Ben horlamıyorum sen horluyorsun yatırmadın beni de salona gider misin lütfen diyip üste çıkacaktın öğren bunları
Benim de yatinca kasilmam oluyor oturunca ayak odemimden duramiyorum aciyor nasi etsek acepKızlar ben bu gidişle oturur vaziyette uyumaya başlayacağım sanırım . uzandığım zamanlarda sanki tansiyonum yükselmeye başladı bikaç gündür . Ya da başka bir şeyNiyolacak bizim bu halimiz böyle acaba
Ben de asiri horluyomusum ölü gibi uyuyan bir insandimAdam dinleme delileri ile geliyor What can i do sometimes
Horlamaktan boğaz ağrısı ile uyanan da ben oluyorum hep
Valla öyle olduuu :) kafa olarak hazırlıyordum kendımı normale ama hayırlısı :) dogsun da nası olursa olsunYok zaten riske atmaz canım neyse sen de bizdensin hoş geldin
Gel yamacıma ısıtayım ssniBen gruptan soğuyorum arkadaşlar kimse yanlış anlamasın.. Ben sezaryen olduğum halde normal doğum olacaklar adına korkuyorum okurken. Girmek okumak istemiyorum böyle şeyleri. Kesiyi konuşmak nedir ya bunun nesini konuşacağız. O an ne gerekiyorsa o yapılır sezaryende de karnımız kesiliyor yani bunu burada açıp düşünürsek hafızamızda canlandırırsak bize ne faydası var?.. Bırakalım herkes kendi kaderini yaşasın bizim elimizde olmayan panik vermekten başka işe yaramayan şeyler konuşmayalım
Sen de yaşlılar gibi söyle, bu benim sesim değil de sonuna kadar inkarAdam dinleme delileri ile geliyor What can i do sometimes
Horlamaktan boğaz ağrısı ile uyanan da ben oluyorum hep
Hayırlısı canım sonu güzel olacak Allahın izniyleValla öyle olduuu :) kafa olarak hazırlıyordum kendımı normale ama hayırlısı :) dogsun da nası olursa olsun
Ben de asiri horluyomusum ölü gibi uyuyan bir insandimuyumazken bile cesmeden su akiyor gibi foşurdayarak nefes aliyorum zati
Ah ahBen gruptan soğuyorum arkadaşlar kimse yanlış anlamasın.. Ben sezaryen olduğum halde normal doğum olacaklar adına korkuyorum okurken. Girmek okumak istemiyorum böyle şeyleri. Kesiyi konuşmak nedir ya bunun nesini konuşacağız. O an ne gerekiyorsa o yapılır sezaryende de karnımız kesiliyor yani bunu burada açıp düşünürsek hafızamızda canlandırırsak bize ne faydası var?.. Bırakalım herkes kendi kaderini yaşasın bizim elimizde olmayan panik vermekten başka işe yaramayan şeyler konuşmayalım
Isıt beni titret beni hüsniyeGel yamacıma ısıtayım ssni
Bize her şey serbestBende öyle kolay değil zümrem 3 insanız bizbenim salyam da akıyormus farkettim hamilelik beni insanlıktan çıkarıyor sanki tobe tobeee
Sen de yaşlılar gibi söyle, bu benim sesim değil de sonuna kadar inkaro koca yatak hamişlerin hakkı. Yan yattı çamura battı yap
Atartım ben de yazılanları okuyunca eşime sordum horluyor muyum diye dana gibi hem de dediBende öyle kolay değil zümrem 3 insanız bizbenim salyam da akıyormus farkettim hamilelik beni insanlıktan çıkarıyor sanki tobe tobeee
Bize her şey serbest3 can ha kolay değil yamulduk
Hiç sorma penguen gibiyim şuan yürüyüşümYeminle öyle Survivor yapıyor gibiyiz Allah tan ilki gibi çok kilo almadım tekerlekli sandalye ile dolasirdim evde
Yaa öyle miYa belki şimdi dahaa iyidir kalitesi o zaman makyaj pamuğu gibi yapışıyor ayrılıyordu pamuk pamuk falan :)
Silikon ucu ben ilk doğumda kullandım göğüs ucum çok yara olduğu içinhem benim canım daha az yanıyordu hemde uçla daha rahat emiyordu kizim
Maşallah canım boyuna kilosuna.Günaydın canlar, doktora gittim, 44 cm boy, 2368 gr kg, yarın 34.haftaya başlayacağız. Maşallah bi sıkıntısı yok, kordon boynunda ve kafa yukardaymış, ondan dönemiyor olabilir dedi, şimdi eve gidip güzel bi kahvaltı yapma zamanı
Kesinlikle bazıları öyle canım. Kime ne anlamadım yaptığımız ya da yapmadığımız bebekler millete dert oluyor ilginçAh canim ya insanlar cok patavatsizbizm komsuda bi sok oldu bi bakis yapti sanki nasil cesaret ettin der gbiydi bi afalladi oyle hissettm aman herkese bk yemek duser ister yaparz ister yapmayiz kime ne
Anladım kuzum kontrol süresi içinde git tabi iyi olurDun gittim kontrole doktorum istersen 10 gun icinde gel kontrol hakkin var bir daha bakarız, istersen 15 gun sonra gel dedi. 10 gun icinde giderim muhtemelen
Maşallah canım 1 haftada güzel kilo almış bence .Kizlar bizim de bugun kontrolümüz vardi 1 haftada 200 gr almis.kilosu 2600 gr yaklaşık 46 cm de boyu olmuş kuzumun. Yine nst ye girdim bide perine masajini baya anlattı doguma hazırlık için her gün yapmamı istedi. Plates topu al dedi. Bide göğüs ucu kremini sordum artik başlayabilirsin dedi. Sirada ki kontrol 2 hafta sonra inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah dayanabildigi kadar dayanır ve vakitli gelir bebişIyi akşamlar kizlar bugün kontrol vardi 34+2 olmuş yavrusko suyum hala çok az 1 aydır tutunuyor sezeryan tarihimiz 1 mart suyum tamamen bitmediği sürece ben yatmaya eşim evi süpürmeye devamkehayırlısı önümüzdeki cumartesi tekrar nst ve kontrol hayırlısı
Benim de çok ağrılarım oluyor endişelenmeli miyim bilemedim. Düzenli ağrı sancı olmadığı sürece üstüne düşmeyeyim diyorum ama bebeği çok aşağıda hissediyorum ve resmen aşağı tarafıma oturmuş baskı yapıyor gibi gün boyunca.Benim son adet tarihi 30 mayıs canim doktor son haftaya kadar bekleyebiliriz diyor ama bebek duracak gb degil sanki ağrılarım oluyor
Yaa ben şu kesi olayına da hiç takılmıyorum acıyor diyeni de okudum ama o kadar nadir denk geldim ki kimden normal doğum hikayesi duysam sancıdan şikayet ediyor bebeğin çıkma anından dikişten hiç bahsetmiyorlar bile bence de oradaki baskıdan dolayı his kaybolur gibi geliyor. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin herkeseKızlar şu kesik olayına takmayın o an hissetmiyorsun bile ablam öyle demişti gözünüzde büyütmeyin normal doğum isteyenler bu konudan biraz uzaklaşın siz mucizeyi dünyaya getireceksiniz kesi ne ki şuan onu düşünüp stres olmayın
Ben gruptan soğuyorum arkadaşlar kimse yanlış anlamasın.. Ben sezaryen olduğum halde normal doğum olacaklar adına korkuyorum okurken. Girmek okumak istemiyorum böyle şeyleri. Kesiyi konuşmak nedir ya bunun nesini konuşacağız. O an ne gerekiyorsa o yapılır sezaryende de karnımız kesiliyor yani bunu burada açıp düşünürsek hafızamızda canlandırırsak bize ne faydası var?.. Bırakalım herkes kendi kaderini yaşasın bizim elimizde olmayan panik vermekten başka işe yaramayan şeyler konuşmayalım
3 kisilik horluyoz bizBende öyle kolay değil zümrem 3 insanız bizbenim salyam da akıyormus farkettim hamilelik beni insanlıktan çıkarıyor sanki tobe tobeee
Horlamak en basit halimizBize her şey serbest3 can ha kolay değil yamulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?