2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yap gelsin o zaman karar verir konuşursun simdiden bisey deme

Haftaya pazar ehliyet icin direksiyon sinavim.varms ayy heycanlandm calismam lazm ins alirim bebek dogmadan alsam super olur ilk seferde bi yerde ani fren yapmak lazmms hoca soyleriz hamileyim dersin yapmazsın dedi kabul ederlermi acaba
Ederler canım. Hamile olduğunu anlarsa komisyon kendi der yapma diye zateb

350 metre ötedeki markete gdiyim dedim perisan haldeyim noluyo bana anlasam belim felaket aciyo karnima mideme kramplar agrilsr girdi yalanci dogum sancisi bole bsymi acaba

Kızlar biz kontrolden çıktık. Kontrole girmeden önce nst ye bağladı. Şükür sancım çıkmadı. 32+6 bugün, ultrasonda 35+6 çıkıyor. 2560gr olmuş tosunum, 47 cm boyu Yüzünü herzamanki gibi göstermedi. Artık her hafta önce nst, sonra muayene olacakmış. Bizde haberler böyle

350 metre ötedeki markete gdiyim dedim perisan haldeyim noluyo bana anlasam belim felaket aciyo karnima mideme kramplar agrilsr girdi yalanci dogum sancisi bole bsymi acaba
Ben senin kadar aktif olmadığım halde senden çok ağrım sızım oluyor. Geceleri vucudum uyuşuyor hatta çarpıntıdan uyuyamıyorum kalbimde sıkıntı var diye düşünmeye başladım. Karnıma her gün kramp giriyor magnezyumla biraz nefes alıyorum.. Markete gitsem elime 2 kilo şey getiremiyorum hemen kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki. Ama hamileyim normal diyip geçiyorum. Sen de öyle yap canım. Sadece sende değil anlattığın şeyler buradaki herkeste var

Maşallah canım ne güzel gelişmiş sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…