2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geceki msjları yeni okudum okurken ufak çaplı bir sinir krizi yaşadım şu aylardır bizim sabrımızı zorlayan arkadaş doktoru risklisin sezeryan olmam lazım dedikten sonra bile hala kalkmış karar veremedim normali araştırıyorum diyip kesi biçi olaylarına girip ilk dogum yasayacak arkadaşları korkutmaktan zevk alıyo. Benim ilk dogumum normal oldu ve öncesinde bir kere bile aklıma gelmedi orası eskisi gibi olacak mi diye. Bu kadar kocasının zevkini düşünüp kendi değerini alt üst eden bi insan tanımadım daha önce anne olacaksın sen ya anne daha ötesi mi var yemişim kesiyi! Bu kadar merak ediyorsan git video izle internetten araştır hala lulinin msjını görmedim diye kendini savunuyo konu o değil konu bizim ondan bıkmışlığımız. İnşallah bu sefer bir daha dönmemek üzere gitmiştir Allah lohusalık döneminde çevresine sabır versin. Bu arada nisan anneleri çok hoşsunuz gelirse de almayın içeri

Herkesin dikkatini ceken ve kendini tekrarlayan bir arkadasti. Umarim gercek hayatinda daha poZitif ve makul bir insandir. Ben yazis seklinden dolayi cok okuyamiyordum onu ( uzun ve karisik) Herkes cok sabretti ama patladi sonunda keske boyle olmasaydi.

Valla kimsenin kahrını çekemeyiz burda doğuma konsantre olup arkadaşların sevincine üzüntüsüne ortak olmak istiyorum. Doktor kontrolüne giden arkadaşları heyecan ile bekliyorım.

Keşke..ama belliydi böyle olacağı..benim ilk doğumum olacak dün yazdıklarını okuyunca kanım dondu moralim bozuldu ve uykum kaçtı.Burda birbirimize destek oluyoruz bunu bize hissettirmeye hakkı yok

Valla kimsenin kahrını çekemeyiz burda doğuma konsantre olup arkadaşların sevincine üzüntüsüne ortak olmak istiyorum. Doktor kontrolüne giden arkadaşları heyecan ile bekliyorım.
Bende öyle hepimizin derdi var bizde anlatıyoruz ama insan birseyi yüz kere anlatmaz ki yaa beşik ev yok aylık kazanc kilo
Kilo muhabbetinden dolayi gitti hala geldiğinde kilodan bahsediyo siz gerekli cevapları vermissiniz kızlar ağzınıza saglik

Ben 33.haftaya gircem ama daha açıp hiç izlemedim olumsuz etkilenmiyim die. Burda evet yazılanlar kötü oluo etkileniyoruz ama işte yapacak bşy yok cnm.

Heh şükür bir tane daha cazip fiyat duydum
Cnm bende epidural farkı 500 TL die duydum.
annem beni ahırda doğurmuş
Kızlar tam da konunun üstüne geldi ama lavaboya gittim peçeteye kan geldi..
Canımmm gece girmedim nasılsın nasıl oldun haber et bize de. Geçmiş olsun inşallah
[QUOTE

Günaydın kızlar gece neler olmuş öyle erken yatınca kaçırmışım hepsini. Öncellikle Birdilimkek sana çok geçmiş inşallah tekrarlamaz. Mavi de gitmiş anlaşılan sözünü tutarda bir daha gelmez umarım çok farklı bir kişilik gerçekten normal hayatında da böyleyse yakınlarına Allah sabır versin.

Keşke..ama belliydi böyle olacağı..benim ilk doğumum olacak dün yazdıklarını okuyunca kanım dondu moralim bozuldu ve uykum kaçtı.Burda birbirimize destek oluyoruz bunu bize hissettirmeye hakkı yok
Evet haklisin benimde ilk ve kotu bisi okumak etkilenmek istemiyorum. Herkes dikkat ediyor artik eskisi gibi degil cunku sona yaklastik.

Kızlar günaydın karışmış çarşı pazar. Dün 7den sonra girmedim olanları şimdi okudum. 1881den 1909olmjs sayfa. Hepsini de tek tek okudum. 70 olan şarjım şuan 44lerde ben 33.haftaya gircem nerdeyse kendimi korkutmamak için hiç bir doğum şeklini araştırmadım. Anca burda yazılanları okuyorum. Korkmuo değilim ama insanların ağzına vurup susturmak gibi bşy imiz yok. Cinsel lik en son düşüneceğim şey. Bnm de eşimin de önceliğimiz cocugumuzun saglıklı dünyaya gelmesi. Ben hep yazıom bunu herkeste öğrendi ama en son yumurtlama oldgunda yapmıstık 7 temmuzda. Ondan sonra bebeğe bşy olur die yapmadık bile. Dr yasak vs demediği halde yapmadık. Cinsel lik bu kadar öncelikli olmaması gerek. Yok doğumdan sonra nasıl olur bol mu olur dar mı 40 günde iyileşir mi vs hiç takmıyorum bu tür konuları. Ki arkadaş demişti sanırım Dr normal olsun demiş yok sezaryen istiom die. Hala neden normal doğum konusuo ki.

Son yazdigina katiliyorum. Kendi sezeryan istedi sonra doktoru okay verdi. Nedencsonra kesi ve normal dogumu konusmaya basladi. Ilginc...

Kızlar günaydın. Gece baya bir olay olmuş. Boş yere kendinizde kuzularınızda üzmüşsünüz. Hic sıkılmayın.bazı insanları degistirmeniz mumkun değil.heleki mavi gibi bencil insanları imkansız gibi birşey. Birdilimkek insallah iyisindir.dedigin gibi en azından artik haftalarımız ileri en fazla erken doğum olur. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı hepimize nasip etsin.

Kizlar Günaydın öncelikle Birdilimkek çok geçmiş olsun kuzucum umarim devami gelmemiştir yine de doktora görünmende fayda vardır diye düşünüyorum.

Dun aksam hic girmedim neler olmuş öyle sonu cok da guzel olmuş. Okurken ne kadar sinir olsamda bir daha dönmeyeceğini okuyunca mutlu oldum. Keşke o saatler aktif olsaydım benim de söyleyecek bir suru şeyim vardı şimdi cevap vermeye gelmesin diye yazmak ve etiket yapmak istemiyorum. Hepimizin tek ortak noktası ona sinir olmamizdi. Nornal dogum istiyorum ve araştırmadan başıma ne geleceğini bilmeden girmek istiyorum onun yazdıklarını okumadan geçiyorum uzun suredir. Artik topigimiz huzuruna kavuşur bence bu arada nisan anneleri cok tatlısınız cok güldüm size

Günaydın kızlar tam 90 bildirim gelmiş onları okuyup mı döneyim okumadan mı bilemedim iyiyim kızlar gece biraz ağrım oldu ama genel ağrılar gibiydi. Kan gelmedi daha çok şükür sabaha kadar kontrol ettim. Hepinizi üzdüğüm için özür dilerim insan ne kadar tecrübeli okurla olsun kan görmek gebelikte korkulu rüya resmen ben de o panikle buraya yazdım..

Bebek hareketli ben iyiyim kan falan yok her şey yolunda yani hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şimdi geçmişe dönüp 90 iletiyi okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…