2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi Dr. Canım seninki ay bak bende sinir oldum şimdi kendimiz karar verecek olsak içeceğimiz ilaçlara Dr. Ne işimiz var ozaman özgü eni tavan Bi Dr. Sanırım

Hangi Dr. Canım seninki ay bak bende sinir oldum şimdi kendimiz karar verecek olsak içeceğimiz ilaçlara Dr. Ne işimiz var ozaman özgü eni tavan Bi Dr. Sanırım
Neyi tavan ayy bilmiyorum ama sinir oldum bugün çok

Masallah canim .sana bakmaya geldim duymuşsun minnoşu. Sende baya bekledin bol bol sevin anı yaşa.

Masallah canim .sana bakmaya geldim duymuşsun minnoşu. Sende baya bekledin bol bol sevin anı yaşa.
canım benim. Çok teşekkür ederim. Seninde bu mutluluğu yaşamanı isterdim. Rabbim en güzel duyguları yaşatsın sana da
K KurkmantoluS Çok şükür sıkıntısız bir muayene olmuş çok sevindim kuzum duymana Birdaha ne zaman çağırdı peki
İkili teste gideceğim bi dahakine kuzum. Oda 11-14 hafta arası ne zaman istersem

canım benim. Çok teşekkür ederim. Seninde bu mutluluğu yaşamanı isterdim. Rabbim en güzel duyguları yaşatsın sana da
K KurkmantoluS Çok şükür sıkıntısız bir muayene olmuş çok sevindim kuzum duymana Birdaha ne zaman çağırdı peki
İkili teste gideceğim bi dahakine kuzum. Oda 11-14 hafta arası ne zaman istersem

senin daha küçükmüş annesi. keseyi gördünüz mü. 6 da gidersen görürsün inş kalp atışını
Yok daha gitmedim hem kese hem kalp atışı duymaya gidicem inşallah duyarım dua et banada canım ya inşallah sağlıcakla duyayım göreyim bebeğimi

ya canım nasıl sevindim gözün Aydın olsun. Darısı bizim başımıza dua et nolur. 10 gün var daha nasıl geçecek bilmiyorum bi de belirtin yoksa benim gibi insan kafayı yiyor K KurkmantoluS
teşekkür ederim kuzum. Valla geçiyor gidiyor zaman. Bende keseden sonra 15 gün sonra gel demişti doktor bakmışım 15 gün geçmiş 10 günde geçer herşey yolunda olsun da
Hadi hayırlısı olsun inşallah Daha uzun bir süre randevu yok yani
Bişeyler bulup gitmezsem yok

Kızlar bişey dicem ama benim yok diye evhamlanmayın.
doktor bugün bulantının çok olması gebeliğin sağlıklı ilerliyor olması anlamına geliyor dedi.
ama bence öyle değil. Hiç kusmadan nur topu doğuran çok

Sağol evhamlandım ben ben doktora dedim benim hiç bulantım falan yok diye o da dedi ki çok güzel bizim istediğimiz zaten böyle bir hamilelik dedi. Kafalar karışık

gelecek kuzum gelecek o da gelecek. Doğduğu günler gelecek bunları hatırlayıp güleceğiz
Sağol evhamlandım ben ben doktora dedim benim hiç bulantım falan yok diye o da dedi ki çok güzel bizim istediğimiz zaten böyle bir hamilelik dedi. Kafalar karışık
Benim doktor saçmaladı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…