2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kuzu blmyorm degskmis doktorun gercekten senin kararin ister onu dene ister bundan iki tane ic insallh ise yarr bende kendi kendime nazar ettim

Valla kuzu blmyorm degskmis doktorun gercekten senin kararin ister onu dene ister bundan iki tane ic insallh ise yarr bende kendi kendime nazar ettim
Yok ya şu zofren mi ne varya onu kullancam doktorumu değiştircm. Nolduki kuzum geri mi başladı bulantı

H
kuzu ayni problem bendede var karpuz yemeye calisiyorm birde yemekten sonra ic ve direk yat. Midem bosken su mahvediyo
Yemekten sonra daha berbat oluyor sanki benim midem genelde boş zaten havuç suyu duydum bi yerde ama ne kadar güvenilir bilmiyorum ki

Benimde belirtiler gitti olabilir canım endişelenme bu konuda
Benimde belirtiler gitti olabilir canım endişelenme bu konuda

Doktorla görüştün mü canım bu belirti konusunu.. biraz bel ve kasık ağrım vardı adet olucak gibi bugün onlar da yok hamile kalmadan önce nasılsam aynı öyleyim.. Kağan Kocatepe var doktor videolarını dinledim. Belirtilerle bebeğin sağlığı arasında hiç bir bağlantı yok tamamen bünye meselesi diyor. O rahatlattı biraz.. ay valla şu 15 gün içinde hepimiz kalp atışını duysak da grup olarak level atlasak ya valla çok stres oldum Pazartesi ben yine hcg baktıracam senin işin bitti mi kan testiyle

Yemekten sonra daha berbat oluyor sanki benim midem genelde boş zaten havuç suyu duydum bi yerde ama ne kadar güvenilir bilmiyorum ki
Havuc suyuda iyi geliyo ara ara icmeye calsiyorm da kuzu ilac kullaniyomsn bilmiyorm ama kullanmiyosan kullan yine benim devam ediyo ama yine eskiye gore biseyler yiyorm en azindan bi hafta ne yedim ne ictm mahvoldm vucudm oyle halsz dusmustuki

Havuc suyuda iyi geliyo ara ara icmeye calsiyorm da kuzu ilac kullaniyomsn bilmiyorm ama kullanmiyosan kullan yine benim devam ediyo ama yine eskiye gore biseyler yiyorm en azindan bi hafta ne yedim ne ictm mahvoldm vucudm oyle halsz dusmustuki
Ilac kullanmıyorum kuzum doktora gittigimde soracagim ona göre kullanacağım böyle olmayacak çok halsiz kaldım bende başımı kaldıramıyorum

Başlarım onun şerbetine
Hahahaha doktorumu değişeceğim demişsin bence mantıklı karar, ilaç konusu için diyorum he. İstersen iç falan ne demekmiş bende korkuyorum doktorumla enerjim uyuşmaz diye kendisi tek seçeneğim çünkü.
Umarım sende gönlüne göre birini bulursun ya

Kuzular mesajları okudum ne güzel haberlerbulantısı olanlara geçmiş olsun benim de hafiften bulantım var bikaç gün çok olmuştu geçti sadece kırmızı etten tiksiniyorum makarna pilav yogurt tost falan iyi geliyo. Bi de dr um bana zofran yazdi. Dil altı tablet agızda eriyor yani ilacı içip kusma durumu bile yok B grubu bi ilaç hamilelikte kesinlikle kullanılıyor. Hep diyorum onu araştırın ben henüz kullanmadim mesela kuscak kdr olursan iç demişti şükür olmadi ama cevremde cok icen memnun kalan var. Kendi ablalarım falan hep onla geçirdi

bence de kuzum doktor çok önemli basit bi konu değil ki bu ya. Ben rahatça konuşamadıktan sonra ne anlamışım özel doktordan.
Ya bu ilacı alıp doktora sormadan kullansam ben olur mu sence.

Canım boyum 167 kilom 80 doktorum ilk 5 ay kilo almamı yasakladı vücudundaki Yağlar karbonhidratlar yeter bebeğine diye dalga geçti bi de benle elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım henüz artmadım 80de kaldım bakalım

bence de kuzum doktor çok önemli basit bi konu değil ki bu ya. Ben rahatça konuşamadıktan sonra ne anlamışım özel doktordan.

Ya bu ilacı alıp doktora sormadan kullansam ben olur mu sence.
Bence olur zaten paralı alınan bi ilaç dr yazsa bile sgk karsılamıyor. Denemekten zarar gelmez kuzum bilinen bir ilaç sonuçta iyi gelirse devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…