2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyat olarakta uygunmuş 2 numarasınin kilo aralığı zaten 1 numaraya esit 3 6 kilo diyo

Bugün annemle kız kardesim doğum onc si temizligi bitirdiler sanki işi ben yaptım öyle yorgunum kiiii yarın yerimden kalkamicam herhalde çok şükür buda aradann cikti

Hastane çantası kaldı b nim bı tek herşeyi aldım eksik yok elektrikli anakucagi kaldı onuda kizkardesim alacak

Artık dinlenmek istiyorummmmmmmm

Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum
Bu ürunu daha yeni civilden aldim aynisini 100 tl cnm kampanyadaydi suan bitmediyse

Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum

Benim oğlum anakucagi2.5yil.kullandi rahat
Bebeğin sevmesine bağlı cnm sevmeyen durmuyo

Bugün cok uykusuzum kizlar cay kahve de içemiyorum demir den dolayı. Ama ruhum uyuyor . Dışarda resmen fırtına var sabahta depremler oldu.iptal oldu bugün benim icin

Geçmiş olsun cnm .burdada acayip rüzgar var bugün yat al k umandayi eline dinlen boşver.

Bir kesim kanguru ve slingleri çok övüyor. Evdeki işlerini rahatlıkla yaptıkların söylüyorlar. Hatta içinde emzirenler var. Bir kesimde bebeğim içine kesinlikle girmek istemedi diyor. Kısacası tercihi yine biz değil bebek yapıyor sanki
Arkadaşlar bu kangurular için özellikle erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair yazılar okudum, doktorların bir kısmı tavsiye etmiyor, ne dersiniz?

Yeni nesil ergonomik kangurularda böyle bir sorun yok diye biliyorum ama tabi detaylı araştırmak lazım. Dikkat edilmesi gereken fotodaki gibi bacakların m şeklini almasıymış. Bu nedenle ergonomik olanların tercih edilmesi önemli.

Merhaba kızlar birden ne olduğumu şaşırdım ilk defa ban yedimçok şaşırdım hakaret yok küfür yok ne alaka ban dedim hala da anlam vermiş değilim ama muhtemelen şikayet üzerine banlandımNeyse geçti eee nerede kalmıştık luli iyisin değil mi en son az kan gelmişti masal sancın yok değil mi

Hoş geldin inşallah ilk ve son olur. Küfür olmasa da polemik varsa biri de sikayet ediyorsa banlıyolar. Sen nasılsın?

Benim ikinci bebeğim canım sezaryen olacağım. Benim doktorum da doruk sağlık grubunun en çok normal doğum yaptıran doktoru imiş. Bebeğin dönmesini sağlayan bazı hareketler var ama kolay değil.. Daha dönmesi için vakit var canım inşallah gönlüne göre olur

Ah benim şutlanan cağnım arkadaşlarım grubun fedaileri hoşgeldin canım iyiyim çok şükür devam etmedi doktorum ters bir hareketten kaynaklanmış olabilir dedi sorun yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…