2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?
Ben ilk sezeryanimda hic gecelik giymedm ohtiyac duymadim pijama takimi almistm yine pijama takimi aldim gecelik almadm

Günaydın kızlar. Bende bunu çok merak ediyorum. Hiç gecelik almadım. 2 gündür sürekli gecelik arıyorum, bulamıyorum. Mutlaka olmalı mı?sezeryan öncesi ve sonrası gerekiyor mu?
Ben de normalde gecelik giyen biri değilim ama 2 tane gecelik biri sabahlıklı 2 de pijama aldım . Arkadaşlarımın bazıları mutlaka olmalı dedi bazıları gerek yok dedi . Alttan kontrol olduğu için gecelik rahat oluyırmuş

Bu arada ben de nts ye girer miyim acaba dedim ama doktor hiç lafını etmedi . 35-36 gibi gel dedi ama benim için çok geç 34 te giderim ben
Bende bu doktorların niye ısrarla nst için beklettiğini merak ediyorum valla . Muhtemelen herhangi bir risk görmemiştir ona göre karar vermiştir .araştırmadaki doktor 34 te nst ye girmen gerekiyor demişti bana . Ben oraya randevu alamadığım için , zaten özeldeki doktorum 30 dan beridir 3 defa aldı nst ye . Benim kilom biraz yüksek, birde suyumda sıkıntı vardı 2-3 hafta önce. o yüzden erken almış olabilir .

Aslında girseydim içim rahat ederdi . Doktordan doktora her şey o kadar farkediyor ki anlamak mümkün değil

AA düşükmüş bayağı, yükselir inşallah.

Kızlar lcw de bu tarz gecelikler var . Dantelli mantelli lohusa geceliği almak yerine ihtiyaç halinde kullanmak için böyle bişey alınabilir diye düşündüm En azından sonra yazın giyilebilir

Eklentiler

• 8AEB7085-7545-405B-BF5E-B1DE96789FBE.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar günaydın . Doğum çantasına gecelik mutlaka almalı mıyız sizce daha önce doğum yapan tecrübeli arkadaşlar . Ya da sezeryan , normal doğum durumuna göre farkeder mi
Ben ilk dogumu.da gecelik giydim.kanamayı kontrol ederlerken rahat oldu. Ama cok mu elzem dersen degil bence.bu dogumum icin pijama aldim sadece.

Canım suwende çok güzel gecelikler var bakabilirsin. Ben normal doğum yapmadım sezeryan yaptım ve bir süre sonda takılı olduğu için gecelik giydim
Canım evet baktım suwen e. Güzel modeller var ama ben biraz uzun aradım. Maalesef romatizmal bir rahatsızlığım var bacaklarımla ilgili. Kısa giyemiyorum ama uzun da bulamıyorum birtürlü

Valla benimde gecen hafta 1800 cikti.bence gayet normal.bende gebelik sekeri var insilün kullaniyorum.oglumda da kullanmistim.kilo önde gidince daha stres oluyorym 32 haftada 1.800 hafta ile uyumlu.

30.haftdan sonra 1 hafta da normalde kaç gr alması gerekiyor ki
Tam olarak ne kadar alması gerektiğini bilmiyorum. Ama her annenin vücudunun bebegi beslemesi farklı oluyor. Birazda genetikle ilgili galiba.doktor kilosunda bir sıkıntı görmediği sürece sorun yok bence. Şükür doğunca çok cabuk kilo aliyorlar

Kızlar bende terlik bakcam hastanede giymeye. Süslü alan da var normal plastik tip alan da var. Sizler nasıl aldınız. Lohusa terliği gördüm nette böyle. Bunlar cok mu abartı olur acaba.
Canım benim aldıklarım bunlar. Sonrada kullanayım diye düşünerek alıyorum bu tür şeyleri . Şu pofuduk terliği hastanede giyeceğimi bile düşünmüyorum ama aldım işte

Eklentiler

• D251E29D-3787-4FDB-A395-D6AD0CD3811A.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 90412559-4F33-43CB-8AA9-63A7DA9F9BED.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 12ABB3BE-5DEF-45D7-ACE3-D04085BF96AD.webp
    21 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bende terlik bakcam hastanede giymeye. Süslü alan da var normal plastik tip alan da var. Sizler nasıl aldınız. Lohusa terliği gördüm nette böyle. Bunlar cok mu abartı olur acaba.
Ben dr aldm ama altları parkeye yapisiyo yururken insanı dusurecek neden ole anlamadim ona care bulamazsam giyilmez cok fena düşürür suslu almadim sonrada kullanrm.diye boyle tuylu aldim tacida bole aldm belki cicek yapistrrm belki bole kullanrm geceliğimde toz mavi sabahligim beyaz geceligin kollar ve omzu dantelli dugmeli sabahliktan modeli cikmamis 2 tanede alt ust pijama takimi götürecem

Valla pudrayı yazın hiç düşünemiyorum. Hele boyun bölgesinde. Vıcık vıcık oluyo

Canım benim aldıklarım bunlar. Sonrada kullanayım diye düşünerek alıyorum bu tür şeyleri . Şu pofuduk terliği hastanede giyeceğimi bile düşünmüyorum ama aldım işte
Güzeller canım. Güle güle kullan. Ben de senın attığın gezerin terliğini gördüm az önce nette dolaşırken hoşuma gitti ondan alayım bende. Pofuduk almam artık.
Canım geceliğine ve sabahlığına bayıldım hele geceliğin rengi çok hoş. Güle güle kullan.terlik Sıkıntı yaratır ozamn giyme bence.

Canım çok güzeller iyi günlerde kullan. O terliğin aynısından bana hediye geldi, pembesi. Aynı sorun bendede var. Değil hastanede evde bile giyemem. Yeri vakumluyor resmen. Sen kendin aldıysan değiştir derim. Çünkü düşürebilir allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…