2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu soruyu komsum icin soruyorum. Kız 9 haftalık hamile kalbi 7.haftada duymus ama 2 haftadir gögüsleri sönmüş gögüs hassasiyeti gecmis sadece karninin altinda regli agrilari varmis. Bana sordu ama ben iyi bir örnek degilim. bende hic belirti yoktu sonu kürtaj. Sizlerin hala gögüs hassasiyeti devam ediyormu

Kızlar prilam yazdı doktor kullanan var mı aranızda mide bulantım çok ama kullanmaya korkuyorum
Canım benim de çok yoğun bulantım ve kusmam vardı prilam verdi doktorum akşam 2 tane alıyorum bulantıyı kesti sadece koku hassasiyeti kaldı. Hamilelikte zararı yok merak etme hiç

Kesinlikle öyle hem kendi canını hem bebeğinin canını emanet edeceksin rahatca konuşup bilgi alışverişi yapman gerekiyor
aynen canım benim
Bence olur zaten paralı alınan bi ilaç dr yazsa bile sgk karsılamıyor. Denemekten zarar gelmez kuzum bilinen bir ilaç sonuçta iyi gelirse devam edersin
Yine de tereddüt ettim kuzum
Bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı kuzum

aynen canım benim
Yine de tereddüt ettim kuzum

Bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı kuzum

Onun 7.haftaya kadar gögüsleri acımis 2 haftadir gecmis.doktorda 1 ay sonrasina gün vermis zavallim korkuyor bana sordu ama ben kendimi anlatsam kızın hep morali bozulacak. Internette gögüs acimasi hassasiyeti şart diye okumus. Ayy cok zor ya.

Benim devam ediyo ama zaten geçmesi beklenir yavas yavas

Sanki bende azaldı gibi hissettim o ilk baştaki hassasiyet yok bi yere değse yanlışlıkla canım açıyordu azaldı sanki ama ben doktora gitmedim daha kalp atisini duymadım bilmiyorum ki aslında bende tedirgin oldum biraz

çok normal canım demek ki vucüdü hormonal adaptasyonu tamamlamış. Uyum sağlamış hamilelik hormonlarına. Doktorlardan dinlediğim böyle canım

Kuzu benim bi ara gecmisti bi kac gun sonra tekrar basladi. Ama kuzenimin butun belirtileri gitmisti bi anda kalbi durmustu karninda o yuzden cok korkmustum bendede bisey oldu diye bence kontrole gitsin cunku vucut alisincada hamilelige belirtiler kaybolabiliyomus dedigim gibi sorunlar cikincada o yuzden bizim burda yonlendrmemiz pek bisy ifade etmiyo bence kontrole gitsin ici rahatlar en azindan

ben de ilk trimesterde hiç kilo almamaya çalışıcam canım. Yapabiliriz bence

Sagolun kızlar bende doktora git için rahat etsin dedim. Annelik cok zor.
çok normal canım demek ki vucüdü hormonal adaptasyonu tamamlamış. Uyum sağlamış hamilelik hormonlarına. Doktorlardan dinlediğim böyle canım

Umarım aranıza katılabilirim
Çatlama yani Döllenme sonrası 15.gün beta değerim 12.14 çıktı baya düşük
Düşük betayla yani benimki kadar düşük betayla gerçek hamilelik yaşayan oldumu aranızda kızlar merak ettim
Daha önce mart annesi olmuştum yine olmak çok isterim

Bi topik vardı düşük beta hcg sonucu alanların listesi vardı düşük başlayıp sonradan yükselmişti seninkide öyle olur inşallah. Sonuçta 5 üzeri hamileliktir

Bende cumaya randevu buldum o zaman gidicem canım

Tabiki canım.. inş bebeğini görecek ve o mutluluğu yaşayacaksın. tüm güzel dualarım seninle
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimizi birlikte güzel haber ve sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi

Adetin 2.günü 20 ile ben varım keseyi gördük çok şükür inşallah düzenli artışın olur

Bulantım birden kesildi,göğüs açım azaldı üç gün sonra düşük başladı bana nasip olmadı bebegm dua edin lütfen , Allah sizlere sağlıkla nasıp etsin inşallah
Canım benim çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…