2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz daha zidlanicaz boşuna cennet annelerini ayağının altında değil ya bünyemiz uykusuzluğa iyice alışıcak 2 saat uyusak bile zımba gibi olucaz ALLAH evladlarımızı korusun herşey geçici
Amin amin canim. Rabbim uykusuzluga alistiriyor aynen oyle ben o kadar uykucu bir insanim ki ben bile sorun yasamiyorum uyumayinca cok sukur bugunleri gosterene.
Ben hayır diyemedim eşimi de ortak ettim, gidip 2. tabağımı alacağım Allahım affet
Ben dedim simdi de esim uyansa da kahvalti hazirlasa diye bekliyorum hastanede yatip ciktiktan sonra elim hic varmiyor hazirlamaya korkudan
Amannn veririz beee Bi daha mı hamile olucaz
Ay keskem de yeseymisim
Yav ne zaman bir bardak sütümü doldurup şu kızları bir okuyayım bakim dediğimde kavga çıkmış oluyor içmicem süt müt
Keramet senin sütte o zaman
O sinirle iyi uyudun kiz

Son mesajdan sonra rahatladım inşallah doğrudur

Ben dedim simdi de esim uyansa da kahvalti hazirlasa diye bekliyorum hastanede yatip ciktiktan sonra elim hic varmiyor hazirlamaya korkudan
Aman kuzucum iyi yapmışsın dikkat et tabii

Ben 3 gündür falan midemden yana şikayet etmiyordum sabahları mide koruyucu içiyordum kendimi iyi hissediyorum diye dün sabah içmedim ve dün gece 2 tabak salçalı makarna yedim yoğurt eşliğinde. Sen misin yiyen midem cayır cayır sabaha kadar, kendim ettim kendim buldum. mide koruyucuya yine başlayacağım mecbur meğer beni iyi eden oymuş

Amaniiin ihmal etme kuzu mide yanmasi cok kotu bise cok salcalı mı makarna

Amaniiin ihmal etme kuzu mide yanmasi cok kotu bise cok salcalı mı makarna
Gerçekten fena birşey ve o en kötü gecelerime dönme düşüncesi çok korkuttu midem için dikkat edeceğim yediğim şeylere Gece yazmak istemedim de gündüz yapmaya erinen olmaz diye ayrıntı vereyim dedim

Birdilimkek Lulicim çok geçmiş olsun bende de 2 ay önce uzun yolculuk sonrası leke şeklinde kan gelmişti devamı gelmedi doktor da sıkıntı görmedi istirahat et dedi sende de kötü bir durum yoktur inşallah endişelenme bizi haberdar et mutlaka ❤

Bütün sinirimi bozdu gece gece uykusuz uykusuz geziyorum.Hepimiz hamileyiz strese girmemeliyiz kötü şeyler düşünmemeliyiz ve bu grupta bunu yapan tek kişi vardı iyi oldu böyle olduğu sonunun ama. Birdilimkek kanaması olunca zaten canımız sıkıldı bi de yazık herkes hala laf anlatmaya çalıştı ama nerde..

Gerçekten fena birşey ve o en kötü gecelerime dönme düşüncesi çok korkuttu midem için dikkat edeceğim yediğim şeylere Gece yazmak istemedim de gündüz yapmaya erinen olmaz diye ayrıntı vereyim dedim
Salcali seyler yanmayi arttiriyor malesef
Bende bgn borek yedim suan cayir cayir yaniyorum ama pisman degilm annem yapti cnku
Geceleri kasilma yasayan varmi? Artik dik oturamiyorum ayaklariyla itiyor sanki gogsume dogru. Sirtima yastik koyup yaslaninca veya uzaninca geciyor.

Mavinin yazdiklarina cevap verip topige geri dönmesini sağlamamak için alıntı yapmadım bilerek biz istediğimiz kadar konuşalım söyleyelim anlamiyo küçük bi kız çocuğu gibi çocuğa nasıl laf anlatamazsin buda öyle daha ilişki konusuyla tuvalette su gelme olayını aynı tutan bi insana ne diyebilirsin ki her zaman aynısını yapıp haklisiniz diye ortadan kayboluyo biz üzülüyoruz çok mu Ustune gittik diye bence bu sefer çok iyi olmuş enerji lazım bize son gunlerde enerjimizi sömürüyo resmen

Dğn aksam sag tarafıma cok pis bastı bebek geriniyorlar herhalde bıraz ovaladım yurudum fln kendıne geldii ayakları olmalııı cıksın falakaya yatırcam onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…