2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağustosta 28 yaşım doluyo 29 a gircem , 5+5 deyim 95 kiloyla hamile kaldım pazartesi doktora gitçem inşallah azarlamaz beni birde diyorum ki her türlü 100 ün üstüne çıkıcam moralim bozuluyor emzirmede çok dikkat etmek istiyorum inşallah bir de çok mide bulantım oluyor ve tansiyonum çok çıkıyor bugün 18/16 oldu tansiyon ayakta duramadım limon sıktım da düştü

beta hcg testini doktorunuz mu istedi acaba bu haftada. ben en son keseyi görmeden 1 gün önce yaptırmıştım. keseyi gördükten sonrada bir daha yaptırmadım. yapılması gerekiyor mu acaba bu haftalarda
Hiç yapmamıştım merakımdan yaptırdım ama gereksiz olmuş

Yaaa genelde aç kalınca tansiyon düşmez mi ya. Benim düşüyor hep. 10lu çıkıyor.
doktorunuza tansiyon olayını söylemeyi unutmayın. Gebelikte yüksek tansiyon risk

Yaaa genelde aç kalınca tansiyon düşmez mi ya. Benim düşüyor hep. 10lu çıkıyor.
doktorunuza tansiyon olayını söylemeyi unutmayın. Gebelikte yüksek tansiyon risk
peki teşekkür ederim söylerim , Ben Trabzon’dan İstanbul’a gelin geldim izindeyken Trabzon’da öğrendim ilk muayene olsun diye orda doktora göründüm ama hiç ilgilenmedi 10 gün kadar önce İşte kese için daha erken haftaya çarşamba gel dedi folik asit verdi annem de çarşamba gitme birkaç gün daha geçsin sonraki pazartesi git dedi pazartesi gitcem gözükür sanırım son adet tarihim 6 Haziran 6. Hafta içindeyim ya da 5. Haftanın sonundayım sanırım

Gözükür bence de canım. Ben 5+3 te görmüştüm keseyi

kuzum hani ishal olunca ıkınma hissi oluyorua. Ondan zararlı diyorlar heralde

Benimkide prilam yatmadan önce 1 tane içiyorum güzelce uyuyorum uyanıyor hooop başlıyor
Bilemedim ki artık perşembe doktora sorarım şuan zaten bir yere gidemem

Doktora sorayım o zaman ben değiştireyim

Çok şükür bu güne kadar zorla, heyecanla, merakla, sıktım dişimi ilk muayeneye gittim kalp atışı vs inş herşey yolunda.. rabbime emanet
Şükür maşallah Rabbim kucağına da aldırsın sağlıklı sağ sağlim inşallah

Kizlar benden 10 tup kan aldilar ikisini doktor gereksiz yanlislikla yazmus ama 8 bile olsa cok deglmi sizden kac tup aldilar genel kontrolde

Ayy kizlar ya ben 45 kiloyum kusmaya baslayinca iyice zayıflamış gibi hissediyorm vucudumu iyice gucsuz hissediyorm bebege etkisi varmidr cok kafaya takmaya basladim

ben de ilk hamileliğimde 49 kg idim hamileyken de 9 kg aldım sadece, oğlum 3,5kg civarı doğdu çok şükür aynen bebekler alacaklarını alıyorlar, inşallah senin de bulantıların geçince sağlıklı şeyler yersin. Şuanda da benzer kilolardayım bu sefer ne olacak bakalım

Ayyy insallah cok icimi rahatlattin

10 tüp ne yaa, yazık artık kana, benden 1 ya da 2 alındı en fazla herşeye de bakıldı yani
8 taneymis normalde iki tane aynisinda istemis doktor ama yani sonucta benden 10 tüp aldilar valla bide idrar tahlili zaten zayifim kusuyorm surekli bide boyle olunca hepten direncim gtti kolum mosmor kadin iki saat ugrasti kan gelmiyodu artk esim saglikci o hastanede doktor hani iyi olsun diyemi istedi bilmiyorm ama mahvetti beni

Hic kafaya takma canim ... bebis dogunca enziren anne diyeti yaparsin hem.sutun atartar hemde kilo verirsin ben hemen baslicam diyetisyene cocuk dogunca✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…