2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani ama işte tecrübesizlikten bilemiyoruzda. Hem benim gördüğüm kadarı ile sleepy prima ile fiyat konusunda başbaşa gidiyor sanki.
Ben yenidoğan aldım 32 li. Şimdi 1 numara alayım diyorum ama kaç tane almak lazım sizce

Benimde 5 sene once oldu ilk dogumum inan hatirlamiyorum
Şimdi 3 paket 1 numara aldım.ben sleppy toplam 120 tane bi ay dayanmaz bile eminim ilk günler 10 15 arası bez değiştiriyoruz garanti onu hatirliyorum çünkü

Aparatsız 4 aydan itibaren kullanabilirsin kuzum yaza yetişir yani. İlk aylar çok dışarı çıkarmayacaksan gerek yok

Benimde 5 sene once oldu ilk dogumum inan hatirlamiyorum
Şimdi 3 paket 1 numara aldım.ben sleppy toplam 120 tane bi ay dayanmaz bile eminim ilk günler 10 15 arası bez değiştiriyoruz garanti onu hatirliyorum çünkü
10-15 mi vicsansızlar o kdr yapıyolar mı heheh resmen paramıza şeyediyolar

M Melekogretmencnn kuzum senden başka kim covit olmuştu hatırlamıyorum. Bşey soracağım.
benim yaklaşık 2 haftadır koku almamda bi problem var. Kokuları farklı alıyorum artık cidden rahatsız ediyor. Mesela sabah haşlanmış yumurta yiyordum ama asla yumurta kokmuyor genzimi yakan kötü acı bi koku.
Yada kuru soğan çiğken de yemeğin içindeyken de acayip kötü kokuyor ama asla soğan kokusu değil yine genzimi yakıyor.

deterjanlarda da aynı şey oluyor normal kokmuyorlar. Ay sinirlerim bozuldu bu neden oluyor. Sende de böyle bi durum var mı?

Bence bu anlattıkların gebelikten kaynaklı kuzum.. Çünkü hiç almama durumun yok değişik geliyor sadece

Bence bu anlattıkların gebelikten kaynaklı kuzum.. Çünkü hiç almama durumun yok değişik geliyor sadece
Ama önceden olmazdı. Sonradan başlayınca dedim covitle mi alakalı. Yani koku alma duyumda bi sakatlıkmı kaldı diye düşündüm

Kuzu koku alma olayı uzun surebiliyomus değişiklikte olabilir arkadaşımın kuzeni 3 ay olmus olalı daha koku alamiyoms düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…