2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben horlamıyorum sen horluyorsun yatırmadın beni de salona gider misin lütfen diyip üste çıkacaktın öğren bunları

Adam dinleme delileri ile geliyor What can i do sometimes

Horlamaktan boğaz ağrısı ile uyanan da ben oluyorum hep

Benim de yatinca kasilmam oluyor oturunca ayak odemimden duramiyorum aciyor nasi etsek acep

Ben gruptan soğuyorum arkadaşlar kimse yanlış anlamasın.. Ben sezaryen olduğum halde normal doğum olacaklar adına korkuyorum okurken. Girmek okumak istemiyorum böyle şeyleri. Kesiyi konuşmak nedir ya bunun nesini konuşacağız. O an ne gerekiyorsa o yapılır sezaryende de karnımız kesiliyor yani bunu burada açıp düşünürsek hafızamızda canlandırırsak bize ne faydası var?.. Bırakalım herkes kendi kaderini yaşasın bizim elimizde olmayan panik vermekten başka işe yaramayan şeyler konuşmayalım

Gel yamacıma ısıtayım ssni

Ben de asiri horluyomusum ölü gibi uyuyan bir insandim uyumazken bile cesmeden su akiyor gibi foşurdayarak nefes aliyorum zati

Bende öyle kolay değil zümrem 3 insanız biz benim salyam da akıyormus farkettim hamilelik beni insanlıktan çıkarıyor sanki tobe tobeee

Ah ah

Sen de yaşlılar gibi söyle, bu benim sesim değil de sonuna kadar inkar o koca yatak hamişlerin hakkı. Yan yattı çamura battı yap

Kızım babayı istiyor gece uyandığında hep , kızımın gece uykusu bakımı onda el mahkum yoksa gel yat sende diyo da yarım ağız biliyorum ben

Bende öyle kolay değil zümrem 3 insanız biz benim salyam da akıyormus farkettim hamilelik beni insanlıktan çıkarıyor sanki tobe tobeee
Atartım ben de yazılanları okuyunca eşime sordum horluyor muyum diye dana gibi hem de dedi ben kendi sesimden uyanıyorum bazen demek ki devamlı oluyormuş. Benim genizler içeriden fena şişik sol tarafıma hiç yatamıyorum burun direkt iptal sağa yatıyorum mecbur. Neyse ki geçici ya ben horlayan birinin yanında asla uyuyamam

Yaa öyle mi deneyeyim bakayım nasılmış artık aldım kullanmadan kenara koymak olmaz. Olmadı ben de daha iyi bir marka alırım Silikon göğüs ucu bana biraz büyük gibi geldi gözüme bebiş rahatca kavrayabildi mi onu
Maşallah canım boyuna kilosuna. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ah canim ya insanlar cok patavatsiz bizm komsuda bi sok oldu bi bakis yapti sanki nasil cesaret ettin der gbiydi bi afalladi oyle hissettm aman herkese bk yemek duser ister yaparz ister yapmayiz kime ne
Kesinlikle bazıları öyle canım. Kime ne anlamadım yaptığımız ya da yapmadığımız bebekler millete dert oluyor ilginç
Dun gittim kontrole doktorum istersen 10 gun icinde gel kontrol hakkin var bir daha bakarız, istersen 15 gun sonra gel dedi. 10 gun icinde giderim muhtemelen
Anladım kuzum kontrol süresi içinde git tabi iyi olur
Maşallah canım 1 haftada güzel kilo almış bence .
Hayırlısı olsun canım inşallah dayanabildigi kadar dayanır ve vakitli gelir bebiş
Benim son adet tarihi 30 mayıs canim doktor son haftaya kadar bekleyebiliriz diyor ama bebek duracak gb degil sanki ağrılarım oluyor
Benim de çok ağrılarım oluyor endişelenmeli miyim bilemedim. Düzenli ağrı sancı olmadığı sürece üstüne düşmeyeyim diyorum ama bebeği çok aşağıda hissediyorum ve resmen aşağı tarafıma oturmuş baskı yapıyor gibi gün boyunca.
Yaa ben şu kesi olayına da hiç takılmıyorum acıyor diyeni de okudum ama o kadar nadir denk geldim ki kimden normal doğum hikayesi duysam sancıdan şikayet ediyor bebeğin çıkma anından dikişten hiç bahsetmiyorlar bile bence de oradaki baskıdan dolayı his kaybolur gibi geliyor. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin herkese

Hayır yani 2 güne 1 konu ya kiloya ya kesi dikiye geliyor , Bir öğretmen izni kadar rahatsız etmiyor demek ki kimseyi

Dediğin gibi yani sanki sezeryan kesiği daha kolay orasi belki kukuya atılandam daha korkunç Ama yani ben gerçekten doğumdan birkaç gün önce spinal in ne olduğunu öğrenip Google dan araştırıp gittim

Ben olmadığım halde yemin ediyorum alttan muayene, kesi kelimelerini duyunca hoş oluyorum ne gerek var bunu yaşayacak normal yapacak kişileri korkutmaya

Bı de bunu yüzde 80 sezaryan olacak, doktordan öyle talep edecek birileri sürekli açınca kasten olduğunu düşüncem

jelibon01 Kuzucum doğum hakkındaki düşünceni bilmiyorum ama bunu atmak istedim Dr. Erhan karaalp soru cevap yapmıştı daha önce. Burada hangi sebepler tek başına sezaryen sebebi değildiri maddelemişti. Eğer normal doğum gibi bir düşüncen varsa başka doktor fikri de almak isteyebilirsin belki.

Eklentiler

• Screenshot_20210130-233045.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…