2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bakacak canım değere tekrar olmazsa doğum öncesi demir verecem dedi. Aynen çocukla ilgili sıkıntı olmuyor ama anne çok halsiz düşüyor

Ben ayrılamiycam malesef ama bakıcıya nasıl güvenicem, kamera kursam bakıcı kabul eder mi, evde ya televizyonun karşısına oturtup çocukla hiç ilgilenmezse vs düşünceler içindeyim
Canım kamera senin şartın olacak kabul eden bakar yani eğer tanıdık biri değilse kamera şart

Eylüle kadar ben bakacam canım sonra dönüşümlü ablam kv bakacak. Sen ne zaman başlayacaksın işe
Ben haziranın son haftası başlicam. Ailemden kimse bakacak durumda değil, mecburum bakıcı bulmaya. Süt izninden dolayı öğleden sonra eve gelicem. Şimdiden bulmak gerekir heralde

Ben haziranın son haftası başlicam. Ailemden kimse bakacak durumda değil, mecburum bakıcı bulmaya. Süt izninden dolayı öğleden sonra eve gelicem. Şimdiden bulmak gerekir heralde
Evet canım şimdiden araştır çocuk 3 buçuk aylık filan oluyor sanırım

Benim de 11.5 cikmis alt sinir 12 doktor bise demedigine gore onemli degil demekki kuzu demi
Benim de aynı hemen hemen azıcık kansızlık var dedi o kadar ama hamilelik öncesi de hep sınırın biraz altındaydım pek değişen bir şey yok çok önemli değil demekki o kadarcığı

Çok iyi canım 11 e kadar normal 10 idare eder 10 nun altı sıkıntı oluyor
Ondan demekki bise dememis kuzu
Benim de aynı hemen hemen azıcık kansızlık var dedi o kadar ama hamilelik öncesi de hep sınırın biraz altındaydım pek değişen bir şey yok çok önemli değil demekki o kadarcığı
Benimde oyle onceki tahlillere baktim da hep alt sinirdaymis zaten canim demekki normal durumumuz

Allah yardımcın olsun canım vallaha zor bu işler gönlüne göre biri çıkar inşallah

Sende iyi ki varsin lulis topigin nesesi
Benimkide daha bu ay yükselmiş 10dan 10.9a çıkmış aylardır 2 tane iciyorum
Canım benim arda tersti mete aşağıda kafası inan çok fark var ardada minik minik pıt pitlar hissediyodum bide kafasını ittiriyodu metenin ayakları yukarda olduğu için daha net hissediyorum
Hiç yemedim de yapmadım da. İlk kez denicem. Eşim geçen pazardan aldı pazı ve karalahana. Anladgım kadarıyla pirinç daha lezzetli oluo. Bi deneyim bakalım
Benimde canım çekti pazi sarması bi kere yedim halbuki
Deterjan hangisi atartcim fairy felan direk atınca eriyo ama obur tabletler erimiyo çok ondansa bi bardakta kaynar suyla ez deterjan haznesine koy
Canım benim şuan 10..9 cikmis ama ilk doğumda 8.5mus nasil doguma aldılar öyle beni anlamadım
Bulaşık deterjanı derken hangisini kullanıyorsun. Ben fary kullanıyorum üstünde jel olandan o da olur mu ki
Evet hatta fairy daha güzel yikiyo
Benim de 11.5 cikmis alt sinir 12 doktor bise demedigine gore onemli degil demekki kuzu demi
Gayet iyi ben.ilk doğumda 8.5la doğum yapmışım dün e nabizdan gecmis değerlere baktım sok oldum öyle doğuma nasıl aldılar beni acaba kan takviyesi de yapmadılar

Fairy platinuim plus tatlısim eriyen cinsten bu jel gibi olan

Bende ücretsiz izne çıkıp kendim bakmak istiyorum tabi şartlar uygun olursa. Uygun olmazsa bakıcı istiyoruz tabiki kamera vs ile yoksa olmaz yani. Ama kv. ile aynı sehirdeyiz o da bakmak ister diye düşünüyorum.

Bende ücretsiz izne çıkıp kendim bakmak istiyorum tabi şartlar uygun olursa. Uygun olmazsa bakıcı istiyoruz tabiki kamera vs ile yoksa olmaz yani. Ama kv. ile aynı sehirdeyiz o da bakmak ister diye düşünüyorum.
Malesef aileden kimse bakabilecek durumda değil ama olsaydı bile muhtemelen yine bakıcı tutardım. Her gün mesaiye gelir gibi anneme bu sorumluluğu yüklemek istemiyorum, tabi başka çare yoksa mecburen olur da

Ben ayrılamiycam malesef ama bakıcıya nasıl güvenicem, kamera kursam bakıcı kabul eder mi, evde ya televizyonun karşısına oturtup çocukla hiç ilgilenmezse vs düşünceler içindeyim
Cok zor düşünceler benim de ayrilma şansım yoktu kayinbabam sagolsun maddi destekte bulunacağını garanti etti onun rahatlığıyla ücretsize çıkarım diyorum. Sende başlangıçta kamerayı şart koş bunu istemenden daha normal bisey olamaz.bide fikir olsun diye söyleyeyim benim kayinvalidem cok yaşlı asla bebeğe bakamaz ama bakici gelsin benim yanımda baksın dedi yani en azından göz kulak olabilecek benim de çok hoşuma gitti hem onun ev işlerine yardımcı olur hem birlikte bebekle ilgilenirler icim daha rahat olur. Eger senin de yaşlılık vs sebeplerinden dolayi bakacak kimsen yoksa bu şekilde yapabilirsin canım.

Canım benim karşı komşum bakıcı ya bırakıyor eve kamera sistemi kurmuş tuttuğu kadına da söylemiş. Gizli kamera değil yani kadın kabul etmişti. İnşallah anlalabileceğin birisini bulursun. Mümkün olsa da tanıdık birisi vasıtasıyla bulsan. Bende ücretsiz izne ayrılıcam, özel sektörde çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…