2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok korkuyorum kuvözde kalmasından yaaa. Onsuz eve gelmek istemem.
Allah korusun öyle düşünme bende çok kalmamisim zaten annemle aynı gün eve gitmisim kakami yedigimi de annem anlamış salak doktorlar farketmemis tükürüğüm sari sari gelmiş annem demiş niye böyle normal demişler sonra ici rahat etmemis bi Kaç kere.daha soylemis sonra anlamış doktorlar

Sende anam az duraydın süt emerdin. Pokla işin ne

Kizlar pazartesi 1 saat arac sürecegm hocayla haftaicide hep calisicam kendim cunku pazar gunu sinav vsr ehliyet sınavı bebege zarari olmaz dimi ?? Karnim kasilirsa filan diye korkuyorum aslinda daha 4 5 aylikken yazilmıştım ehliyete coronadan ertelendi hep.sinavlar

Bana kalırsa bşy olmZ. Ama bence ssn çok stres yapacaksın gibi
Doktor kontrollumu kesik atti ilki nasildi çok agrin sizin oldumu hemen iyilestimi ?? Benmde ilk olck merak ediyorum
Kesik attı dedimi ki

Geç doğsanda mı kuvözde kalınıyor
Kuvöz olayının erken geç ile pek ilgisi olmuyor canım üst komşum 39 haftalık 4200 gram doğurdu 2 hafta kuvözde kaldı bebeği kuvöz olayı tamamen ciğer gelişimi ile alakalı kimi 32 de doğum yapıyor girmiyor kimi 40 ta yapıyor giriyor

Bende hep erken doğunca alıyorlar sanıyordum

Kontrollu kesik ne?
Kızlar şu kesik olayına takmayın o an hissetmiyorsun bile ablam öyle demişti gözünüzde büyütmeyin normal doğum isteyenler bu konudan biraz uzaklaşın siz mucizeyi dünyaya getireceksiniz kesi ne ki şuan onu düşünüp stres olmayın

Valla ben de burda yazılanlar da göruyorum bak kontrollu kesık bıle bilmıyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…