Canım benim ya çok şükür iyisin yasminin dedigi gibi güzel kalbin korur seni ❤ birkaç gun tedbir amaçlı yat istirahat et hiç yorma kendini bebişine sağlıkla kavuşacaksınGünaydın kızlar tam 90 bildirim gelmişonları okuyup mı döneyim okumadan mı bilemedim iyiyim kızlar gece biraz ağrım oldu ama genel ağrılar gibiydi. Kan gelmedi daha çok şükür sabaha kadar kontrol ettim. Hepinizi üzdüğüm için özür dilerim insan ne kadar tecrübeli okurla olsun kan görmek gebelikte korkulu rüya resmen ben de o panikle buraya yazdım..
Bebek hareketli ben iyiyim kan falan yok her şey yolunda yani hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şimdi geçmişe dönüp 90 iletiyi okuyacağım
Çoooook geçmiş olsun canım korkulacak bişey olmaması çok güzel inşallah devamı da gelmezGünaydın kızlar tam 90 bildirim gelmişonları okuyup mı döneyim okumadan mı bilemedim iyiyim kızlar gece biraz ağrım oldu ama genel ağrılar gibiydi. Kan gelmedi daha çok şükür sabaha kadar kontrol ettim. Hepinizi üzdüğüm için özür dilerim insan ne kadar tecrübeli okurla olsun kan görmek gebelikte korkulu rüya resmen ben de o panikle buraya yazdım..
Bebek hareketli ben iyiyim kan falan yok her şey yolunda yani hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şimdi geçmişe dönüp 90 iletiyi okuyacağım
Canım şimdi görüyorum keşke dün akşam girip görseydim belki rahatlatırdım seni . 26. Haftamda benden de pembe kan gelmişti ben de o gün vücut temizliği yapmıştım biraz tahriş oldu ondan mı oldu bilemiyorum ama apar topar doktora gittim hem alttan hem karından kontrol etti hiç bir sıkıntı yok dedi . Hatta nefret ettiğim spekulumla da baktı bişi çıkmadı . Belki o anlık hormonal belki de tahrişti . Sen de yüreğini ferah tut ama son haftalara yaklaştığımız şu zamanlarda ihmal da etmemek gerekGünaydın kızlar tam 90 bildirim gelmişonları okuyup mı döneyim okumadan mı bilemedim iyiyim kızlar gece biraz ağrım oldu ama genel ağrılar gibiydi. Kan gelmedi daha çok şükür sabaha kadar kontrol ettim. Hepinizi üzdüğüm için özür dilerim insan ne kadar tecrübeli okurla olsun kan görmek gebelikte korkulu rüya resmen ben de o panikle buraya yazdım..
Sağol kuzum şimdilik iyiiym bugün yine hep takip edeceğim bir sorun olmazsa rahatlarım artık
Haftasonu olduğu için mesaj attım aramak istemedim doktorumu canım. Görünce hemen yazar ben de size bildiririm
İnşallah kuzum sağol
Öp gızz benn çok severim öpülmeyipandemiden sonra borcun olsun
Sağol kuzum
İyiyim iyiyim şükür canım
Attım canım cevabına göre bir yol izlerim artık
Bzıım saglık ocagı tetanoz dan sonra hıc cagırmadı ama e nabız da snrm gözukmuyor ılac yazdırmıstım onlar cıkmıyor.. kan ılacım pembe olan gynoferro benm de ne yükselti ne düştü 10-10.5 gıdıp gelıyor ama bazen ıcmıyorum bazen tok ıcıyorum onlara dıkkat etmek lazımİyi olmana çok sevindim cnm
Kizlar yarın sağlık ocağı çağırdı beni benim sağlık ocağında verdiğim tahliller e nabizda görünmüyor sizinn gozukuyor mu acaba??
Bide ben de enfeksiyon var vajinal fitil kullanıyorum ya kullandığımin sabahı ağrım oluyo adet sancısı gibikullanan var mı aranızda normal mi bu ?
Son sorum kan ilaciniz nedir benim ferrum fort da gnyoferon da yukseltmedi kanımı
E nabizda göremezsen sağlık ocağını ara canım oradan onayliyorlar mı birsey yapıyorlar bir kere bende görememiştim ondan sonra gördüm hep.İyi olmana çok sevindim cnm
Kizlar yarın sağlık ocağı çağırdı beni benim sağlık ocağında verdiğim tahliller e nabizda görünmüyor sizinn gozukuyor mu acaba??
Bide ben de enfeksiyon var vajinal fitil kullanıyorum ya kullandığımin sabahı ağrım oluyo adet sancısı gibikullanan var mı aranızda normal mi bu ?
Son sorum kan ilaciniz nedir benim ferrum fort da gnyoferon da yukseltmedi kanımı
Canım benim tahlil sonuçlarım e nabizda görünüyor. Sağlık ocağı 3.görüşme için arayacaktı ama hala aramadı. Bilgilendirme yapacaktı, inşallah unutmazlar.İyi olmana çok sevindim cnm
Selam arkadaşlarr.Birdilimkek iyi olmana çok sevindim
neden böyle ekşınlı şeyler haftasonu olur anlamıyorum. Haftaiçini bekleyincanım çıktı okuyacam diye.
Neyse yeni başlangıçlar vatana millete topiğe hayırlı olsun.
Çoooook geçmiş olsun canım korkulacak bişey olmaması çok güzel inşallah devamı da gelmez
Çok sağolun kızlar şükür şimdi iyiyim umarım tekrarlamaz. C Crn07 biraz da alttan muayeneden korkmuyorum değilCanım şimdi görüyorum keşke dün akşam girip görseydim belki rahatlatırdım seni . 26. Haftamda benden de pembe kan gelmişti ben de o gün vücut temizliği yapmıştım biraz tahriş oldu ondan mı oldu bilemiyorum ama apar topar doktora gittim hem alttan hem karından kontrol etti hiç bir sıkıntı yok dedi . Hatta nefret ettiğim spekulumla da baktı bişi çıkmadı . Belki o anlık hormonal belki de tahrişti . Sen de yüreğini ferah tut ama son haftalara yaklaştığımız şu zamanlarda ihmal da etmemek gerek
Korkma canım ya ne kadar korkarsan o kadar kötü olur belki hiç korktuğun gibi olmayacak bende alttan muayeneden çok çekinmiştim ama öyle korktuğum gibi olmadı
O yöreden yöreye değişiyo bazen ikisi karışık koyanda varKızlar bsy Dicem ama gülmeyin. Ben İlk kez kara lahana ve pazı sarması yapcam.Netten baktım kimisi bulgur kimisi pirinç koyuyor içine. Siz hangisini koyuyorsunuz. Bunu koyuyorum bunu yapıom güzel oluo dediğiniz şeyler püf noktaları var mı
Canım her şey bebeklerin sağlığı için . Öyle düşün. Zor ama yapacak bir şey yok . Geçen 35 haftalık hamile arkadaşımdan da geldi yine pembe kan onda da bişi çıkmadı ama bunu doktordan duysak daha iyi olur bence . Benim tüp bebek olduğundan defalarca alttan muayene olmama rağmen insan her seferinde tedirgin oluyor ama başka türlü de rahatlayamamıştım ben. Benim kahverengiye dönerek kesildi . Senin tamamen bitti mi şimdi gelmiyor değil mi geceden beri
Benimki de ters . Bazı günler daha fazla bazı günler daha az hissediyorum hareketlerini. Bazen zıplatacak dereceye de getiriyorKızlar bebeği ters olan varmı? Tekmeleri hareketler rahat ve net hissediyormusunuz tersken? Benim bebeğim ters şu an.öyle sert tekmeler falan gitti arada kapasını bi yerlerini dayıyor bide dönerse pıt pıt hafif hafif hissediyorum o kadar
Benimde öyle bazen karnımı sallıyor resmen.bazı günlerde korkuyorum bişeymi oldu diye.Ters olmasıyla alakalı galiba dimi?Benimki de ters . Bazı günler daha fazla bazı günler daha az hissediyorum hareketlerini. Bazen zıplatacak dereceye de getiriyor
Canım ben bi ara hatırlarsan hareketlerini hissedemiyorum demiştim doktora gittim tersti dediğin gibi sadece pıt pıt hissediyordumKızlar bebeği ters olan varmı? Tekmeleri hareketler rahat ve net hissediyormusunuz tersken? Benim bebeğim ters şu an.öyle sert tekmeler falan gitti arada kapasını bi yerlerini dayıyor bide dönerse pıt pıt hafif hafif hissediyorum o kadar
Benimki biliyosun bi ters bi düz ama şimdi yine tersCanım ben bi ara hatırlarsan hareketlerini hissedemiyorum demiştim doktora gittim tersti dediğin gibi sadece pıt pıt hissediyordum
Daha önce olmuştum canım acımadığını biliyorum. Benimki biraz psikolojik işteKorkma canım ya ne kadar korkarsan o kadar kötü olur belki hiç korktuğun gibi olmayacak bende alttan muayeneden çok çekinmiştim ama öyle korktuğum gibi olmadı
Tabiki damak tadi ama pirincle tavsiye ederim kuzuKızlar bsy Dicem ama gülmeyin. Ben İlk kez kara lahana ve pazı sarması yapcam.Netten baktım kimisi bulgur kimisi pirinç koyuyor içine. Siz hangisini koyuyorsunuz. Bunu koyuyorum bunu yapıom güzel oluo dediğiniz şeyler püf noktaları var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?