2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben ilk bebegimde hep prima kullandım hiç şikayetim olmadı şimdi pahalı diye sleepy aldim ama trendyolda indirime girdi alsam olur aslında
Bende sleepy aldım. Niye sızdırıyorki e bebektede şuan indirim var. Aslında bebeğe hangisi iyi gelcek onuda bilmiyoruz.

Hmm eger öyleyse prima 3 numara sipariş vericem direk

Canım şükür bende olmuo. Ama eşim dio arada koku alma da sıkıntı yaşıyorum die. Onda da Bi haftadır kollarında uyuşma olmaya başladı. Acaba covitin etkileri mi die korkuoz.damarları tıkıyormuş ilacı kullananlarda. Allah korusun inşallah hepimizi. Benden başka jeli olmustu tabi o banlı ama.

Kuzu koku alma olayı uzun surebiliyomus değişiklikte olabilir arkadaşımın kuzeni 3 ay olmus olalı daha koku alamiyoms düşün
Yok çiçeğim koku alıyorum
Yok ya koku alıyorum ama olması gereken kokuyu değil

evet ilk aylar çıkarmam zaten. birde hazirandan sonra uçakla falan seyahat edebiliriz o yüzden rahatlık olabilir kucakta taşımaktansa
Kesinlikle tavsiye ederim zaten kanguru yüzyılın icatlarından.. Benim oğlan daha küçük olduğu için onu bastonuna oturtup kızımı kanguruyla gezdireceğim çoğu zaman

Arkadaşlar bu kangurular için özellikle erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair yazılar okudum, doktorların bir kısmı tavsiye etmiyor, ne dersiniz?

Arkadaşlar bu kangurular için özellikle erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair yazılar okudum, doktorların bir kısmı tavsiye etmiyor, ne dersiniz?
Bebeğin oturma kısmı kilot gibi olanlar var canım bebeğin bacakları aşağı sarkıyor. Erkek çocuk için zararlı mı bilemem ama kalça için sağlıklı değilmiş.. Oturma kısmı büyük olmalı ve bebeğin bacakları aşağı sarkmayacak anne karnının iki tarafına dolanacak.. Sağlıklı pozisyon oymuş

Sadece koku mu başka bi belirtti var mı

neysol sizdiracagini sanmıyorum sleepy ile hic sızdırma olmadi kizimda kullandım ki ilerleyen yazlarda kullanma.firsatim oldu .Ben hic bebeği çisli bekletmedim. Bazı arkadaşlarımda görüyordum dolmuş bezle gezdiren oluyordu

Kızlar ben de gözümü kararttım kuaföre geldim saçımı boyatmam lazım dip boyam aldı başını gidiyo saçımın yarısına kadar indi kuaföre gelmeyi özlemişim
Ne güzell iyi yaptin. Bende bugün gitmek istiyordum ama fırtına var resmen çıkmam mümkün degil. Çarşamba eşim götürür. Boyatmayı bile düşünebilirim sirf biraz daha kendime vakit ayırmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…