- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Günaydın kuzucumKızlar günaydın. Bugün çok kötü uyandım. Belim karnım kasıklarım her yerim ağrıyor. Yine bulantım çok kötü. Kalp atışı için doktora gideceğiz bugün. Ama kafamdaki olumsuzlukları atamıyorum. Kötü şeyler olacak gibi geliyor
Ay kuzum benim ne güzel yazmışın. Evet hep kötüyü düşünüyoruz. Huy olmuş resmen. İyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok olmuyor. İnşallah güzelimin kalp atışını duyarım.Günaydın kuzucumkötüyü düşünmek sanırım adetimiz olmuş artık ama hep kendimize zarar veriyoruz böyle yaparak. Muayene koltuğunda doktorumu bekleyene kadar bile gitmemişti kötü düşünceler aklımdan, malum hiçbir belirtim yok ve gözümden yaşlar süzülmüştü görememe korkusu ile. Doktorum girdiği an motive edici kendinden emin sesiyle konuştu sonrası mı? Sonrası mucizemi gördüm yine süzüldü gözümden yaşlar, bu defa mutluluktan.❤ İçime su serpildi bulutların üzerinde gezdim bütün gün
Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaÇok güzel bir muayene olacak bak gör
Gerçekten çok üzgünüm ya rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve sağlıkla ilerlesin inşallah.Günaydın kızlar dün şiddetli kasık ağrısıyla adetim başladı ve malesef hamile değilmişim. Keşke bu yolda sizinle yürüyebilseydim
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Aklınıza gelirse bana ve isteyen herkese dua edebilir misiniz?
Allah a emanet olun hepiniz...
Gerçekten insan bu düşüncelerin önüne çoğu zaman geçemiyor çok zor. Zaman zaman başarsamda bende engelleyemiyorum kendimi. Bebeği ve kalbi gördükten sonra daha iyi oldum ama. Bence sende öyle olacaksın.❤ Düşün ben kalbi sadece gördüm duymadım. Sen duyunca ne kadar güzel duygular yaşarsın bunu hayal et.Ay kuzum benim ne güzel yazmışın. Evet hep kötüyü düşünüyoruz. Huy olmuş resmen. İyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama yok olmuyor. İnşallah güzelimin kalp atışını duyarım.Belki o zaman biraz daha görmezden gelirim bulantıyı. Çünkü bu beni gerçekten çok yıprattı
Allah razı olsun canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor çünkü.Gerçekten çok üzgünüm ya rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve sağlıkla ilerlesin inşallah.
Hep dua edeceğim, aklınıza gelirse ne demekmiş hiç aklımdan çıkmaz ki.. Tez vakitte yüzün gülsün inşallah
Amin canım benim bu zorlukların arkasından güzellikler gelecek inşallah. Rabbim sabır versin güç versin sanaAllah razı olsun canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor çünkü.
Kuzu o bendede oluyo hele o doktor bakiyo bisey soylemiyoya bi 30 saniye kalp krizi geciriyorum resmen bisey olmaz karin agrin varsa doktora soyle bisey olmcak Allhin izniyle bebek olusmasa kalbi atmasa bu kadar belirtin olmazAy bilmiyorum niye böyleyim
aynen öyle kese için gittiğimde de öyleydi o kısa süre insan neler düşünüyorGerçekten insan bu düşüncelerin önüne çoğu zaman geçemiyor çok zor. Zaman zaman başarsamda bende engelleyemiyorum kendimi. Bebeği ve kalbi gördükten sonra daha iyi oldum ama. Bence sende öyle olacaksın.❤ Düşün ben kalbi sadece gördüm duymadım. Sen duyunca ne kadar güzel duygular yaşarsın bunu hayal et.İlaç hakkında muhakkak konuş doktorunla kuzum kıyamam sana mahvoldun vallahi
Ağrılarım geçti kuzum. Gece cam açık uyudum heralde üşüdüm ondan oldu. Ama nalet bulantı hala var. Bugün dayanamadım ağladım ya deli gibi etti bu beniKuzu o bendede oluyo hele o doktor bakiyo bisey soylemiyoya bi 30 saniye kalp krizi geciriyorum resmen bisey olmaz karin agrin varsa doktora soyle bisey olmcak Allhin izniyle bebek olusmasa kalbi atmasa bu kadar belirtin olmaz
Kuzum bende yoğun sarı akıntı var sanırım enfeksiyon dan. Beyaz olmuyor hiç bendeKızlar beyaz akıntısı devam eden var mı aranızda hala.. bende hala bulantı yok. normal şekilde devam ediyorum. 3 düşüğüm olduğu için daha önceden trdirgin olmaya başladım ya( dr u arayıp gitmek için ısrar etcem bakalım 12 ağustosa kadar nasıl dayancam bu merakla bişmiyorum kabul etmezse. (
Kuzu ben iki tane iciyorum baya iyi hissediyorm kendimi gece namaza kalktim yemek yedim dusünaynen öyle kese için gittiğimde de öyleydi o kısa süre insan neler düşünüyor7+4 üz inşallh kalp atışı duyulur amin
Ağrılarım geçti kuzum. Gece cam açık uyudum heralde üşüdüm ondan oldu. Ama nalet bulantı hala var. Bugün dayanamadım ağladım ya deli gibi etti bu beni
Gozun aydin kuzuBugun bebegin kalp atışlarını gördükama küçük bi kanama alani varmış cok onemli degil dedi doktorum progestan verdi
Amiiin amin amin insallah serocummaynen öyle kese için gittiğimde de öyleydi o kısa süre insan neler düşünüyor7+4 üz inşallh kalp atışı duyulur amin
anladım canım.. sende üzme canjnı bence her ley yolunda. sadece biraz zor bir hamilelik geçiriyorsın. eylül öztürk var ya o pişmemeiş kuru fasülye atıyordu tekipçileri önermişti bulantısı geçmiş hemen. bir zararı var mıdır bilemiyorımKuzum bende yoğun sarı akıntı var sanırım enfeksiyon dan. Beyaz olmuyor hiç bende
Benimde sadece arada akıntım oluyor canım o da arada çok nadir bulantı veya çok nadir kokulardan tiksinme senin daha ne kdar gecikti reglin çoğu şey 6. 7. Haftada başlıyor.Kızlar beyaz akıntısı devam eden var mı aranızda hala.. bende hala bulantı yok. normal şekilde devam ediyorum. 3 düşüğüm olduğu için daha önceden trdirgin olmaya başladım ya( dr u arayıp gitmek için ısrar etcem bakalım 12 ağustosa kadar nasıl dayancam bu merakla bişmiyorum kabul etmezse. (
Bende bakamadım iki gündür ve aynen KurkmantoluSero nun dediği gibi yatmalı kusmalı ama buna da şükür bebeiş iyi olsun yeter ki ben herşeye razıyımKızlar selam bakamadım bikaç gündür. Misafir gelen giden bitmiyor. Nasıl gidiyor hamileliklerumarım herşey yolundadır
ohh maşallah. Ben şuan hastaneye giderken bile istifra ediyorum yaaaKuzu ben iki tane iciyorum baya iyi hissediyorm kendimi gece namaza kalktim yemek yedim dusün
bendeeeAmiiin amin amin insallah serocummaz kaldı randevuya heyecanlıyım ❤
Bunu biri daha demişti ama cesaret edemedimanladım canım.. sende üzme canjnı bence her ley yolunda. sadece biraz zor bir hamilelik geçiriyorsın. eylül öztürk var ya o pişmemeiş kuru fasülye atıyordu tekipçileri önermişti bulantısı geçmiş hemen. bir zararı var mıdır bilemiyorım
Canım ben bu bebişi 12 yıldır bekliyorum cumartesi test yaptım iki çizgiHemn öğrenir öğrenmez doktora giden arkadaşlar sadece betaya mi bakıldı yoksa muayene de oldunuz mu? Kızımda sadece betaya bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı da doktorum.o yüzden yine erken gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?