2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantım birden kesildi,göğüs açım azaldı üç gün sonra düşük başladı bana nasip olmadı bebegm dua edin lütfen , Allah sizlere sağlıkla nasıp etsin inşallah
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda nasip sağlıklı şekilde. Keseyi görmüş muydun öncesinde

Kızlar az önce forum sayfasında okudum kese uzunsa erkek yuvarlak sa kız mis benim ikiz biri uzun biri yuvarlak hep diyodum bu neden yamuk falan diye sebebi sizce bu olabilirmi sizin keseleriniz nasıl

Kızlar az önce forum sayfasında okudum kese uzunsa erkek yuvarlak sa kız mis benim ikiz biri uzun biri yuvarlak hep diyodum bu neden yamuk falan diye sebebi sizce bu olabilirmi sizin keseleriniz nasıl
Bence öyle şeyler doğru değil ya insan tabi merak ediyor bakıyor mesela benimkine de erkek dediler fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diyorlar. Bu tahminlerin tutmaması kadar tutması da çok normal zaten 2 tane seçenek var ya kızdır ya erkek 10 tane seçenek olsa da tutsa o zaman inanırdım

Benimiki kiz olabilir ozman

Eklentiler

• Screenshot_20200718-192209.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 26
içinde bevek varkenki kese mi boşken mi

benim oğlumda bebek varkenki kese uuzndu ama boş hali nasıldı hatırlamıyorum sanki yuvarlak gibiydi

Kuzu ben simdi baktimda kagan koca diye doktor var baya unlu bizim kese sandigimz sey aslinda rahim bosluguymus ustten bastirinca yamuk duruyoms yani orasi kese degilmis yani

İnsan bilmediği şeyi merak ediyor ya benim bide ikisininde görüntüsü farklı uzun olan nie böyle falan diyodum

Okuyunca düsük olayına taktım ben de. Nasil anlarız ki doktora gitmeden. Kanama mi yapıyor düsükler
Benim ped dolduracak kadar kanamam oldu 2 kere aha düştü bebek diye gittim acile ama kanamanın yanında sancı olacak ve parça düşecekmiş canım yalnızca kanama düşük demek değilmiş doktorum demişti

Ben ogluma hamileyken ne 1 kere midem bulandi nede goguslerim agridi oyle dusunmeyin her gebelik farkli smdi 2. Ye hamileym mide bulamtim ve gogus sizlamasi oluyor ara ara keske hic olmasa rahat gecse

B
bennn oglumda 1 kere og demedim.sukur saglikli koca delikanli 5 yasinda suan midem ogleden beri bulaniyor sakiz soda icoyorm surekli saatlerdir balknda oturuyorm gecsin idye

Bulantim olmadigi icin ilk 3 ayda 75 ten 85 e cikmis doguma 98 kilo ilr girdm sezeryn oldm.odem.ile 100 u gordum oglumda 5 haftalikken ilk randevuya gtmisim 75 6. Haftada kalp atisi icin gittigimde 79 kilo gelmisim mide bulamtisi olmayinca deli gbi yiyor insan

Benim ped dolduracak kadar kanamam oldu 2 kere aha düştü bebek diye gittim acile ama kanamanın yanında sancı olacak ve parça düşecekmiş canım yalnızca kanama düşük demek değilmiş doktorum demişti
Seyi merak ediyorum hani hiç kanama falan yapmadan olur mu diye. Bebegin kalp atısı durur mesela ama kanama yapmaz onu nasıl anlicaz ki

Seyi merak ediyorum hani hiç kanama falan yapmadan olur mu diye. Bebegin kalp atısı durur mesela ama kanama yapmaz onu nasıl anlicaz ki
Önceki gebeliğimde yaşadım . Kalbi durmuştu . Ben bunu öğrendikten sonra da 10 gün bekledim ve hiçbir şekilde kanamam v.s olmadı . Ama riskliydi doktor kalp atışları düşük 1 hafta sonra tekrar bakalım diye çağırmıştı gittiğimde durmuştu kalbi . 9 haftayı geçmişti kürtaj yapıldığında da .Allahım herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah arkadaşlar . Bolbol dua edin Kötü birşey olacaksa buna engel olmak mümkün değil maalesef . İyi düşünelim iyi devam etsin . Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…