultrasonda dedi. Eger bir skinti gorursek bagliyoruz dedi iyi dedim bende. Bebek 2,5 kilo olmus doktor sekere ragmen cok guzel kiloda oldgnu soyledi.iki hafta sonra gorusurz dedi
Maşallah hep süper geçsin inşallah
Ay benim doktorum bu kontrolde bağlar artık diyordum ama hâlâ bağlanmayan seni görünce yine umudu kestim kesin benimki de bağlamaz 36da gideceğim