2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay öyle diyen doktora bı daha gitmezdim çok mecbur değilsem
Ben kizima 72 73 le hamile kalıp 85 le doğuma girmiştim 2. Hamilelik için 70e düşüp öyle diyordum.1aydir diyetisyen eşliğinde diyete başladım.tabi bebişten ziyade kendim için çünkü rahatsız olmaya başlamıştım kilodan salı 69.8 i gordum daha hedefe var ama hamile olduğumu öğrendim dün

Kalp atışınıda duydun mu peki gördüğünde
Hayır duymadım
Aynen napalim yani nasip inşallah 10 kiloyla biter. Sadece sağlıklı beslenmek gerekiyor karbonhidratı azaltsak tamam. İktisat mezunuyum ben mezun olalı oldu bende çok genç sayılmam özelde süründüm yıllarca

Merhabalar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Planlanmış bir gebelik değildi, Allah ın takdiri çok şükür.
yaşım 31, 1 çocuk annesiyim, kızım 19 Ekim 2015 doğumlu, nasipse 2. gebeliğimi yaşıyorum. 5,5 yaş olacak aralarında

Siz de mi yeni öğrendiniz ilk gebeliğin mi ?

Hemn öğrenir öğrenmez doktora giden arkadaşlar sadece betaya mi bakıldı yoksa muayene de oldunuz mu? Kızımda sadece betaya bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı da doktorum.o yüzden yine erken gitmek istemiyorum.

Bende betaya bakıldı canım. 2 gün sonra tekrar çağırıp yine beta. Bi hafta 10 gün sonra kese için çağırdı

İki üc gündür mide bulantılarım epey azaldı. Korkmaya basladım diyorum yolunda gitmeyen seyler mi var acaba sonra gögüslerim hala aşırı acıyo olunca normal diyorum. Annelik delilik gerçekten. Mide bulantılarım yanmaya ekşimeye döndü benim. O da heralde bulantım geçsin diye habire ekmek kraker yememle alakalı. Zaten reflüm vardı onu azıttım. Neyse buna da sükür insallah o kötü bulantıları bi daha hic yaşamam

K KurkmantoluS Kuzucum benim tahmini doğum tarihim 6 Mart oluverdi listeyi düzenlerken değiştirebilirsin istersen, çokta önemli değil ama aklıma geldi
o nasıl oldu
Bende bulantım bi anda kesildi yazmak istiyorum

Canım ben normalde 30 hazranda olmam gerekiyordu o yüzden ultrasonla baktı keseyi gördü, şükür ki kalp atışlarınıda duyduk yoksa haftaya tekrar gel diyebilirdi

Şöyle, benimki tüp ya hani burada bazı arkadaşlar embriyo transfer tarihine göre hesap yapmıştı ve bende öyle yapmıştım benim hesaba göre şuan 5 gün daha küçük çıkıyordu.
Doktor ne olursa olsun son adet tarihine göre hesap yapmalısın embriyo transferine göre değil dedi ve bir anda 5 güncük büyüdü bebeğim Yanlış hesap yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…