Biraz daha zidlanicaz boşuna cennet annelerini ayağının altında değil ya bünyemiz uykusuzluğa iyice alışıcak 2 saat uyusak bile zımba gibi olucaz ALLAH evladlarımızı korusun herşey geçici
Amin amin canim. Rabbim uykusuzluga alistiriyor aynen oyle ben o kadar uykucu bir insanim ki ben bile sorun yasamiyorum uyumayinca cok sukur bugunleri gosterene.
Amin amin canim. Rabbim uykusuzluga alistiriyor aynen oyle ben o kadar uykucu bir insanim ki ben bile sorun yasamiyorum uyumayinca cok sukur bugunleri gosterene.
Ben dedim simdi de esim uyansa da kahvalti hazirlasa diye bekliyorum hastanede yatip ciktiktan sonra elim hic varmiyor hazirlamaya korkudan
Birdilimkek
simdi gordum bende umarim devami gelmemistir ve ciddi birsey yoktur. Cok gecmis olsun.
Kizlar acaip karismis burasi son zamanlarimiz kimse kimseyi kirmasin pozitif seylerden konusalm. Bende cok korkuyorum ama dusunmemeye calisiyorum sadece onu kucagima verdiklerinde ki hisslerimi dusunmek istiyorum
Ben 3 gündür falan midemden yana şikayet etmiyordum sabahları mide koruyucu içiyordum kendimi iyi hissediyorum diye dün sabah içmedim ve dün gece 2 tabak salçalı makarna yedim yoğurt eşliğinde. Sen misin yiyen midem cayır cayır sabaha kadar, kendim ettim kendim buldum. mide koruyucuya yine başlayacağım mecbur meğer beni iyi eden oymuş
Ben 3 gündür falan midemden yana şikayet etmiyordum sabahları mide koruyucu içiyordum kendimi iyi hissediyorum diye dün sabah içmedim ve dün gece 2 tabak salçalı makarna yedim yoğurt eşliğinde. Sen misin yiyen midem cayır cayır sabaha kadar, kendim ettim kendim buldum. mide koruyucuya yine başlayacağım mecbur meğer beni iyi eden oymuş
Gerçekten fena birşey ve o en kötü gecelerime dönme düşüncesi çok korkuttu midem için dikkat edeceğim yediğim şeylere Gece yazmak istemedim de gündüz yapmaya erinen olmaz diye ayrıntı vereyim dedim
Gerçekten fena birşey ve o en kötü gecelerime dönme düşüncesi çok korkuttu midem için dikkat edeceğim yediğim şeylere Gece yazmak istemedim de gündüz yapmaya erinen olmaz diye ayrıntı vereyim dedim
Birdilimkek
Lulicim çok geçmiş olsun bende de 2 ay önce uzun yolculuk sonrası leke şeklinde kan gelmişti devamı gelmedi doktor da sıkıntı görmedi istirahat et dedi sende de kötü bir durum yoktur inşallah endişelenme bizi haberdar et mutlaka ❤
Birdilimkek
simdi gordum bende umarim devami gelmemistir ve ciddi birsey yoktur. Cok gecmis olsun.
Kizlar acaip karismis burasi son zamanlarimiz kimse kimseyi kirmasin pozitif seylerden konusalm. Bende cok korkuyorum ama dusunmemeye calisiyorum sadece onu kucagima verdiklerinde ki hisslerimi dusunmek istiyorum
Bütün sinirimi bozdu gece gece uykusuz uykusuz geziyorum.Hepimiz hamileyiz strese girmemeliyiz kötü şeyler düşünmemeliyiz ve bu grupta bunu yapan tek kişi vardı iyi oldu böyle olduğu sonunun ama. Birdilimkek
kanaması olunca zaten canımız sıkıldı bi de yazık herkes hala laf anlatmaya çalıştı ama nerde..
Bıktığım konular boyum uzun 76 kilo ile hamile kaldım 91 kiloyum hatta 92 çok zor kilo veriyorum 8 ayda 20 kilo verdim çok acılar çektim ehliyet olayı. Bunları bu gruba belki yüz defa yazdın en son kimin derdine ortak oldun kimi merak ettin sordun senin için senden başka birinin önemi var mı sen gruba girer derdini yazar çıkarsın kimin ne derdi var biliyor musun?Benim ne sıkıntım var mesela biliyor musu?
Mavinin yazdiklarina cevap verip topige geri dönmesini sağlamamak için alıntı yapmadım bilerek biz istediğimiz kadar konuşalım söyleyelim anlamiyo küçük bi kız çocuğu gibi çocuğa nasıl laf anlatamazsin buda öyle daha ilişki konusuyla tuvalette su gelme olayını aynı tutan bi insana ne diyebilirsin ki her zaman aynısını yapıp haklisiniz diye ortadan kayboluyo biz üzülüyoruz çok mu Ustune gittik diye bence bu sefer çok iyi olmuş enerji lazım bize son gunlerde enerjimizi sömürüyo resmen