2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde sadece arada akıntım oluyor canım o da arada çok nadir bulantı veya çok nadir kokulardan tiksinme senin daha ne kdar gecikti reglin çoğu şey 6. 7. Haftada başlıyor.
ben keseyi gördüğümde 5+2 ydi bugün6+5. artık bu tarihte başlamalıydı diye tahmin ediyorum. sen kaçıncı haftadasın

Allah korusun rabbim emanet iyi düşün iyi olsun kuzu hayırlı haberler bekliyoruz

Kuzular bende kabızlık başladı ya Elevit verdi bana acaba o mu yapıyor ki kullanan var mı vitamin siz neler kullanıyorsunuz sabahları hafif bulantım var oğlumda hafifti kızımda çok bulantım vardı bakalım küçük mucizenin gidişatı nasıl olacak

Ayyy 69 kilo hamile kaldım ya çok tırsıyorum 80 e dayanırken kapatsam bari

ben keseyi gördüğümde 5+2 ydi bugün6+5. artık bu tarihte başlamalıydı diye tahmin ediyorum. sen kaçıncı haftadasın
5+3 teyim bende ama perşembe gidicem Doktora 6.haftaya girmiş oluyorum

Rahat ol kuzum herşey güzel olacak içini ferah tut

Rabbim hayırlı zamanda size bahşedeceği bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Gönlünüze göre olur umarım her şey

Kızlar prilam yazdı doktor kullanan var mı aranızda mide bulantım çok ama kullanmaya korkuyorum
ben kullandım bende bi işe yaramadı
Kuzu sorma bende gecen kontrolde çıkardım hastanede cok kotuydm valla bugun iyi hissedyorm cok sukur
Metpamid verdi prilamı iki defa içsem olur mu diyorum bi işe yaramaz yine de istiyorsan iç diyor. Beni gıcık etti bugün doktor
Allah korusun rabbim emanet iyi düşün iyi olsun kuzu hayırlı haberler bekliyoruz
Şuan yoldasın veya doktordasın kuzu dualarım seninle inşallah çok çok mutlu çıkacaksın oradan rabbim korusun inşallah Allaha emanet
Rahat ol kuzum herşey güzel olacak içini ferah tut
Kuzularım geldim. Duydum kelebeğimin kalp atışını

yok daha vitamin vermedi, ilk hamileliğimde de 3 aydan sonra başlamıştım diye hatırlıyorum

Çok çok şükür kuzum çok sevindim senin adına bak herşey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…