2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben canim yatinca kasilma yasiyorum cok fazla otururken cok daha rahatim bakalim bebisler iyi olsun da bugunler gecer elbet onlar icin endiseleniyorum kasilma oldukcq
Oh cok sukur icim rahatladi demekki anlik bise olmus gecmis ve bidaha olmaz insallah cok sukur

Ay cok sevindim cnm. Pandemi olmasa sarılıp öperdim okadar mutlu oldum. Ya inşallah hepimiz zamanında alırız bebelerimizi kucagımıza

Ay çok şükür iyi olsa canım

Canım çok sevindim iyi olmana. Akşam girmedim sabah sayfalari okuya okuya geliyordum, inşallah yazmıştır ve iyidir diye çok şükür mesajını görmek sevindirdi

Sacmalama luli ne özür dilemesi tabi ki yazacaksın çok şükür sevindim bisey olmamasına doktora sordun mu yinede özür dileyecek insanlar gitti çok şükür

Günaydın kızlar,
Akşamki mevzuları ancak okudum. Sonunda olması gereken olmuş. Artık grubumuzun enerjisi düşmesin, kötü enerjileri kovmuş olalım. Bu kadar lafın üzerine gelmez artık.
19 gün sonra doğumum var resmen yazılanları gördükçe icim bi tuhaf oluyordu. Neyse ki kızımı, kavuşma animizi hayal edip kötü şeyleri kovuyorum. Doğum şekli ne olursa olsun mucizemizle kavusmamiz paha biçilemez. O yüzden lütfen kötü tecrübeleri herkes kendine saklasin, önemli olan mucizemize kavusmamiz

Cok az kalmıs senın ılk bebekler gelecrk hayırlısıyla :)

Ayy insallah gelmez yuzsuz biRAz 3 5 gun snra gelr yine bisey yokmus gbi dengesiz ya dogumuna cok az kalms benide aldi bi heycan insaah saglikla gelsn bebislermizz

Canım naptın bi gitsen mı hastaneye paniklememen çok güzel ama yine de için rahat eder muhakkak haber ver bize de inşallah hersey yolundadır zaten ama emin olalım
Sağol kuzum şimdilik iyiiym bugün yine hep takip edeceğim bir sorun olmazsa rahatlarım artık
Doktorun numarası yok mu cnm sende durumdan bilgilendir hareketlerini takip et bebsiin yarın bi doktora görün ihmal etme olur mu ? Bizi de bilgilendir geçmiş olsun
Haftasonu olduğu için mesaj attım aramak istemedim doktorumu canım. Görünce hemen yazar ben de size bildiririm
İnşallah kuzum sağol
Ay cok sevindim cnm. Pandemi olmasa sarılıp öperdim okadar mutlu oldum. Ya inşallah hepimiz zamanında alırız bebelerimizi kucagımıza
Öp gızz benn çok severim öpülmeyi pandemiden sonra borcun olsun
Ay çok şükür iyi olsa canım
Sağol kuzum
Canım çok sevindim iyi olmana. Akşam girmedim sabah sayfalari okuya okuya geliyordum, inşallah yazmıştır ve iyidir diye çok şükür mesajını görmek sevindirdi
İyiyim iyiyim şükür canım
Canım doktorunun numarası varsa bi mesaj at istersen onemli derse gidersin için de rahat etsin bence
Attım canım cevabına göre bir yol izlerim artık
Sacmalama luli ne özür dilemesi tabi ki yazacaksın çok şükür sevindim bisey olmamasına doktora sordun mu yinede özür dileyecek insanlar gitti çok şükür

Kızlar girdiğimde 90 ileti ve gördüm şok oldum kimsenin güzel temennilerini kaçırmamak için en baştan hepsini okuyayım dedim. Az önce eşime bişey söylemek için gözlerine baktım eşim korktu. Senin gözlerin ne kadar siyah dedi telefona çok dikkatli bakmaktan gözbebeklerim tüm gözümü kaplamış ay hiç gülesim yoktu ya komiğime gitti. Sağolun varolun valla hepiniz iyi ki varsınız

Günaydın minnoşların güzel anneleri
Güzel bir sabaha uyandık şükür, okuya okuya geldim Birdilimkek iyi olmana çok sevindim canım. Geçmiş olsun, birdaha olmasın bütün gece girdim baktım acaba yazdın mı birşey diye. İyi haberini almak bizede iyi geldi. Sayfamız huzura kavuştu diye düşünüyorum, inşallah böyle kalır

Cok az kalmıs senın ılk bebekler gelecrk hayırlısıyla :)
Çok şükür canım, inşallah. Heyecanla bekliyoruz kuzumu
Ayy insallah gelmez yuzsuz biRAz 3 5 gun snra gelr yine bisey yokmus gbi dengesiz ya dogumuna cok az kalms benide aldi bi heycan insaah saglikla gelsn bebislermizz
Sağol cnm. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…