2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli üstünde olacak birşey değilki göz alışsın yok ya ben aldım giydireceğim sarı ve yeşil aldım ikisinide giydiririm herhalde

Canım güle güle kullanın. Bende şimdi bakıyordum nerden aldın indirimleri takip ediyorum fiyatı malum baya pahalı

Cnm ayni sıkıntı bende de var da suyun arttığını nasil ölçtu normal ultrason mu uoksa dopplere mi yönlendirdi bende bu cumartesi gidicem hayırlısıyla o yüzden merak ettim
Canım normal ultrasonla ölçtü, muayene esnasında bakıyor .bir hafta arayla bakmıştı benimkine .Bol bol su iç ihmal etme gerçekten çok önemli . günde en az 2-3 lt içmeye çalış

Dün fiyatının düştüğünü görünce trendyoldan babyjem marka penye kundak aldım. Beden yoktu ama

Kızlar günaydın . Doğum çantasına gecelik mutlaka almalı mıyız sizce daha önce doğum yapan tecrübeli arkadaşlar . Ya da sezeryan , normal doğum durumuna göre farkeder mi

Kızlar günaydın . Doğum çantasına gecelik mutlaka almalı mıyız sizce daha önce doğum yapan tecrübeli arkadaşlar . Ya da sezeryan , normal doğum durumuna göre farkeder mi
Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?

Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?
Ben almadım sezeryan yapan da normal dogum yapan arkdslarım da hıc kullanmamıs ama tercıh meselesiiiiii??? Illa koy dıyen de var gerek duymadım dıyen de varr

Ben gecelikten ziyade alt üst şeklinde tavsiye ediyorum. Ne olur ne olmaz yedek almakta fayda var. Çünkü kanama oluyor ve hastanede ne kadar kalacağın da henüz belli değil sonuçta. Normalde 1 gece ama bu doğum dinamiğine bebeğin durumuna göre değişiyor. Bence yedek mutlaka almalısın.
Bir de depend in külot bezi var ondan da eğer almadıysan al, büyük bedenini.

Ben almadım sezeryan yapan da normal dogum yapan arkdslarım da hıc kullanmamıs ama tercıh meselesiiiiii??? Illa koy dıyen de var gerek duymadım dıyen de varr
Ben normalde de gecelik giyemem rahat edemem ama dediğin gb sevip cok rahat ettim diyen de var. Pijama cok daha rahat geliyor bana

Annem 2 tane gecelik 2 tane pijama almıs. Bende 1 tane pijama aldım. Çantaya koyayım da en az 1ini.lazım olmazsa getiririm.

Selam kızlar bugün hastanede delik deşik oldum resmen Demirden ötürü hemoglobin şekerden ötürü açlık tokluk kan şekerine bakıldıktan sonra doktorum doğuma kadar damardan demire devam etmem gerektiğine karar verdi . Bebeğim 1800 lü kilolarda olmuş sizin yazdıklarınıza göre bana biraz zayıf gibi geldi ama doktor sıkıntı yok dedi . Bendeki durumlar böyle

Canım suwende çok güzel gecelikler var bakabilirsin. Ben normal doğum yapmadım sezeryan yaptım ve bir süre sonda takılı olduğu için gecelik giydim

Bu arada ben de nts ye girer miyim acaba dedim ama doktor hiç lafını etmedi . 35-36 gibi gel dedi ama benim için çok geç 34 te giderim ben

zamanı takip etmiyor anneden anneannemden kalma yöntemlerle ilerliyrlar. Olan yavrucuklara oluyor.

Yoo zayıf değil, benim 32.haftada 1950ydi :) zaten bu annenin genetiğiyle alakalı. Kilo almak, zayıf olmak, şişman olmak vs hiçbir şey etkilemiyor. Sağlıklı beslenip olanı kabul etmek lazım :)) doğduktan sonrası daha çok önemli.
Demirin kaçtı?

Ben normal kilodayım ama benim eşim Çok zayıf kardeşleri filan da öyle acaba onlara mı çekti ki Demir 5-6 gibi bişi hemoglobin 8.9 du 2 haftadır damardan almama rağmen 9.1 olmuş yalnızca . Bugün de aldım bakalım yükselir inşallah .

Kızlar bende terlik bakcam hastanede giymeye. Süslü alan da var normal plastik tip alan da var. Sizler nasıl aldınız. Lohusa terliği gördüm nette böyle. Bunlar cok mu abartı olur acaba.

Eklentiler

• Screenshot_20210127_125230_com.android.chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…