2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilk ogluma 75 ile hamile kalip 98 le doguma gttm 69 kilo oldugm da hamile kalmisim suan 6 haftaligiz sukur kilo almadm

Ayy kizlar ya ben 45 kiloyum kusmaya baslayinca iyice zayıflamış gibi hissediyorm vucudumu iyice gucsuz hissediyorm bebege etkisi varmidr cok kafaya takmaya basladim

kızlar ishal olan var mı benim durmuyor ya patates yedim kahve içtim 1 haftadır durmuyor zararllı mı korkuyorum

ama böylesi daha iyi olmuş
Yazcaksin ilaç iyi gelmedi mi ya yiyemiyor musun hiç
gelmedi Şöyle iyi geldi aslında. önceden 20 kusuyordum şimdi 10 Önceden yediğim anda kusuyordum şimdi 10 dk sonra
Ayy kizlar ya ben 45 kiloyum kusmaya baslayinca iyice zayıflamış gibi hissediyorm vucudumu iyice gucsuz hissediyorm bebege etkisi varmidr cok kafaya takmaya basladim
Ben şimdiden 2 kilo verdim bile ama duyduğuma göre ilk aylarda bebek annenin kanındaki vitaminleri kullanırmış. Sonraki aylarda yediklermizden beslenirmiş. Önce bizi çürütecekler yani
kızlar ishal olan var mı benim durmuyor ya patates yedim kahve içtim 1 haftadır durmuyor zararllı mı korkuyorum
Canım ishal olmak sakıncalı diye biliyorum. Şeftali falan ye geçirmeye çalış. Hiç olmadı doktoruna bi danış kuzum

ya ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ishalim ama kanamam ve vs yok hatta kendimi çok iyi hissediyorum

Insallah kuzu sknti olmaz bende tartlsam kesin vermisimdir

ya ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ishalim ama kanamam ve vs yok hatta kendimi çok iyi hissediyorum
kuzum hani ishal olunca ıkınma hissi oluyorua. Ondan zararlı diyorlar heralde
Prilam verdi banada ama yine bulantm oluyo yine cok sukur bu gunume
Benimkide prilam yatmadan önce 1 tane içiyorum güzelce uyuyorum uyanıyor hooop başlıyor

Ay get arık pataklayacam seni. İlla kusmak istiyorsan tıka basa ye öğür kusarsın
Yavru herkes kusmalı öğürmeli geçirmiyormuş işte sus kötüyü çağırma iyi bişey değil kusmak

Ay get arık pataklayacam seni. İlla kusmak istiyorsan tıka basa ye öğür kusarsın
Yavru herkes kusmalı öğürmeli geçirmiyormuş işte sus kötüyü çağırma iyi bişey değil kusmak
Hahah tamam ya tamam bidaha kusmak istiyom demicem. (İnşallah) Ben bu hayattaki en kusamayan insanlardan biriyim galiba. Bir defa gıda zehirlenmesi yaşamıştım ağır bir şekilde. Midem yıkanmıştı tedavi sonunda da parmak atıp kusmamı istemişti doktor. Yok dedim imkansız kendime yapamam zaten kusamam da dedim. Doktorun kendi soktu parmağı boğazıma yok kusmuyorum cidden. Doktor harbiden kusamıyorsun demişti muhtemelen bulantılı bir hamilelik geçirsem kusmakta zorlanacagim için daha kötü olurdum diye düşünüyorum bir yandan.. Allah sana kolaylık versin serocum diren bitecek bu günler

Yaa gördün mü Allah dağına göre kar veriyor işte bense çok rahat kusanlardanım ama artık yemek borun ve midem tahriş oldu gibi hissediyorum

kuzum hani ishal olunca ıkınma hissi oluyorua. Ondan zararlı diyorlar heralde

Benimkide prilam yatmadan önce 1 tane içiyorum güzelce uyuyorum uyanıyor hooop başlıyor
Kuzu sana kim dedi bitane doktor bana iki tane ic dedi gece ve kullanma seklindede iki yaziyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…