2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuzucum kötüyü düşünmek sanırım adetimiz olmuş artık ama hep kendimize zarar veriyoruz böyle yaparak. Muayene koltuğunda doktorumu bekleyene kadar bile gitmemişti kötü düşünceler aklımdan, malum hiçbir belirtim yok ve gözümden yaşlar süzülmüştü görememe korkusu ile. Doktorum girdiği an motive edici kendinden emin sesiyle konuştu sonrası mı? Sonrası mucizemi gördüm yine süzüldü gözümden yaşlar, bu defa mutluluktan.❤ İçime su serpildi bulutların üzerinde gezdim bütün gün
Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla Çok güzel bir muayene olacak bak gör

Ay kuzum benim ne güzel yazmışın. Evet hep kötüyü düşünüyoruz. Huy olmuş resmen. İyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok olmuyor. İnşallah güzelimin kalp atışını duyarım. Belki o zaman biraz daha görmezden gelirim bulantıyı. Çünkü bu beni gerçekten çok yıprattı

Gerçekten çok üzgünüm ya rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve sağlıkla ilerlesin inşallah.
Hep dua edeceğim, aklınıza gelirse ne demekmiş hiç aklımdan çıkmaz ki.. Tez vakitte yüzün gülsün inşallah

Gerçekten insan bu düşüncelerin önüne çoğu zaman geçemiyor çok zor. Zaman zaman başarsamda bende engelleyemiyorum kendimi. Bebeği ve kalbi gördükten sonra daha iyi oldum ama. Bence sende öyle olacaksın.❤ Düşün ben kalbi sadece gördüm duymadım. Sen duyunca ne kadar güzel duygular yaşarsın bunu hayal et. İlaç hakkında muhakkak konuş doktorunla kuzum kıyamam sana mahvoldun vallahi

Kızlar beyaz akıntısı devam eden var mı aranızda hala.. bende hala bulantı yok. normal şekilde devam ediyorum. 3 düşüğüm olduğu için daha önceden trdirgin olmaya başladım ya( dr u arayıp gitmek için ısrar etcem bakalım 12 ağustosa kadar nasıl dayancam bu merakla bişmiyorum kabul etmezse. (

Allah razı olsun canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor çünkü.

aynen öyle kese için gittiğimde de öyleydi o kısa süre insan neler düşünüyor 7+4 üz inşallh kalp atışı duyulur amin
Kuzu o bendede oluyo hele o doktor bakiyo bisey soylemiyoya bi 30 saniye kalp krizi geciriyorum resmen bisey olmaz karin agrin varsa doktora soyle bisey olmcak Allhin izniyle bebek olusmasa kalbi atmasa bu kadar belirtin olmaz
Ağrılarım geçti kuzum. Gece cam açık uyudum heralde üşüdüm ondan oldu. Ama nalet bulantı hala var. Bugün dayanamadım ağladım ya deli gibi etti bu beni

Kuzum bende yoğun sarı akıntı var sanırım enfeksiyon dan. Beyaz olmuyor hiç bende

Kuzu ben iki tane iciyorum baya iyi hissediyorm kendimi gece namaza kalktim yemek yedim dusün

Kuzum bende yoğun sarı akıntı var sanırım enfeksiyon dan. Beyaz olmuyor hiç bende
anladım canım.. sende üzme canjnı bence her ley yolunda. sadece biraz zor bir hamilelik geçiriyorsın. eylül öztürk var ya o pişmemeiş kuru fasülye atıyordu tekipçileri önermişti bulantısı geçmiş hemen. bir zararı var mıdır bilemiyorım

Benimde sadece arada akıntım oluyor canım o da arada çok nadir bulantı veya çok nadir kokulardan tiksinme senin daha ne kdar gecikti reglin çoğu şey 6. 7. Haftada başlıyor.

Kızlar selam bakamadım bikaç gündür. Misafir gelen giden bitmiyor. Nasıl gidiyor hamilelikler umarım herşey yolundadır
Bende bakamadım iki gündür ve aynen KurkmantoluSero nun dediği gibi yatmalı kusmalı ama buna da şükür bebeiş iyi olsun yeter ki ben herşeye razıyım

Kuzu ben iki tane iciyorum baya iyi hissediyorm kendimi gece namaza kalktim yemek yedim dusün
ohh maşallah. Ben şuan hastaneye giderken bile istifra ediyorum yaaa
Amiiin amin amin insallah serocumm az kaldı randevuya heyecanlıyım
bendeee
Bunu biri daha demişti ama cesaret edemedim

Canım ben bu bebişi 12 yıldır bekliyorum cumartesi test yaptım iki çizgi hastanenin acil bölümüne gittim pazartesi yi bekleyemezdim bu heyecanla ve rica minnetle yaptırdım kan testini veee 4431 gebelik var ama pazartesi kadın doğuma gidip keseyi görmek lazım dedi ve gittim kese görüldü hafta pazartesi gel kalp atışı için dedi ve kısmetse gidicem bakalım ama bulantılar beni perişan etti

Kızlar prilam yazdı doktor kullanan var mı aranızda mide bulantım çok ama kullanmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…