2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçiniz ferah olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Günaydın, iyi şeyler düşünmeye çalış bugün göreceksin minişi çok heyecanlı çok çok iyidir inşaaalllah sen içini ferah tut

Çok geçmiş olsun canım inşallah doktorun yanılıyordur ilk gebeliğin mi

Günaydın kızlar dün şiddetli kasık ağrısıyla adetim başladı ve malesef hamile değilmişim. Keşke bu yolda sizinle yürüyebilseydim
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Aklınıza gelirse bana ve isteyen herkese dua edebilir misiniz?

Allah a emanet olun hepiniz...

iyi düşün iyi olsun. İçini ferah tut strese girme ki bebekde rahat olsun canım benim. Doktorun kaçta?

Kuzum üzülme desem boş. Üzüleceksin. Rabbim en doğru en güzel zamanda versin inşallah. Dualarımız seninle, isteyen herkesle

iyi düşün iyi olsun. İçini ferah tut strese girme ki bebekde rahat olsun canım benim. Doktorun kaçta?
Doktora 12 de gidicem kuzum. Ama benim yapım bu galiba hep kötü düşünüyorum bide bulantı beni mahvetti ya

hayırlısı buzaman değilmiş diye düşün. Dualarımız seninle. En hayırlı zamanda rabbim verir inşallah canım benim

Doktora 12 de gidicem kuzum. Ama benim yapım bu galiba hep kötü düşünüyorum bide bulantı beni mahvetti ya
ilk hamileliğimde hiç bişey yiyemiyordum. 10 kilo verdim sen düşün. Geçicek biraz hafiflicek sabret. Bulantı ilacınıda mutlaka sor. Memnun değilsende baska doktor a git. Aksi biraz demişsin ya doktorun için.

İnşallah güzel haberler alacaksın deme öyle kuzum kötüyü çağırma

Rabbim sanada inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin canım

Benim belirtilerim hepten gitti ya Allah Allah niye yok acaba

Allah razı olsun canım. Çok üzüldüm bir sürü belirtim vardı inandırdım kendimi. Yıkıldım resmen
zaten hep bu belirtiler değil mi insanı mahveden
ilk hamileliğimde hiç bişey yiyemiyordum. 10 kilo verdim sen düşün. Geçicek biraz hafiflicek sabret. Bulantı ilacınıda mutlaka sor. Memnun değilsende baska doktor a git. Aksi biraz demişsin ya doktorun için.
yoo aslında çok memnunum ama sert mizaçlı birisi. Bende biraz çekingen yapılıyım kolay kolay bişeyler söyleyip isteyemem. İlacı sorcam ama. Hiç olmadı iki tane içeyim dicem. İnşallah hafiflemesini hatta bitmesini 4 gözle bekliyorum
İnşallah güzel haberler alacaksın deme öyle kuzum kötüyü çağırma
İnşallah kuzum inşallahhh Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…