2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hep hayaller hayatlar olmuşuz napalım.. ilk hamileliğiniz benim hedefim en fazla ennn fazla 85 olmalıyım diyorum ben de . Hayırlısı ya bebeklerimiz sağlıklı hayırlı olsun da kilo falan faso fiso

Kuzu sana kim dedi bitane doktor bana iki tane ic dedi gece ve kullanma seklindede iki yaziyo zaten
Acaba o yuzden etki etmiyo olablrmi
Doktor dedi. Ama ben nette araştırdım bi günde 4 tane içen var. Bi ben mal gibi bi tane içiyorum bence o yüzden etki etmiyor. Yarın kalp atışı için gidecez sorcam doktora.
bide bende enfeksiyon var diye doktor bi ilaç daha verdi acaba ondan mı tek iç diyor.

Kuzu bence iki ic kullanm seklindede iki etki etmezse 3 tane icin diyo oda etki etmezse 4 ama yani iki bana iyi geldi gibi gozum aydinlandi bugun tost falan yedim yani yine bulaniyo heran kuscak gbiyim o yuzde surekli yatyorm ama normalde agzima lokma atar atmaz çıkarıyodm bide dün falan iyice artmisti her saat kusuyodm sabah aksam farketmiyo sukur biraz rahatlatti ama hala mutfaga giremiyorm

Yaa gördün mü Allah dağına göre kar veriyor işte bense çok rahat kusanlardanım ama artık yemek borun ve midem tahriş oldu gibi hissediyorum
Aynen öyle oluyor galiba kuzum çok yakın arkadaşım son aya kadar kusmuştu ve o da hep derdi artık boğazım tahriş oldu diye şuan kendisi hastanede suni verdiler doğumu başlatmaya çalışıyorlar çok heyecanlıyım yaa.❤ İnşallah seninki 3. Ayda bıçak gibi kesilenlerden olur

Kizlar aklınızda zofran olsun onu sorun bi. En güclüsü diye biliyorum
Ay benim doktor biraz aksi soramam galiba hahha
Seninkide mi 10 mg kuzum
Ay inşallah inşallah 9ay çekmemmmm

Geçmiş olsun, Allah hayırlı bi zamanda tekrar nasip eylesin
Canım ben normalde 30 hazranda olmam gerekiyordu o yüzden ultrasonla baktı keseyi gördü, şükür ki kalp atışlarınıda duyduk yoksa haftaya tekrar gel diyebilirdi
Teşekkür ederim canım
Bende ilk ogluma 75 ile hamile kalip 98 le doguma gttm 69 kilo oldugm da hamile kalmisim suan 6 haftaligiz sukur kilo almadm
ilk hamileligimde suyum fazlaydı o yüzden 5 aydan sonra dikkat etmiştim. belki daha fazla da alabirlirdim dikkat etmeseydim
kızlar ishal olan var mı benim durmuyor ya patates yedim kahve içtim 1 haftadır durmuyor zararllı mı korkuyorum

Folik asit dvit kullanıyorsanız yapabilir ishal.
hep hayaller hayatlar olmuşuz napalım.. ilk hamileliğiniz benim hedefim en fazla ennn fazla 85 olmalıyım diyorum ben de . Hayırlısı ya bebeklerimiz sağlıklı hayırlı olsun da kilo falan faso fiso☺

Aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…