Günaydın kızlar.
Oku oku bitiremedim gece uyuyakaldım okurken
bütün kızlar nereye gitmiş yahu. Hayret beni niye şikayet etmemiş ama tartışma anında yoktum sonradan görüp birşeyler yazmıştım.
Bez konusu konuşulmuş ben de sleepy ile başlayacağım nasipse. Hep prima ile başlarım diyordum ama poposu onu alışırsa cebimizi zorlar gibi geldi
Sağlık ocağı konusunda ise heryer idrar tahlili yapmıyor sormak lazım. Benim bağlı olduğum yer yapmıyor mesela. Geçen gün aradılar yarına randevu verdiler kan falan alırlar belki rutin..
Sırt üstü yatmak konusunda ise ben hâlâ nadir de olsa kendimi sırtüstü buluyorum.. Doktoruma söylediğimde bebeği sıkıntıya sokmaz seni sıkıntıya sokar zaten bebek rahatsız olsa bir şekilde dönmeni sağlar dedi. Gerçekten de öyle oluyor istemeden sırtüstü yatmışsam uyanıp yana dönme ihtiyacım doğuyor bir anda.