2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay masallah ne güzel büyümüş annesi sonlara gelince baya gaza basıyorlar sanırım baya dombili olacak senin kiz farkındasın dimi

Maşallah diyelim nazar değmesin haftasına göre boyu kilosu önde gelişimi güzel. Benim 33+3ken 2500 gramdı. Bende yarın gideceğim bakalım biz ne kadar olduk

Hay masallah tosun tosun

Kesinlikle bende seninle aynı durumdayım. Hiç farklı birşey yapmıyorum çocuk ev işleri ama sanki dünyanın işini yapmış gibi yoruluyor nefes almakta zorlanıyorum. Yeni nesil hamileleri hep öyle artık.

Maşallah canım.

Kesinlikle bende seninle aynı durumdayım. Hiç farklı birşey yapmıyorum çocuk ev işleri ama sanki dünyanın işini yapmış gibi yoruluyor nefes almakta zorlanıyorum. Yeni nesil hamileleri hep öyle artık.
Aynen bunları hepimiz yaşadığımıza göre bilmediğimiz bişeyler söylensin artık. Her defasında ben de ben de ben de demekten yoruluyoruz

Kızlar uzun süredir burda aktif olamadım evi temizlet kaynanamlar geldi onlarla vakit geçir doktora git gel falan zaten girdiğimde çok sayfa birikmiş oluyodu bazılarını okudum bazılarını okuyamadım yazmaya fırsatım olmadı herkes iyidir inşallah benim erken doğum riskimin hiç bir belirtisi kalmadı 80 lerde çıkan sancılarım 20 yı bile bulmuyo artık bugün kontrolum vardı biri 2600 biri 2700 olmuş çok şükür iyiler karnım aşırı ama aşırı çatladı çok fazla kaşınıyor oyuzden birde ben hastane odasını kendim süslemeye karar verdim nette kınamalzemecim diye sayfa var çok uygun fiyatları 110 liraya bir sürü şey aldım iki küvez eteği hoşgeldin yazısı 200 tane balon falan var sizede fikir olsun

Ay masallah ne güzel büyümüş annesi sonlara gelince baya gaza basıyorlar sanırım baya dombili olacak senin kiz farkındasın dimi
Aynen kuzum, 2haftada 500gr almış maşallah. Demekki bu haftalardan sonra hızla alıyorlar kiloları. Ben hiç almamışım o ayrı o nasıl oluyor hiç anlamıyorum artık.. tombik olacak sanırım, sağlıklı olsunlar bebişlerimiz yeter ❤❤

Maşallah

Belim acayip kotu nolduysa 2 gundur yatarken hapsurunca bile acayip canim yaniyo sanrm zedeledim ondanda cok zorlanmaya basladim kasiklar zaten fenaydi yapacak bsy yok.dedigin gibi hamileyiz az.kaldi insallah

Kızlar randevum iyi geçti şükür . Bugün araştırmadaki doktoruma gittim . Herşey yolunda yine şekere dikkat et dedi . Evde ölçüyorum çok yüksek çıkmıyor şükür . Nst ‘ye aldı ayrıca . Geçen hafta özelde de yapıldığını söyledim . 1 hafta normal aralık, burada da bakalım dedi . Normal çıktı nst .10 gün sonra gel dedi ama 10 gün sonra oraya randevu almam mümkün değil . Doktora söyledim , bana randevu alamıyorsan başka doktora da alabilirsin dedi Yine kaldık özel hastaneye yani . Bu gidişle orada da doğururum ben . Allah hayırlısını nasip etsin

Çok sevindim bende bir devlet araştırmaya bir de özele gidiyorum bir aydir araştırmaya alamadım açılmadı randevu bugün denk geldi bir tane şansıma bakalım o diyecek

neysol ben dün hastaneye gittiğimde nst ve doğum ücretlerini sordum yükselmis bayaa
Nst 30₺ normal doğum 2800 küsur sezaryen 3100
Canım hangi şehirdesin valla İzmir de fiyatlar acayip uçuk en sıradan özel hastane 5000 TL civarı ortalama bir hastane 10000 TL. Devlet hastanesinde öğretim üyesi 6000 TL diyor

Canım hangi şehirdesin valla İzmir de fiyatlar acayip uçuk en sıradan özel hastane 5000 TL civarı ortalama bir hastane 10000 TL. Devlet hastanesinde öğretim üyesi 6000 TL diyor
Ben Ankara’da yaşıyorum Ankara’da 7 binden aşağı yok yine uygun benim için ama 750 TL birden zam yapmışlar ona şaşırdım normalde 200 TL zam yapılacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…