- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Gelmiyor çok şükür canım mecbur kalırsam tabi ki her şey yaptırırım bebeğimin kel kafasındaki bir saç teli için canımı veririm muayene ne kiCanım her şey bebeklerin sağlığı için . Öyle düşün. Zor ama yapacak bir şey yok . Geçen 35 haftalık hamile arkadaşımdan da geldi yine pembe kan onda da bişi çıkmadı ama bunu doktordan duysak daha iyi olur bence . Benim tüp bebek olduğundan defalarca alttan muayene olmama rağmen insan her seferinde tedirgin oluyor ama başka türlü de rahatlayamamıştım ben. Benim kahverengiye dönerek kesildi . Senin tamamen bitti mi şimdi gelmiyor değil mi geceden beri
Açıkçası onunla mı alakalı bilmiyorum ama az da olsa hareketi hissetmek rahatlatıyor beni .Benimde öyle bazen karnımı sallıyor resmen.bazı günlerde korkuyorum bişeymi oldu diye.Ters olmasıyla alakalı galiba dimi?
Yok canım hatta doktor dedi ki ters durdugu için hareketlerini aşağıda az hissedersin korkma dedi pıt pıt bile yapması hareket etmesi demekBenimki biliyosun bi ters bi düz ama şimdi yine tersşansıma hiç hissedemiyorum kolay kolay bu da beni geriyo bazen.aynen pıt pıt oluyo öyle
Beni de rahatlatıyor da şöyle gümbür gümbür vurduğunda bi oh diyorum.içerde ne olduğunu görememek çok kötüAçıkçası onunla mı alakalı bilmiyorum ama az da olsa hareketi hissetmek rahatlatıyor beni .
Bide artik yerleri de daraldi eskisi gibi rahat hareket etmiyolar canim endiselenme ve plasentanin yeriyle de ilgili benim kizinki on duvarda o yuzden oglanin hareketleri daha net mesela oglaninki yan duvardaBenimde öyle bazen karnımı sallıyor resmen.bazı günlerde korkuyorum bişeymi oldu diye.Ters olmasıyla alakalı galiba dimi?
Yok canım hatta doktor dedi ki ters durdugu için hareketlerini aşağıda az hissedersin korkma dedi pıt pıt bile yapması hareket etmesi demek
Ben kan ilacı da gnyoferon sabah akşam içiyorum inşallah yükselir yoksa damardan demir takviyesi alacamİyi olmana çok sevindim cnm
Kizlar yarın sağlık ocağı çağırdı beni benim sağlık ocağında verdiğim tahliller e nabizda görünmüyor sizinn gozukuyor mu acaba??
Bide ben de enfeksiyon var vajinal fitil kullanıyorum ya kullandığımin sabahı ağrım oluyo adet sancısı gibikullanan var mı aranızda normal mi bu ?
Son sorum kan ilaciniz nedir benim ferrum fort da gnyoferon da yukseltmedi kanımı
Belkide bayaa kilo aldı doğru.En son 15 gün önce gittiğimde 1800 dü kilosu yeri iyice daralmış olabilir iki haftada.Gece sağa sola döndüğümde hareketlenmiyor artık yerleşmek için o korkuttu beni herhalde.Normalde ben yerleşirdim peşmden o pozisyonunu bulurdu uyumaya devam ederdik.Bide artik yerleri de daraldi eskisi gibi rahat hareket etmiyolar canim endiselenme ve plasentanin yeriyle de ilgili benim kizinki on duvarda o yuzden oglanin hareketleri daha net mesela oglaninki yan duvarda
Benim 10.3 tü son tahlilde 9.9 düşmüş günde 2 ye çıkardı yükselmezse damardan demir takviyesi yaparız dediBzıım saglık ocagı tetanoz dan sonra hıc cagırmadı ama e nabız da snrm gözukmuyor ılac yazdırmıstım onlar cıkmıyor.. kan ılacım pembe olan gynoferro benm de ne yükselti ne düştü 10-10.5 gıdıp gelıyor ama bazen ıcmıyorum bazen tok ıcıyorum onlara dıkkat etmek lazım
Şimdi 2200 vardır canım büyüdükçe azalıyor hareketleriBelkide bayaa kilo aldı doğru.En son 15 gün önce gittiğimde 1800 dü kilosu yeri iyice daralmış olabilir iki haftada.Gece sağa sola döndüğümde hareketlenmiyor artık yerleşmek için o korkuttu beni herhalde.Normalde ben yerleşirdim peşmden o pozisyonunu bulurdu uyumaya devam ederdik.
Piirnç canım kesinlikleKızlar bsy Dicem ama gülmeyin. Ben İlk kez kara lahana ve pazı sarması yapcam.Netten baktım kimisi bulgur kimisi pirinç koyuyor içine. Siz hangisini koyuyorsunuz. Bunu koyuyorum bunu yapıom güzel oluo dediğiniz şeyler püf noktaları var mı
Bebek büyüdükçe benim paranoyamda onunla birlikte büyüdü herhaldeŞimdi 2200 vardır canım büyüdükçe azalıyor hareketleri
Valla hiç kolay değil her an acaba diyorsunBebek büyüdükçe benim paranoyamda onunla birlikte büyüdü herhaldeah analık nasıl birşeymiş ya
Hala ayda bir gidiyorum canım. En son 28+6 da gittim şimdi 31+3 deyim. 10 gün sonra giderim diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsaNormal kontrol ne zaman canım
Afiyet olsun kuzucum şimdidenAy Allah korusun mide zorbugun ben de yiyecüüm
Malesef canım. Ben 3 gündür midem yanmıyor diye güvenip yedim ama mahvoldum yine, anne böreği de yenir yaniiSalcali seyler yanmayi arttiriyor malesef
Bende bgn borek yedim suan cayir cayir yaniyorum ama pisman degilm annem yapti cnku
Geceleri kasilma yasayan varmi? Artik dik oturamiyorum ayaklariyla itiyor sanki gogsume dogru. Sirtima yastik koyup yaslaninca veya uzaninca geciyor.
Çoğunluk bu civarda fiyat almış sanırımCnm bende epidural farkı 500 TL die duydum.
İyi olmana sevindim canımGünaydın kızlar tam 90 bildirim gelmişonları okuyup mı döneyim okumadan mı bilemedim iyiyim kızlar gece biraz ağrım oldu ama genel ağrılar gibiydi. Kan gelmedi daha çok şükür sabaha kadar kontrol ettim. Hepinizi üzdüğüm için özür dilerim insan ne kadar tecrübeli okurla olsun kan görmek gebelikte korkulu rüya resmen ben de o panikle buraya yazdım..
Bebek hareketli ben iyiyim kan falan yok her şey yolunda yani hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şimdi geçmişe dönüp 90 iletiyi okuyacağım
Benim bebeğim son kontrolde tersti şu aralar daha çok aşağıda hareketleri hissediyorum ama yukarıda hissettiğim de oluyor bilemedim. Hergün aynı düzeyde hareketli olmuyor ama genelde akşam saatlerinde coşuyoruz.Kızlar bebeği ters olan varmı? Tekmeleri hareketler rahat ve net hissediyormusunuz tersken? Benim bebeğim ters şu an.öyle sert tekmeler falan gitti arada kapasını bi yerlerini dayıyor bide dönerse pıt pıt hafif hafif hissediyorum o kadar
Benim kontrolü 1 haftaya çekti doktor. Gittiğimde açlık tokluk tam kan (trombosit lerim düşük olduğu için ) nts ye bağlıyor. Çok şükür sıkıntımız yok. Hareketleri hissedince insanın içi rahat ediyor zatenHala ayda bir gidiyorum canım. En son 28+6 da gittim şimdi 31+3 deyim. 10 gün sonra giderim diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Altına kemik koy canım pirinç kıyma ile yaparım ben içine azda hakiki nar ekşisi eklerim tabi tercih meselesiKızlar bsy Dicem ama gülmeyin. Ben İlk kez kara lahana ve pazı sarması yapcam.Netten baktım kimisi bulgur kimisi pirinç koyuyor içine. Siz hangisini koyuyorsunuz. Bunu koyuyorum bunu yapıom güzel oluo dediğiniz şeyler püf noktaları var mı
Sen de mi başlıyorsun .inşallah yükselir gerek kalmaz . Damardan haftalık zor oluyor ama daha zoru her hafta hastaneye gitmek zorunda kalmakBen kan ilacı da gnyoferon sabah akşam içiyorum inşallah yükselir yoksa damardan demir takviyesi alacam
Benim kine kendim. Söylediğim halde takviye ye gerek yok ilaç kullan yeter diyor bende kereviz ıspanak kurunu yapıp deneyeceğimBenim 10.3 tü son tahlilde 9.9 düşmüş günde 2 ye çıkardı yükselmezse damardan demir takviyesi yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?