- 25 Şubat 2020
- 1.021
- 843
- 123
Acaba o yuzden etki etmiyo olablrmikuzum hani ishal olunca ıkınma hissi oluyorua. Ondan zararlı diyorlar heralde
Benimkide prilamyatmadan önce 1 tane içiyorum güzelce uyuyorum uyanıyor hooop başlıyor
Ay öyle diyen doktora bı daha gitmezdim çok mecbur değilsem
Ben kizima 72 73 le hamile kalıp 85 le doğuma girmiştim2. Hamilelik için 70e düşüp öyle diyordum.1aydir diyetisyen eşliğinde diyete başladım.tabi bebişten ziyade kendim için çünkü rahatsız olmaya başlamıştım kilodan salı 69.8 i gordum daha hedefe var ama hamile olduğumu öğrendim dün
herkes kalp atışında ben daha beta kovalıyorum
Kuzu sana kim dedi bitane doktor bana iki tane ic dedi gece ve kullanma seklindede iki yaziyo zaten
Doktor dedi. Ama ben nette araştırdım bi günde 4 tane içen var. Bi ben mal gibi bi tane içiyorumAcaba o yuzden etki etmiyo olablrmi
Kizlar aklınızda zofran olsun onu sorun bi. En güclüsü diye biliyorumkuzum hani ishal olunca ıkınma hissi oluyorua. Ondan zararlı diyorlar heralde
Benimkide prilamyatmadan önce 1 tane içiyorum güzelce uyuyorum uyanıyor hooop başlıyor
Kuzu bence iki ic kullanm seklindede iki etki etmezse 3 tane icin diyo oda etki etmezse 4Doktor dedi. Ama ben nette araştırdım bi günde 4 tane içen var. Bi ben mal gibi bi tane içiyorumbence o yüzden etki etmiyor. Yarın kalp atışı için gidecez sorcam doktora.
bide bende enfeksiyon var diye doktor bi ilaç daha verdi acaba ondan mı tek iç diyor.
Aynen öyle oluyor galiba kuzumYaa gördün mü Allah dağına göre kar veriyor iştebense çok rahat kusanlardanım ama artık yemek borun ve midem tahriş oldu gibi hissediyorum
Ay benim doktor biraz aksi soramam galiba hahhaKizlar aklınızda zofran olsun onu sorun bi. En güclüsü diye biliyorum
Seninkide mi 10 mg kuzumKuzu bence iki ic kullanm seklindede iki etki etmezse 3 tane icin diyo oda etki etmezse 4ama yani iki bana iyi geldi gibi gozum aydinlandi bugun tost falan yedim yani yine bulaniyo heran kuscak gbiyim o yuzde surekli yatyorm ama normalde agzima lokma atar atmaz çıkarıyodm bide dün falan iyice artmisti her saat kusuyodm sabah aksam farketmiyo sukur biraz rahatlatti ama hala mutfaga giremiyorm
Ay inşallah inşallah 9ay çekmemmmmAynen öyle oluyor galiba kuzumçok yakın arkadaşım son aya kadar kusmuştu ve o da hep derdi artık boğazım tahriş oldu diye şuan kendisi hastanede suni verdiler doğumu başlatmaya çalışıyorlar çok heyecanlıyım yaa. ❤ İnşallah seninki 3. Ayda bıçak gibi kesilenlerden olur
Amin amin amiiiiinnAy inşallah inşallah 9ay çekmemmmm
Merhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart @Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart Imeraferaa 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart @Buhayatbenim 30 İstanbul 2 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Princess91 29 Sinop 2 @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart B bayanaslan 27 Kocaeli 1 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 @mia__2015 32 İstanbul 2 1-2 Mart R reddress 28 Kocaeli 1
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Evet 10 mgAy benim doktor biraz aksi soramam galiba hahha
Seninkide mi 10 mg kuzum
Ay inşallah inşallah 9ay çekmemmmm
Karın değil ama kasık ağrısı olmuştu canımMerhaba hanımlar ben 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim sizlerde karın ağrısı ve kramp oluyormu normal mi acaba !
Ay benim doktor biraz aksi soramam galiba hahha
Seninkide mi 10 mg kuzum
Ay inşallah inşallah 9ay çekmemmmm
Gunaydin kızlar bugün kürtaj icin gittim gün almaya. Doktor yinede alttan bakalim dedi. Kese rahim agzina ilerlemis sanirim düsmeye calisiyormus pazartesi yine gel hafta sonu kanaman olursa hemen gel dedi. Regliye göre 8+5 olmam lazimdi ama ultrason 5+5 cikti bu kadar gec döllenme olamaz dedi.sanirim gelisememis. Pazartesi tekrar bakip kürtaj olucak. rabbim sizlere yasatmasın.
Teşekkür ederim canımCanım ben normalde 30 hazranda olmam gerekiyordu o yüzden ultrasonla baktı keseyi gördü, şükür ki kalp atışlarınıda duyduk yoksa haftaya tekrar gel diyebilirdi
Bende ilk ogluma 75 ile hamile kalip 98 le doguma gttm 69 kilo oldugm da hamile kalmisimsuan 6 haftaligiz sukur kilo almadm
kızlar ishal olan var mı benim durmuyor ya patates yedim kahve içtim 1 haftadır durmuyor zararllı mı korkuyorum
hep hayaller hayatlar olmuşuz napalım.. ilk hamileliğiniz benim hedefim en fazla ennn fazla 85 olmalıyım diyorum ben de . Hayırlısı ya bebeklerimiz sağlıklı hayırlı olsun da kilo falan faso fiso☺
Bence iki ic yarin sor ama iki iciliyo yni tek zaten recetede yazmiyoHee aynı bundan nalet
Yarın sorup içiyim ben kuzum ne olur ne olmazBence iki ic yarin sor ama iki iciliyo yni tek zaten recetede yazmiyo
Aynen kuzu oyle yaparsinYarın sorup içiyim ben kuzum ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?