2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kan değerin yüksek olunca sezaryen yada normal doğum dikişleri daha mı çabuk iyileşiyor kız

Karalahana dediğin şu salataya doğradığımız değil demi kuzu
Şöyle söyleyim canım kanın düşük olunca kendini nasıl halsiz hissediyorsun çarpıntın vs oluyor kanın iyi olunca ama daha dinç oluyorsun ee normalde benim kanım şuan 9.9 düşük üstüne doğumda da kan gidecek ister istemez iyice düşecek bu da beni olumsuz etkiler

Bulaşık deterjanı derken hangisini kullanıyorsun. Ben fary kullanıyorum üstünde jel olandan o da olur mu ki

Tmm tatlısim bende devir değil de derece programları var kurutmaya geçmeden durdurup çıkarmayı düşünüyorum ıslak çıkaralım , çok teşekkür ederim

Kan değeri ne kadar iyi olursa iyileşme süreci o kadar hızlı oluyor ya ben takvlye isticem canım eğer yine düşük çıkarsa
ay benim bütün değerlerim yerlerde özellikle kan yok 2 tüpe çıkardı günde ilacı ama iyileşme sürecini etkileyeceğini hiç düşünmmemiştim

Kızlar kesik olmasın diye doktorum perine masajı yap dedi ama ben korkuyorum yapmaya. Yapan veya yapmayı düşünen var mı?
Dun olaylar arasında msjin kaynadı gitti ben başlıyorum canim Hindistan cevizi yagi alicam sonra her gün en az 5 dakika şeklinde önerdi doktorum. Korkularını da alacak daha rahat olursun diye tavsiyede bulundu.
Çalışan anneler, bebeğinize bakıcı buldunuz mu? Şimdiden bulmak gerekir mi ne dersiniz?
Ben ücretsiz izne ayrilicam canim eger o seçenek olmasaydı şimdiden bakardım en azından aceleye gelmemiş olurdu.

Kuzu tam kan sayiminda hangi degere bakiliyor kansizlik icin

Hahah hiç sorma bu süt nelere kadir

Benim kanım da 8.9 çıktı en son canım doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye de kadın doğumunun verdiği gyneferon ve ferrum kan ilaçlarını iptal edip çok daha etkili oroferon diye bir ilaç yazdı. Günde 2 kere alıyorum inşallah işe yarıyordur. Özellikle yatınca çok çarpıntım oluyor

Benim de kuzu çok çarpıntım oluyor etkiliyor baya kansızlık ya inşallah yükselir birazda olsa

Benim de kuzu çok çarpıntım oluyor etkiliyor baya kansızlık ya inşallah yükselir birazda olsa
İnşallah canım doktor bana bu şekilde doğum yapamazsın bebeğe bişey olmaz ama sen çok bitkin düşersin çok önemli sakın aksatma dedi. Ayın 15 i gibi testlerini tekrarlayıp kontrole gideceğim. İnşallah yükselme olur da damardan falan uğraşmayız

Ben ücretsiz izne ayrilicam canim eger o seçenek olmasaydı şimdiden bakardım en azından aceleye gelmemiş olurdu.
Ben ayrılamiycam malesef ama bakıcıya nasıl güvenicem, kamera kursam bakıcı kabul eder mi, evde ya televizyonun karşısına oturtup çocukla hiç ilgilenmezse vs düşünceler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…