2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnce uzun olacak diyor da doktor da bilmiyorum sağol canım
Sleepy 1 numara 5 kg ye kadar kullanılıyor canım 2 den başlarsan çişi kakası bacak boşluklarından çıkar. Sen yine de en az 80'li 1 numara al rahatlıkla kullanırsın canım
Tamam canım bir paket alayim ben

Ana kucağı alan var mı aranızda ? Aldıysanız hangi marka aldınız 100 liradan tut 4000 liraya kadar var

Ana kucağı alan var mı aranızda ? Aldıysanız hangi marka aldınız 100 liradan tut 4000 liraya kadar var
Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210201-151350_ebebek.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 51
Gunaydin kizlar aranizda perine masaji yapabilen varmi ya? Benim asagi tarafla aram cok iyi degil elim gitmiyor. baktim netten fln nasil yapildigina ama yapanlar bi anlatsaa gercekten esniyormu kaslar
Ben Bursada yaşıyorum, burada doğal dogumu destekleyen 2 doktor var bildiğim arkadaşlarım dogum yapti, perine masajını oneriyor doktorlar. Hem de dogum yapana kadar hastanede gecen acilma süresinde ebeler surekli aromatik yaglarla peşine masajı yapmışlar. Instagramdan takip ediyorum doktorları kesisiz dogum yaptırıyorlar. Yapabiliyorsunuz mutlaka masajı deneyin derim

Bursada nerede yaşıyorsun canım hangi doktora gidiyorsun

Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum
Ben de aynı şekilde düşünüyorum onun için çok para vermek istemiyorum bebekler için emniyetli değil mi bunlar bir de yere çok yakın mı

Ben de aynı şekilde düşünüyorum onun için çok para vermek istemiyorum bebekler için emniyetli değil mi bunlar bir de yere çok yakın mı
Kullanıcı yorumları genelde iyiydi yere bayağı yakin bebek için yapıldığına göre emniyetlidir mutlaka zaten her an üzerinde durmayacak bebisler yemek yaparken mutfağa yanıma alirim diğer oda da isim olursa oraya götürürüm diye dusundum portatif kucuk urunler

Evet canım ben doruğa gidiyordum ama doktorum özel muayenehane açtı embiye hanım. Ona devam ediyorum doğum yine dorukta olacak
Duymussundur belki Dorukta Aytül Aslan Erdogmus vardi, birde Jimerde Rabia Nizam onlar da ozel muayenehane açtılar. İkisi de doğal dogumcu arkadaslarim cok memnun kaldılar. Benim bebeğim bas asagi dönmedi henuz 32+0 oldum bugün gidip bir konuşmayı düşünüyorum bebegi döndermek için yaptıkları birsey var mi diye

Bebekler dönene kadar ideal kullanılır canim. Oda degistirirken yanında durabilir. Ben elektriklisini almıştım uyuyordu kizim sallanırken .

Doğurunca gidecek inşallah herşey
Ne anlamda

Ben çöp kovası değil de korbel miydi neydi ondan almayı düşünüyorum
Korbel dwdiğin ne cnm
Ya bu masaj bana çok tuhaf geliyor
Ben yapamam sanırım

Bu aralar benimde bulantılarım oluyor. Aç kaldığım daa ya da bazen bir koku yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…