2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Niye gülek kız ben hiç yapmadım o ikisini de
Benim de tersken aşağı da sadece pıt pıt oluyordu yasmincin korkma

Yeri daraldigindan annesi yerlesecek yeterince alani yok ki kuzunun kisitlandi hareketleri

Yeri daraldigindan annesi yerlesecek yeterince alani yok ki kuzunun kisitlandi hareketleri
Kızlar sağolun içimi rahatlattınız insan ben paranoyaklaşıyor böyle

Kızlar cumadan annemlere geldik girmedim foruma birkaç gündür okuyamadım pek ama Birdilimkek kuzu geçmiş olsun anlamadım tam iyi misin gittin mi doktora her şey yolundadır inşallah

Hiç yemedim de yapmadım da. İlk kez denicem. Eşim geçen pazardan aldı pazı ve karalahana. Anladgım kadarıyla pirinç daha lezzetli oluo. Bi deneyim bakalım

Kızlar cumadan annemlere geldik girmedim foruma birkaç gündür okuyamadım pek ama Birdilimkek kuzu geçmiş olsun anlamadım tam iyi misin gittin mi doktora her şey yolundadır inşallah
İyitim canım akşam birkaç damla kan geldi ama devam etmedi çok şükür şimdilik her şey yolunda teşekkür ederim

Kan değeri ne kadar iyi olursa iyileşme süreci o kadar hızlı oluyor ya ben takvlye isticem canım eğer yine düşük çıkarsa
Yaaa kan değerin yüksek olunca sezaryen yada normal doğum dikişleri daha mı çabuk iyileşiyor kız
Hiç yemedim de yapmadım da. İlk kez denicem. Eşim geçen pazardan aldı pazı ve karalahana. Anladgım kadarıyla pirinç daha lezzetli oluo. Bi deneyim bakalım
Karalahana dediğin şu salataya doğradığımız değil demi kuzu

Selamss , ben de doğumla ilgili değilse de doğumdan önce yapılan temizlik ile ilgili Bir şey sorucam,üç odanın perdesini yikicam da 40 derecede içine özel grupta mı konuşulmuştu hatırlamıyorum da bulaşık Makinesi tableti mı koyuyorduk?

Deterjan haznesine mı makine içine mi perdeyle birlikte?

Makine icine zümrem perdeyle birlikte

Evet bebem 40 derecede yıkanır. Ben demiştim tüllerün üzerine bulaşık deterjanı koyulunva daha da beyazlatıyormuş cidden işe yaratmıştı üst kısımları parlamıştı benim. Bir de 800 devirde falan sıkma yaptır çok kırışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…