Benimde sadece arada akıntım oluyor canım o da arada çok nadir bulantı veya çok nadir kokulardan tiksinme senin daha ne kdar gecikti reglin çoğu şey 6. 7. Haftada başlıyor.
Kızlar günaydın. Bugün çok kötü uyandım. Belim karnım kasıklarım her yerim ağrıyor. Yine bulantım çok kötü. Kalp atışı için doktora gideceğiz bugün. Ama kafamdaki olumsuzlukları atamıyorum. Kötü şeyler olacak gibi geliyor
Kuzular bende kabızlık başladı ya Elevit verdi bana acaba o mu yapıyor ki kullanan var mı vitamin siz neler kullanıyorsunuz sabahları hafif bulantım var oğlumda hafifti kızımda çok bulantım vardı bakalım küçük mucizenin gidişatı nasıl olacak
Kızlar günaydın. Bugün çok kötü uyandım. Belim karnım kasıklarım her yerim ağrıyor. Yine bulantım çok kötü. Kalp atışı için doktora gideceğiz bugün. Ama kafamdaki olumsuzlukları atamıyorum. Kötü şeyler olacak gibi geliyor
Günaydın kızlar dün şiddetli kasık ağrısıyla adetim başladı ve malesef hamile değilmişim. Keşke bu yolda sizinle yürüyebilseydim
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Aklınıza gelirse bana ve isteyen herkese dua edebilir misiniz?
Allah a emanet olun hepiniz...
Kuzular bende kabızlık başladı ya Elevit verdi bana acaba o mu yapıyor ki kullanan var mı vitamin siz neler kullanıyorsunuz sabahları hafif bulantım var oğlumda hafifti kızımda çok bulantım vardı bakalım küçük mucizenin gidişatı nasıl olacak
ben kullandım bende bi işe yaramadı
Metpamid verdi prilamı iki defa içsem olur mu diyorum bi işe yaramaz yine de istiyorsan iç diyor. Beni gıcık etti bugün doktor