2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biberonlari enzimleri vs onlarida temizledim yapacak is kalmadı sadece yatağı hazırlanacak onuda 2 hafta sonra ayarlarım.kontrolde bakalim nr çıkacak beklemeye devam.mi yoksa tarih belli olacak mi
MaşaAllah herseyn Hazr ben daha hiçbişeye Başlamadm ama sen tabki 35. Haftasnnn iyiki yapmşm diceksn bak gör ama Bu son ay hiç geçmez derler Habermiz olaa

Ay keşkeee ne özendim sen öyle deyince odemlerim o kadar arttı ki yuvarlanarak kalkıyorum yataktan
Malesef hayallerde kaldı ekmekte yokmuş gittim ekmek aldım bide sicacik yatagimdan cikip
Ben hazırlarım en sevdiğim şey kahvaltı hazırlamakhatta tek sevdiğim şey
Hadi ya bende hıc sevmem kendime zaten ne yiceksem onu çıkarırım mesela tost yaptım başka hıc bisey çıkarmadım kahvaltılık bide cay
Kızlar bebek pudraları tehlikeliymis okuyun isterseniz
Evet tehlikeli kullanan da yok artık eskisi kadar
Bana da getiren olsa keşke

Bana da hazırlayıp gönder tatlişkokarnım zil çalıo
Senin kocan yapar kız evde değil mi
Senin agrin geçti sanirim miskinliği coktu bende kahvalti hazırlamayı cok severim ama şöyle masada yayıla yayila yapmak daha zevkli.
Hazir kahvaltiya oturursam yayıla yayila yapmayı severim
Kızlar biberonlari enzimleri vs onlarida temizledim yapacak is kalmadı sadece yatağı hazırlanacak onuda 2 hafta sonra ayarlarım.kontrolde bakalim nr çıkacak beklemeye devam.mi yoksa tarih belli olacak mi
Bende temizledim de erken mı acaba dedim makinenin içinde duruyo sonra tekrar acar steril ederim artık besigi tarihi ogreniyim iki gün önce felan kurdururum esime evde çocuk olunca olmaz şimdi besik

Sanrm belim sakatlandi sag alt taraf yuruyemiyorum egilip kalkamiyorum cok canm yaniyor dun aksam oldu neden anlamadim

Canım hamile Olumca memleketlere gidemedik. Ki annemlerin köy karantinada zaten. Nasılsa evdeyiz ve kocam tatilde bile sınav görevi aldı boş durmayım die. Meslek lisesi Olumca onların okulda Bi şirket sınav yapıo ve öğretmenlere görev verio. Hergün gidio okula o yüzden. Bi dün vermemişler sınav.dün de Adam pazara gitti su almaya gitti. Saglık ocagına geldi benle. Berber falan derken. Ben hergün alayım sınav evde daha cok yoruluyorum dio kıyamıom da valla evde olsa kesin hazırlar oda bana kıyamaz

canım bende muhtemelen 0,5 olanını alcam birde benim tercih ediceğim 0-36 arası olanı. Büyüyünce de kullanabilmek isterim.

Ben de owli 0-36 ay uyku gurusu aldım ev sıcak olduğu için 0.3 aldım. Bi de owli dış kundak aldım, belki ikinci çocuğum kız olur o da giyebilsin diye sarı almıştım ama yenidoğana sarı renk kıyafet giydirilmezmiş, sarılık olduğunda göz sarı renge alıştığı için anlaşılması daha zor oluyormuş diyolar

Valla bende eşime aciyorum bazen ama bazen
Bütün her şey onun ustunde akşama kadar yuruyo işinden dolayi pazar alışverişi onda markete beraber gidiyoruz büyük alışverişte eksikleri yine sürekli gidip aliyo
Bugün bizimde kontrol var 3.30 da
Ay çok heycanlı son kontroller

Hardal rengı o tam sarı degıl bıse olmaz :))) dıyıp cıkalım aradan

Hala pudra kullanan var mı ki
Pudranın tedavi edici bir özelliği yok zaten sadece sürtünmeyi engellediği için pişikler kendini onarmaya zaman buluyor.. Kremler ise tedavi edici hücre yenileyici yapıya sahip

Geçen sene kv ye gittim görümcemin küçük bebeği var bacak araları boğazının altı kıpkırmızı.. Pudra dökmeye çalışıyor. Hiç faydası olmuyor diye sızlanıyor bir de.. Abla sen napıyosun ya dünyadan hiç mi haberin yok çocuğun boğazına pudra mı döküyorsun dedim.. Çantamda krem vardı sürdüm bebeğin her yerine sabah bi kalktık her yeri iyileşmiş.. Bazı insanlar kalın kafalı oluyor anlatamıyorsun olan bebeğe oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…