2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmiyor çok şükür canım mecbur kalırsam tabi ki her şey yaptırırım bebeğimin kel kafasındaki bir saç teli için canımı veririm muayene ne ki ama devamı gelmeyince sevindim ucuz yırttım

Benimki biliyosun bi ters bi düz ama şimdi yine ters şansıma hiç hissedemiyorum kolay kolay bu da beni geriyo bazen.aynen pıt pıt oluyo öyle
Yok canım hatta doktor dedi ki ters durdugu için hareketlerini aşağıda az hissedersin korkma dedi pıt pıt bile yapması hareket etmesi demek

Benimde öyle bazen karnımı sallıyor resmen.bazı günlerde korkuyorum bişeymi oldu diye.Ters olmasıyla alakalı galiba dimi?
Bide artik yerleri de daraldi eskisi gibi rahat hareket etmiyolar canim endiselenme ve plasentanin yeriyle de ilgili benim kizinki on duvarda o yuzden oglanin hareketleri daha net mesela oglaninki yan duvarda

Ben kan ilacı da gnyoferon sabah akşam içiyorum inşallah yükselir yoksa damardan demir takviyesi alacam

Bide artik yerleri de daraldi eskisi gibi rahat hareket etmiyolar canim endiselenme ve plasentanin yeriyle de ilgili benim kizinki on duvarda o yuzden oglanin hareketleri daha net mesela oglaninki yan duvarda
Belkide bayaa kilo aldı doğru.En son 15 gün önce gittiğimde 1800 dü kilosu yeri iyice daralmış olabilir iki haftada.Gece sağa sola döndüğümde hareketlenmiyor artık yerleşmek için o korkuttu beni herhalde.Normalde ben yerleşirdim peşmden o pozisyonunu bulurdu uyumaya devam ederdik.

Benim 10.3 tü son tahlilde 9.9 düşmüş günde 2 ye çıkardı yükselmezse damardan demir takviyesi yaparız dedi

Şimdi 2200 vardır canım büyüdükçe azalıyor hareketleri

Ay Allah korusun mide zor bugun ben de yiyecüüm
Afiyet olsun kuzucum şimdiden
Malesef canım. Ben 3 gündür midem yanmıyor diye güvenip yedim ama mahvoldum yine, anne böreği de yenir yanii Dün tüm gün ağrı yaşadım alt karın bölgemde ve geçmek bilmeyen bir ağrıydı bugün o his yok. Kasılma arada oluyor ama özellikle gece değil. Otururken ben de hafif uzanır pozisyonda belimde yastıkla rahat ediyorum.
Cnm bende epidural farkı 500 TL die duydum.
Çoğunluk bu civarda fiyat almış sanırım bu fiyatlar kulağıma daha normal geliyor.
İyi olmana sevindim canım dediğin gibi tecrüben bile olsa kan görmek insanı korkutur sonucta bebeğin için endişe duyuyorsun sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah doktor ne diyecek onu da merak ettim tekrarı olmasın inşallah
Benim bebeğim son kontrolde tersti şu aralar daha çok aşağıda hareketleri hissediyorum ama yukarıda hissettiğim de oluyor bilemedim. Hergün aynı düzeyde hareketli olmuyor ama genelde akşam saatlerinde coşuyoruz.

Hala ayda bir gidiyorum canım. En son 28+6 da gittim şimdi 31+3 deyim. 10 gün sonra giderim diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Benim kontrolü 1 haftaya çekti doktor. Gittiğimde açlık tokluk tam kan (trombosit lerim düşük olduğu için ) nts ye bağlıyor. Çok şükür sıkıntımız yok. Hareketleri hissedince insanın içi rahat ediyor zaten

Altına kemik koy canım pirinç kıyma ile yaparım ben içine azda hakiki nar ekşisi eklerim tabi tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…