2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu kangurular için özellikle erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair yazılar okudum, doktorların bir kısmı tavsiye etmiyor, ne dersiniz?
Içine koydugunda bacakları M şeklinde duruyosa sıkıntı yok canım o yüzden iyi araştırıp almak gerekiyo

Ya ben ilk bebegimde hep prima kullandım hiç şikayetim olmadı şimdi pahalı diye sleepy aldim ama trendyolda indirime girdi alsam olur aslında
Sen aldigin bezinbezi paketini açtın mi canim bakma fırsatın oldu mu bilmiyorum.Ben baktım cok küçük1 numara hani bol.olsa belki sızdırma yapabilir insallah bebeler severler ben 2 paket bez aldim insalah cildine uyum saglar

Bende boyun düzleşmesi var kanguruda taşıyamıyorum fiziksel rahatsızlığı olan varsa iyice araştırsın. Zorladı beni 1/2 defa gezdik kizimla.

Tamam canım sağol dün mü ne ilk aylarda sığdırıyo dedin gibi hatırladım ondan seni etiketledim yanlış mı hatırladım bilmiyorum

Ne güzell iyi yaptin. Bende bugün gitmek istiyordum ama fırtına var resmen çıkmam mümkün degil. Çarşamba eşim götürür. Boyatmayı bile düşünebilirim sirf biraz daha kendime vakit ayırmak icin
Ay bana çok iyi geldi tavsiye ederim

Yok canım açmadım ama burdan okuduğum kadarıyla küçükmüş zaten çok almadım en fazla 2 3 hafta dayanır sonrası için şimdiden trendyol indiriminden prima almayı düşünüyorum yine de

Soldaki reçete edilen, sağdaki ise benim kullandığım. Reçete edileni kullanmıyorum çünkü emilimi çok düşük ve ben çok tatlı olduğu için içemiyorum. Ne olur ne olmaz diye almıştım. Benim kullandığımı tavsiye ederim. Fiyatı da aşırı yüksek değil.

Eklentiler

• IMG_20210201_123848.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bezi atmak için özel çöp kovalarından aldınız mı. Ben eşime dedim e bebekten aldı indirimde olan bitane vardı. Ne kdr poşete koyup ağzınıda bağlasan kokuyormuş çok pis. Benim evde kedi var tuvaletini temizleyip poşete koyup bekletince eşim poşetten bile dışarı koku veriyor o yüzden tahammülüm yok pek kakalı bezi düşünemiyorum bile. Her seferinde çöpe inip atmak mümkünde değil

Yok canım. Covit olduğumda koku kaybı vardı. Şimdi koku bozukluğu
Hee anladım doğru sen olmuştun zaten eşim de oldu ama sorun yok şuan benim hiç midem bulanmadı şimdiye kadar mesela dün midem bulandı gece kusacak gibi oldum arada yinede yokluyo heralde hamilelik belirtileri seninde hamilikten olabilir

Içine koydugunda bacakları M şeklinde duruyosa sıkıntı yok canım o yüzden iyi araştırıp almak gerekiyo
Teşekkür ederim. Bebek arabasıyla idare edemezsem bi bakarım tekrar, olmazsa mağazada gidip denerim şimdiden almiyim

Ben düşünüyorum kullananlar memnun

Kızlar sleepy bez küçük diyorlar yenidoğan için kaç numara almalıyım 2 büyük mü gelir ki

Ben çöp kovası değil de korbel miydi neydi ondan almayı düşünüyorum

Kızlar sleepy bez küçük diyorlar yenidoğan için kaç numara almalıyım 2 büyük mü gelir ki
Baktigimizda küçük gb geliyor ama anneme de gösterdim 2 de büyük olur abartma yeni doğmuş bebege ideal dedi annem. Cok iri bir bebek beklemiyorsan iyi bence. 1 paket 70 li aldim duruma göre ya 1 le devam ederim bir paket daha alip ya da 2 ye geçiş yaparım diye düşündüm.

L
Eşim de alıo ama öyle çok deil. Keskin kokuları alıo sadece. Lanet virüs artık Bi defolup gitse ya.
Bu virüs gidecek mutasyonu mu kalacak sinir bozucu. Cocugum bile bizi bir rahat birakin artik bahçelerde parklarda koşturalım.oynayalim gb isyanları var haklılar gelde açıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…