2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ocak annelerinde sumici isimli kullanıcının yaptığı doğumu gördünüz mü?:
oh may gattt!!!! Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin gerçi kolay mı desem ne desem bilemedim :)

oh may gattt!!!! Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin gerçi kolay mı desem ne desem bilemedim :)
Keşke okumasaydım

Benim annem de böyle doğmuş ebe gelesiye kadar evde olmuş

Ana kucağı alan var mı aranızda ? Aldıysanız hangi marka aldınız 100 liradan tut 4000 liraya kadar var
Ben fisher price 2'si 1 arada delüks ana kucağı aldım 1000 tl'ye. 9 kiloya kadar kullanılıyormuş. İlk aylarda oraya koyarım rahat ederim diye düşündüm bakalım.

Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum
Canim bakma inkanin varsa bi de civildekine bak goruntu nerdeyse ayni muhtemelen kalite de ayni ayardadir civildeki 100 lira ben civilden aldim

Bez işi şans işi prima en iyisi diyorlar ama bize yaramadı şok'un bezi iyi geldi ne garip ama gelsin sonuçta kaka çiş yapılıyor çöpe gidiyor

Ben bugün sağlık ocağına gittim sabah kan ve idrar aldılar cnm

Ilk kez doğum yapacak arkadaşlar okumasın bence etkilenmesinler
Ben okudum çok etkilenmedim ama onlar etkilenir

migrosun bezi minies ten de memnun kalan çok. deneyen var mı acaba? alt açmasını aldım geçen gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…