2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kesik olmasın diye doktorum perine masajı yap dedi ama ben korkuyorum yapmaya. Yapan veya yapmayı düşünen var mı?

Bebek kilolu doğduğu zamanda küvöze alabiliyorlarmış . Doktorum şekere dikkat etmem için örnek verirken söylemişti . Aynı gün 4 kilo üzerinde doğan bebeğin küvöze alındığını . Solunum sıkıntısı olunca alınıyor sanırım .allah korusun hepimizin yavrusunu inşallah

Aynen canım rabbim hepsini korusun

Gece bı sure sonra ben de öyle uyuyorum

Benim geçen bı de horlamadan boğazım ciddi çok ağrıyarak uyandım ki o gece Gökçe bile uyanmış sese eşim uyandırdı yastığimi alıp boynumu büküp oturma odasına göçtum
Ben horlamıyorum sen horluyorsun yatırmadın beni de salona gider misin lütfen diyip üste çıkacaktın öğren bunları

Ay evet ya içim bı hoş oluyor sürekli kesi ,diki şeyleri korkan yapmasın normal doğum bı de herkesin tepkisi,o anki acı hissi değişir ben göze alamadım yapmadım sürekli de sizinki nasıl diye sormadım etrafa çünkü sordujca daha çok tedirgin olacağımi düşündüm,elle muayene olduğunu öğrendim İlk doğumda, kendimi düşündüm o an yapamam dedim karar verdim bitti..

Şimdi erken gelmesinler yatış verip bakılır diye ödüm kopuyor

Valla canım olumsuz etkilenler oluyor herkes acı eşiğini biliyor ki bu gibi şeyler nette her yerde yazıyor merak eden açar ordan okur video bile var izler burda nornal doğumu isteyen arkadaşlarımız var psikolojikmen sona geldiler bu tür şeyler panik yaratır

Doktor kontrollumu kesik atti ilki nasildi çok agrin sizin oldumu hemen iyilestimi ?? Benmde ilk olck merak ediyorum
Dikişi sol bacağıma doğru bakacak şekilde atmış. Kaç tane attı onu da söylememişti. Batikon falan sürüp kuru tutmuştum. Kabız olmamaya çalıyordum boş boş hoşaf tarzı şeyler içiyordum hem süt için hem de sindirim sistemi için.
Doğumun korktuğumdan daha kolay geçti ama işte insan yine de geriliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…